Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tmm canmm eklerim...ben adetime 4gün varken idrar testinde çıkmıştı...

bilmiorum azıze ben bu ay doktora 13.gunumde gıtmiştim yumurtam daha buyumemıştı 12mm ıdı .normalde 19mm olması gerekırken . ama allahın işine de karışılmaz bakalım ... bu ay olmadı diğer ay olur ınş. bakalım hayırlısı dualrını eksık etmeyın yha..hiçbir sorun yok eşimde de bende de ama yumurta buyumuo doktor da rahat ol dedı stres yapma dedı folbıol verdı yarım tablet hepsı bu bilmiyorumkismile

evet canmm bencede rahat ol sadece bebeğe yoğunlaşma nekadar düşünürsen okadar olmuyo işte...olucağı varsa olcak merak etme ben hiç yumurta takibi yapmadım korunmadığım ekim ayında hamile kaldım.ama adet biter bitmez gün aşırı çalıştık birsonraki adete 10 gün kalana kadar.kısmet canmm...bakıyım şimdi nolcakeyvahedigeldismile

inşallah azıze yaa allah hayırlısını nasıp etsın her şeyın ...:Saruboceq:

tmm canmm eklerim...ben adetime 4gün varken idrar testinde çıkmıştı...

azize cim ya ben bugün test yaptım çıkmadı:1no2:,senin erken belli olmuş ama geç belli olma ihtimalide var demii,yarın sabah dayanamıcam tekrar yapcam birsürü test aldım adetim gelene kadar yapcam,yinemii hamiş değilim acaba yaakafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile5 gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr :lepi:

arkadaşlar benim bu ay adetim geç geldi doğal olarak yuöurtlama günüm KARIŞTI.şu yumurtlama testlerini kullanan var mı.önerirmisiniz bide içinde kaç tane oluo ?

arkadaşlar benim bu ay adetim geç geldi doğal olarak yuöurtlama günüm KARIŞTI.şu yumurtlama testlerini kullanan var mı.önerirmisiniz bide içinde kaç tane oluo ?

canmm sen adetin ilk gününden say 14.15.16.17.günler yumurtlama günündür kesin.

geç döllenme olmuşsa çıkmaz canm,bende erken döllenme olmuş o yüzden çıktı hemen.
sen adet gününde yap canm en iyisi. yada günün geçsin bekle canm.

geç döllenme olmuşsa çıkmaz canm,bende erken döllenme olmuş o yüzden çıktı hemen.
sen adet gününde yap canm en iyisi. yada günün geçsin bekle canm.

geçte olsa umarım döllenme olmuşturkaydirigubbakcemile3.hani karın ağrım vardıya oda kalmadı,sadece sarı akıntı var..bu arada azizecimgerçek bi azize gibisin,herkese cevap vermeye çalışıyosun..teşekür ederim kendi adımaa

çok sağol canm benim o senin güzelliğin bence.
ben elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum seve seve yapıyorum.
ben başka topiklere girdiğimde slm veriyorum kimse almıyo...
ben böyle yapamm yaa.

evet bencede,ben yeni olduğum için birkaç topiğe girdim dediğin gibi slm bile almıyolar..bende bu topikte karar kıldım,umarım bebişleride burda destek olarak büyütürüz:Saruboceq:

birsürü hamişler olmuş inş.bu ay bu listenin hepsi hamiş olur aminnnnhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…