Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım ben işteyim bugün çok işim var.Hiç bakamıyorum öğleden beri buraya.Yetiştirmem gereken bir sürü iş var (
Sen nasılsın neler yaptın bugün?

Hoşgeldin canımcım.Kızmadın dime seni çağırdım diye?
Haklısın bugün kimse yok haftasonlarını sevmiyorum kimse olmuyor
Ben de biraz mola verdim bi bakayım dedim
Bugün ne yemek yaptın cnm.
Ben gene acıkmaya başladım.
Yazdıklarımı görende obur bişey sanacak ama hiç alakası yok aslında hep açlığıma denk geliyor :))

ne kızayım kız:) cnm ya kıyamam sana valla dünden dolmam ve çorbam var tatlım yapmadım başka bişi evde değildim bugün kayınvalideme gittim ondan yeni geldim sayılır sen yine geç saate kadar ordamısın ya valla yorucu cnm be

portakalcım ben gidiyorum cnm yalnız bırakıcam seni ama yemek yicez hayatım öptüm gelirim sonra

Evet canım bi süre böyle olacak mecburen.Ya zaten saat 7 olmuş vakit geçiyor aslında ama işler yetişmiyor :))Yemek yapmayı özledim inan.Erken çıktığımda da kayınvalideye gidiyoruz.Hafta da 2 kere olmaz yemek yapmam hele bu hafta ne kahvaltı ne yemek evde.
Senin kayınvalide nasılmış,bakıyor mu sana :))

Biri gider biri gelir diye boşuna dememişler. :))
Güle güle cnm zorxx
Hoşgeldin gülcüm.Sorma ya gene acıktım dürüm hem kahvaltı hem öğlen oldu.Aradan da 4 saat geçti bişeyler yiyesim var.

Biri gider biri gelir diye boşuna dememişler. :))
Güle güle cnm zorxx
Hoşgeldin gülcüm.Sorma ya gene acıktım dürüm hem kahvaltı hem öğlen oldu.Aradan da 4 saat geçti bişeyler yiyesim var.

bir dürüm daha ye tatlım kaydirigubbakcemile3
kız pizza siparişi versene süper olur ama bende isterim kaydirigubbakcemile5

Yok be hayatım pizzayı genelde marketten alıp evde yemek olmadığında yaptığımız için bıktım ona da.Tatlı yemeğe karar verdim.arkadaşım almaya gitti.Şekerpare ve supangle cokacimcoook

ya kıslar eskıden bu topıc
daha kalabalıktı
azıze vardı
ozgecay vardı tatlısoglum vardı vardı da vardı
sımdı tanıdıgım bırkac arakadas var sadece nazar degdı bu tobıce nazar:gitme::gitme:

selam kızlar nasılsınızz
bugün giremedim ne bvar ne yok bakalımm
gülcümm gel kıss buraya bakimm kaydirigubbakcemile

kıssss seni şimdi gördüm bende geldim ama kimse yoktu herkesin çalışma günleri galiba neyse bende çıkıyorum uykum geldi iyigeceler tatlım opuyorumnanaktanmirmirmirmir

iyi geceler canım
ben buralardayım herhal soğan suyumu bekliyorum sonrada incirimi tabii

yarın göürüşürz inşlhhh opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…