Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadaşlarım merhaba,azize nin daveti üzerine topiğinize geldim.bende aranızdayım artık.eren sezen i biliorum başka topikten.

bende kısaca hikaye mi anlatayım : 1,5 yıllık evliyim.28 yaşındayım. 3 tane düşüğüm var kızlar bebişlerin kalbi duruo 8 haftalıkken.genetiğimiz temiz .kan pıhtılaşmasında heterozigot çıktı.doktorların bazıları kan sulandırıcı iğne kullanmaya gerek yok dediler.homozigot önemliymiş.ama biz 4. gebelikte kullancaz şimidki doktorum okeyledi.tek umudum iğneler.
şimdi regl imin 3. günündeyim.bu ay korunmayı bırakıyoruz.beni de ekleyin listeye kızlar.bana da dua edin.ilkmiş gibi heycanlıyım bu ay.
hatta heycanda adetim 5-6 gün gecikti.hamile kalmam da bi sorun olmamasına rağmen.korkuyorum bu ay benim için çok önemli.
eşime keçiboynuzu yapıorum.bugünde kendime maydanoz suyu başlıorum.adetliyken temizlensin die düşünüorum.
sizlerde dualarımdasınız kızlar.bu acının ne demek olduğunu biliorum.allah yardımcımz olsun

arkadaşlarım merhaba,azize nin daveti üzerine topiğinize geldim.bende aranızdayım artık.eren sezen i biliorum başka topikten.
hoşgeldinn cnm nasılsın? o topik senin bu topik benim hepsinde geziyoruzz ama en güzelide çok iyi arkadaşlarım oldu kk da.. aynı dertten muzdarip olduğumuz için bizi bizden daha iyi anlayan yok

Günü geçen 5 arkadaş bişy söyleyin yaw regl oldunuzmu olmadınızmı gününüz geçti mi az haber verin ama olmuyo canım kaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar aranıza yenı katıldım.
ben de hamıle kalmak ıstıporum ama 6 aydır kalamıorum hayırlısı dıorum. doktora da gıttım herhangı bır problem olmadığını soledı fakat adetımın 13.gununde ultrasona grdım yumurtaşarım 12mm ıdı 19 mm olması gerekırken doktor zamana bırakmamamı soledı . 6 aylık evlıyım bu arada..herhangı bır ılaç vermedı busuru de test yapıldım eşim de ben de bu sorun hariç başka bır şey yok allaha şukur.ıncır kuru duydum ve 20 gundur onu yapıorum .5gun daha kaldı daha sonra 7 gun ara verıcem ve sonra bı 25 gun daha yapıcam ıncır kurunu ... bazı arkadaşlar arı sütü polen çörek otu yapmış bu kur işe yaramazsa onu da yaparım. allahım umarım her ısteyene bebek nasıp eder içinde de bana

hoşgeldinn cnm nasılsın? o topik senin bu topik benim hepsinde geziyoruzz ama en güzelide çok iyi arkadaşlarım oldu kk da.. aynı dertten muzdarip olduğumuz için bizi bizden daha iyi anlayan yok

hoşbulduk canım.ewet burdaki arkadaşlıklar gerçekten çok iyi.kimseden görmediğim desteği görüyorum.kader arkadaşlarım

hoşgeldin canmm...adet tarihini ver eklim tatlımyerimseniben

slm kızlar nasılsınız bakalım hamıs haberımızız yokmu yaa
slm canmm olmazmı hamilelerimiz var 3tane

hoşgeldin gökçe...adet tarihini ver senide ekliyim canmkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5 gelsin bebeklerrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

Son düzenleme:
hamilelerimiz

ozlemcano.................tebrikler
pembehera.................tebrikler
htcyz.........................tebrikler
ashemez....................tebrikler
sleepy80....................tebrikler

oo cok guzel hepsını tek tek tebrık edıyorum darısı tum ısteyenlerın basına

slm canmm olmazmı hamilelerimiz var 3tane

hoşgeldin gökçe...adet tarihini ver senide ekliyim canmkaydirigubbakcemile5

merhaba azıze

24unde olmam lazım ama bakalım hayırlısı dıyelım hiç ummadığımız halde bıle belkı bırden oluvermiş. ALLAHIM buyuk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba azize1 benide eklermisiniz listenize 30 aralık son adet tarihim 28 günde adet oluyorum bende 12 senedir çocuğum olmuyor 4 kere tüp bebek denedik olmadı hayırlısı olsun, 1 ocakta adet olmam lazım bir umut işte burası bana uğurlu gelir diye düşündüm inşallah bizde meleklerimize 2010 da kucağımıza alırız

mrb hoşgeldin canmm...eklerim tabi inşallah hayırlı haberini alırız canmm.eee şimdi şubatı beklicen dimi?adet tarihi ne yazıyım canmm?

merhaba azıze

24unde olmam lazım ama bakalım hayırlısı dıyelım hiç ummadığımız halde bıle belkı bırden oluvermiş. ALLAHIM buyuk :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tmm canmm eklerim...ben adetime 4gün varken idrar testinde çıkmıştı...

kaydirigubbakcemile5 gelsin bebişlerimizzz :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…