Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aksam is çıkıs yapabılırm test yok cunku okadar geeksız harcamısım gıbı yedek aldıgım testleri eczaneye gıdıyım aksam alıp yapıcam.sana da cok gecmıs olsun azize yerimseniben sagolun ilginiz için kızlar

kan testi yaptırdın mı esn?

ayy iyi sabrediyosun benim adetime 12 gün var elimde olsa bugün test alıp yaparımda zor tutuyorum kendimi

ayy iyi sabrediyosun benim adetime 12 gün var elimde olsa bugün test alıp yaparımda zor tutuyorum kendimi

iyiyim canım teşekkür ederim.bende şu adetim bitsede yumurtlama günümm gelse çalışmalara başlasak die sabırsızlanıorum:kedi: tabi sonra yine gün saymaaya başlıcaz.böle gün sayarak ömrümüz geçio işte

merhaba canım.çok geçmiş olsun.benimde eşim hasta.dün iğne ye başladııı.dikkat et kendine
sağol tatlımm...ilaçlarla düzelmeye çalışıyorum işte

hadi hakkında hayırlısı olsun canmm haber ver mutlaka.
sağol canmm...

Düzenli sayılır canım yani birkaç gün erken veya geç olabiliyordu aslında..Adet belirtim de yok kan testim de birgün geçince yaptırdım negatifti 2.6 ydı bhcg..

canım varsa kan testinde çıkaması lazım ama az daha bekleyip yine yap istersen.adet belirtim yok diosun.inşallah bebiş vardır güzel güzel haberler verirsin inşallah:1hug:

geçmedimi cnm daha ist.havada bugün felaket mümkün olduğunca dışarı çıkma gir battaniyenin altına dinlenn bol bol

geçmedi tatlım yaa ereni almaya zor gittim okula...
akşam çorba yapmıştım allahtan çocuğa ısıttım içiyo şimdi.
erendede biraz öksürük var ama çok şükür ağır değil...sen nasılsın canmm?

öyle cnm şimdi hamile kalmak için gün sayıyoruzz hamile kalınca doğması için gün sayıcaz doğunca büyümesi için gün sayıcazz ömür böyle geçip gidicekk ama tatlı şeyler bunlarr

bende iyiym cnm sabah kalkıp bu soğuk havayı görünce bende sıcak sıcak içelim diye çorba yaptımm ama benimki iştahsız olduğu için içmedi maleseff kar geliyomuşş istanbulaaaa

Düzenli sayılır canım yani birkaç gün erken veya geç olabiliyordu aslında..Adet belirtim de yok kan testim de birgün geçince yaptırdım negatifti 2.6 ydı bhcg..

hamilelik açsından düşük bı oran dımı ama ben bıkez şüphelenıp kan testi yaptırmıstım inan 0,01 çıkmıştı benım.eğer olmazsan bence 1 veya 2 gun sora tekrarla

öyle cnm şimdi hamile kalmak için gün sayıyoruzz hamile kalınca doğması için gün sayıcaz doğunca büyümesi için gün sayıcazz ömür böyle geçip gidicekk ama tatlı şeyler bunlarr

canım ya bebişim olsunda razıyım gün saymaya.bu topiğe uygun olarak bi erkek olursa eren olcek galiba çok özendim şimdii

bende iyiym cnm sabah kalkıp bu soğuk havayı görünce bende sıcak sıcak içelim diye çorba yaptımm ama benimki iştahsız olduğu için içmedi maleseff kar geliyomuşş istanbulaaaa

evet yaa burda nasıl kar yağıyo erenle oturduk izliyoz nasıl seviniyo kar yağıyo diye...
valla benimki koca tabak çorbayı içti daha koysam içer kaydirigubbakcemile3

evet yaa burda nasıl kar yağıyo erenle oturduk izliyoz nasıl seviniyo kar yağıyo diye...
valla benimki koca tabak çorbayı içti daha koysam içer kaydirigubbakcemile3
aynen cnm benimkide okuldan gelirken dua ediyodu yerler bembeyaz olsun diye akşam babasıyla kartopu oynıycakmışş senin erenide öp benim yerime çorbasını içtiği içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…