merabaa cnm nasılsın?canım sezene katılıorum test yap istersen.bi sorun yoktur kötü düşünme
SEZEN cim merabaaa !
canmm bece sen test yap hamileysen çıkar...çıkmazsada adetin gecikicek demek.
kötü bişey yoktur korkma tatlım. olur kahve rengi lekeler ben hamile kaldığımdada vardı bu lekeler.sanki heran adet olcakmışın gibi.dr.bana yerleşme kanaması yada lekeleri olur dedi.
hamilelerimiz
ozlemcano.................tebrikler
pembehera.................tebrikler
htcyz.........................tebrikler
ashemez....................tebrikler
sleepy80....................tebrikler
Tebrikler arkadaşlar..Hayırlı olsun..Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasibetsin..Bu arada ben hala adet olmadım.5 gün geçti..Test yaptım ama negatif..
ayy iyi sabrediyosun benim adetime 12 gün var elimde olsa bugün test alıp yaparımda zor tutuyorum kendimiyok yapmadım cnm karnım gercekten olucakmısım gıbı agrıo bakalım beklıyım yarına kadar olmassa yapar bılgı verırım reglı baslarsada verırım ben yıne subat lıstesınde bekleyenler arasında kalayım:)
merhaba canım.normalde düzenli mi adetin
ayy iyi sabrediyosun benim adetime 12 gün var elimde olsa bugün test alıp yaparımda zor tutuyorum kendimi
ayy iyi sabrediyosun benim adetime 12 gün var elimde olsa bugün test alıp yaparımda zor tutuyorum kendimi
geçmedimi cnm daha ist.havada bugün felaket mümkün olduğunca dışarı çıkma gir battaniyenin altına dinlenn bol bolslm kızlarr...bugünde fenayım yaaaaaaa
sağol tatlımm...ilaçlarla düzelmeye çalışıyorum iştemerhaba canım.çok geçmiş olsun.benimde eşim hasta.dün iğne ye başladııı.dikkat et kendine
aksam is çıkıs yapabılırm test yok cunku okadar geeksız harcamısım gıbı yedek aldıgım testleri eczaneye gıdıyım aksam alıp yapıcam.sana da cok gecmıs olsun azize yerimseniben sagolun ilginiz için kızlar
Düzenli sayılır canım yani birkaç gün erken veya geç olabiliyordu aslında..Adet belirtim de yok kan testim de birgün geçince yaptırdım negatifti 2.6 ydı bhcg..
geçmedimi cnm daha ist.havada bugün felaket mümkün olduğunca dışarı çıkma gir battaniyenin altına dinlenn bol bol
öyle cnm şimdi hamile kalmak için gün sayıyoruzz hamile kalınca doğması için gün sayıcaz doğunca büyümesi için gün sayıcazz ömür böyle geçip gidicekk ama tatlı şeyler bunlarriyiyim canım teşekkür ederim.bende şu adetim bitsede yumurtlama günümm gelse çalışmalara başlasak die sabırsızlanıorum:kedi: tabi sonra yine gün saymaaya başlıcaz.böle gün sayarak ömrümüz geçio işte
bende iyiym cnm sabah kalkıp bu soğuk havayı görünce bende sıcak sıcak içelim diye çorba yaptımm ama benimki iştahsız olduğu için içmedi maleseff kar geliyomuşş istanbulaaaageçmedi tatlım yaa ereni almaya zor gittim okula...
akşam çorba yapmıştım allahtan çocuğa ısıttım içiyo şimdi.
erendede biraz öksürük var ama çok şükür ağır değil...sen nasılsın canmm?
Düzenli sayılır canım yani birkaç gün erken veya geç olabiliyordu aslında..Adet belirtim de yok kan testim de birgün geçince yaptırdım negatifti 2.6 ydı bhcg..
öyle cnm şimdi hamile kalmak için gün sayıyoruzz hamile kalınca doğması için gün sayıcaz doğunca büyümesi için gün sayıcazz ömür böyle geçip gidicekk ama tatlı şeyler bunlarr
evet cnm eren koy çok hoşuma giderek koymuştum oğluşuma bu ismicanım ya bebişim olsunda razıyım gün saymaya.bu topiğe uygun olarak bi erkek olursa eren olcek galiba çok özendim şimdii
bende iyiym cnm sabah kalkıp bu soğuk havayı görünce bende sıcak sıcak içelim diye çorba yaptımm ama benimki iştahsız olduğu için içmedi maleseff kar geliyomuşş istanbulaaaa
aynen cnm benimkide okuldan gelirken dua ediyodu yerler bembeyaz olsun diye akşam babasıyla kartopu oynıycakmışş senin erenide öp benim yerime çorbasını içtiği içinnevet yaa burda nasıl kar yağıyo erenle oturduk izliyoz nasıl seviniyo kar yağıyo diye...
valla benimki koca tabak çorbayı içti daha koysam içer kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?