Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlaaar herkese günüydın...benim adetim bugün itibariyle 3 gün geçmiş durumda,bugün sabah tekrar test yaptım yine negatiff,gebelik olsa çıkrdı demiii..işe gitmeden burda paylaşmak istedim.

kızlaaar herkese günüydın...benim adetim bugün itibariyle 3 gün geçmiş durumda,bugün sabah tekrar test yaptım yine negatiff,gebelik olsa çıkrdı demiii..işe gitmeden burda paylaşmak istedim.

günaydınn canımm doktorlara göre idrar testinin çıkması için adetten en az 10 gün geçmesi gerek diolar ama kimisinde adetine 2gün kala bile çıkabiliyo buda erken gebelik ve geç gebelikten kaynaklanıyo bence hiç moralini bozma seninkide geç gebelik olabilir bir hafta daha bekle ve yeniden test yap derim ben

canım hemen çıkanlarda var ama çıkmayadabilir bence.biraz daha bekle öle yap canım.yada kan testi kesin çözüm.hayırlısı olsun.

cvp için teşekür ederim cnm,doktorlar öle diyoda burda gördüğüm kadarıyla erken çıkmış çoğu kişinin..benim geç döllenme olması zor çünkü eşim hesapladığım yumurtlama döneminde yanımdaydı,sonra şehir dışına gitti.ben yine adet olana kadar test yapayım en iyisi:kedi:.

canım hemen çıkanlarda var ama çıkmayadabilir bence.biraz daha bekle öle yap canım.yada kan testi kesin çözüm.hayırlısı olsun.

haklısıncnm ölede işte insan gecikince hemen nolcaksa olsun istiyokaydirigubbakcemile3..işten dolayıda hastaneye gitmem zor ama engeç cumaya gitcem...teşekür ederim cnm.:teselli:

haklısıncnm ölede işte insan gecikince hemen nolcaksa olsun istiyokaydirigubbakcemile3..işten dolayıda hastaneye gitmem zor ama engeç cumaya gitcem...teşekür ederim cnm.:teselli:

anladım canım.ozaman azcık daha bekle öle yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız.senin düşük varmıydı canım

canım beni de ekle bu listeye inş bu ay hamile kalırım 9 şubatı bekliyorum

hamilelerimiz

ozlemcano.................tebrikler
pembehera.................tebrikler
htcyz.........................tebrikler
ashemez....................tebrikler
sleepy80....................tebrikler

Tebrikler arkadaşlar..Hayırlı olsun..Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasibetsin..Bu arada ben hala adet olmadım.5 gün geçti..Test yaptım ama negatif..

merhaba canım.normalde düzenli mi adetin

ya kızlar karmakarısık bı durum aldı benım regli bu ay.ayın 16sında reglı oldum benı subat lıstesıne alın dedım o gun sadece kahverengı lekeler geldı sora 2 gun hiç bişi gelmedi.bugun de tekrar basladı sandım yıne aynı cok az lekeler var ama her an adet olucak gıbı agrı karnım bugun 32 gun oldu aslında engec dun başlamış olması lazımdı kendımı kandırmakta ıstemıorum birde acaba bı hastalık mı dıe korkuorum.

cnm test yaptınmı bazen bebek yerleşirkende kanama yaparmış yada üstüne görmede oluyor senin durumun bunlardan biri olabilirr

canım sezene katılıorum test yap istersen.bi sorun yoktur kötü düşünme

SEZEN cim merabaaa !

canm yaa 3günde geçmiş hamile olsan kesin çıkardı canmm...ya adet gecikmen oldu sanırım. üzülme kısmet bu işler canmm.hamile olsaydın adet gecikmesinin ilk günü bile testler pozitif çıkıyo.ohaoldumsmile
canım beni de ekle bu listeye inş bu ay hamile kalırım 9 şubatı bekliyorum

eklerim tabi...hoşgeldin.kaydirigubbakcemile5

cnm test yaptınmı bazen bebek yerleşirkende kanama yaparmış yada üstüne görmede oluyor senin durumun bunlardan biri olabilirr

yok yapmadım cnm karnım gercekten olucakmısım gıbı agrıo bakalım beklıyım yarına kadar olmassa yapar bılgı verırım reglı baslarsada verırım ben yıne subat lıstesınde bekleyenler arasında kalayım:)

canmm bece sen test yap hamileysen çıkar...çıkmazsada adetin gecikicek demek.
kötü bişey yoktur korkma tatlım. olur kahve rengi lekeler ben hamile kaldığımdada vardı bu lekeler.sanki heran adet olcakmışın gibi.dr.bana yerleşme kanaması yada lekeleri olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…