Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kaydirigubbakcemile5 gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrr :ecrin_bebek:

canmm sen adetin ilk gününden say 14.15.16.17.günler yumurtlama günündür kesin.

canım ben adetten geri sayım yapılarak yumurtlama gününün bulundugunu biliyorum ama fisfisfis bu yöntem daha doğru sanırım mesela 28 gündebir oluyorsan ortalama 14 gün geri alacaksın 30 günde bir regl oluyrsan 16 gün geri aldıgında yumurtlama günün oluyor ... :1rolleyes:

Oooooooo topik hamiş dolmuş ne güzel ne güzel tebrikler herkese...Allah tüm bebiş isteyenlere nasip etsin o güzel duyguyu :ecrin_bebek: Gökçe ile aynı gün regl günümüz inş. güzel haberler alırız opuyorumnanaktan

sezencim baktım canmm çok yakışıklı maaşallah...anneside çoook tatlı ama opuyorumnanaktan

mirmirmirmirben çıkıyorum cnm yarın görüşürüz inşş.uykum geldi eren için sabah 7 kalkıyorum bu saatlerde pilim bitiyo iyigeceler tatlı rüyalar hepinize

tam benim kafamda canlandırdığım gibisin tatlım çok doğal sade...güzel elktirik aldım senden inan. benim resim yok ama koyarım sende bakarsın canmm.
tamam cnm seni burdaki resimlerinden gördümm ama ereni merak ediyorumm koyunca bakarım tatlım inan bende senden pozitif elektrik aldım bugün ilk kez yazıştık bu topicte ama bundan sonra hergün yanınızdayım iyisiyle kötüsüyle birbirimize destek oluruz inş..

bende çıkıyom kızlar yarın görüşürüz inşallah...nasıl uyuyacaksam bu halimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…