Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cnm 1 ocakta korunmayı bıraktım demişsin bugün 18 ocak testmi yaptın 18 günde anlaşılıyomu

anlaşılıyor canım, sat 24 Aralık
reglime 2 gün var ve başka topicte de yazmıştım belki hatırlarsın gün aşırı test yapıyordum son bir haftadır ve en son c.tesi yaptığım test daha silik olmak üzere bugünkü yaptığım testle birlikte çift çizgi... zaten belirtileri anlıyorum, daha önce gebelik yaşadığım için...
bakalım hayırlısı olsun...

kızlar ben şimdilik çıkıyom yemek yapıcam...
görüşürüz ilerleyen saatlerde.

ha tamam 1 ocakta ben adet oldun sandımm tamam bende jeton geç düştü biraz test yapmaya kaçıncı günde başladın bende çok merak ediyorum bana kalsa hergün test yaparım ama şu anda birşey çıkmaz sanırımm

sat 24 aralık canım, çok yeni... ALLAH nasip ederse birkaç gün içinde kan vermeye gideceğim, 2 hafta sonra da inşaallah kese görülür...

canmm kan vermene hiç gerek yoki...boşuna bence.
sen bi 10 gün böyle bekle sonra dr.git herşeyi görürsün.ben hiç kan testi yaptırmadım test yapıp 10 gün bekleyip dr.öyle gittim en güzeli.

estağfirullah canım :) bir haftadır, hatta belki 8 gündür falan gün aşırı test alıyordum... 6 - 7 gün önce yaptığım testte ikinci çizgi gölge gibi belirmişti, markasını hatırlamıyorum ne yazık ki... bu testten 3 gün sonra acon test aldım, çıkmadı... c.tesi başka bir marka aldım silik çıktı, acon marka teste güvendiğim için bu sabah tekrar aldım ve yaptım, farkedilir biçimde çıktı... böyle işte canım, kimi zaman regle bikaç gün varken çıkabiliyor.

canmm kan vermene hiç gerek yoki...boşuna bence.
sen bi 10 gün böyle bekle sonra dr.git herşeyi görürsün.ben hiç kan testi yaptırmadım test yapıp 10 gün bekleyip dr.öyle gittim en güzeli.

öyle canım, ben de önceki hamileliğimde günüm 1 gün geçince gitmiştim kese görülmemiştii, rahim duvarında kalınlaşma görüldü. sonraki hafta kese görülmüştü, haklısın.

bende haftaya test yapsam az çok anlaşılır sanırımm

kızlar bu arada ben son bir aydır eşime ne olur ne olmaz keçiboynuzu kürü uygulatıyordum. herhangi bir zararı yok, tavsiye edebilirim

kızlaaar adetim 2 gün geçti,bugün test yaptım negatiff çıktı,sanırım ben yine hamiş değilim...acaba 1 2 gün sonra tekrar yapsammı:1no2:

3 ocak cnm adetimde 9 ocakta bitti

canım, ben de inan eylülde kürtaj olduğum zaman o kadar çok sabırsızlanıyordum ki bu korunma süresi nasıl geçer diye sızlanıp duruyordum ama kendi bünyemi dinlendirmeye aldığım bu 3 ay su gibi akıp geçti. kendime yeni yılın ilk günlerine kadar süre tanımıştım, sabrettim, folik aside devam ettim ve ALLAHA şükür bu güne erdim...
sen sanırım 6 aralıkta kürtaj olmuştun, bilmem doktorun ne dedi? korunma süresi verdi mi?
hakkında hayırlısı olsun canım, siklusun nedir bilmiyorum ama muhtemelen şubat ayında olacağın regle birkaç gün kala dilerim mutlu haberi burada paylaşırsın

folik asit kullanıyorum doktorum 1 adet döngüsünden sonra korunmayı bırak dedi inş..bu ay kalırım diğerinde hevesim kursağımda kaldı bunda kalmaz inşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…