kızlaaar herkese günüydın...benim adetim bugün itibariyle 3 gün geçmiş durumda,bugün sabah tekrar test yaptım yine negatiff,gebelik olsa çıkrdı demiii..işe gitmeden burda paylaşmak istedim.
kızlaaar herkese günüydın...benim adetim bugün itibariyle 3 gün geçmiş durumda,bugün sabah tekrar test yaptım yine negatiff,gebelik olsa çıkrdı demiii..işe gitmeden burda paylaşmak istedim.
günaydınn canımm doktorlara göre idrar testinin çıkması için adetten en az 10 gün geçmesi gerek diolar ama kimisinde adetine 2gün kala bile çıkabiliyo buda erken gebelik ve geç gebelikten kaynaklanıyo bence hiç moralini bozma seninkide geç gebelik olabilir bir hafta daha bekle ve yeniden test yap derim ben
canım hemen çıkanlarda var ama çıkmayadabilir bence.biraz daha bekle öle yap canım.yada kan testi kesin çözüm.hayırlısı olsun.
haklısıncnm ölede işte insan gecikince hemen nolcaksa olsun istiyokaydirigubbakcemile3..işten dolayıda hastaneye gitmem zor ama engeç cumaya gitcem...teşekür ederim cnm.:teselli:
umutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz
yunusbaligi80.....12 ocak
htcyz.................13 ocak
demetnur............14 ocak
esn27.................14 ocak
sutbeyza............17 ocak
askisi.................20 ocak
bullancak............20 ocak
gokcegokce........24 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
crystal_im..........25 ocak
canyakomoz.......28 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
azize1...............30 ocak
destina25...........30 ocak
mirage1983........31 ocak
2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
nohutlupilav...........2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
selennur................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
yarencik60...........15 şubat
lover1984.............16 şubat
mervam...............16 şubat
cicek8182............16 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano.................tebrikler alkisalkisalkis
pembehera.................tebrikler alkisalkisalkis
htcyz.........................tebrikler alkisalkisalkis
ashemez....................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80....................tebrikler alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :lepi:
anladım canım.ozaman azcık daha bekle öle yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız.senin düşük varmıydı canım[/QUO
yok canım düşük falan olmadı daha öncee..yakın zamanda güzel haberlerle buluşuruz inşallah..öpüyorum canım zemuszemus
anladım canım.ozaman azcık daha bekle öle yaparsın inşallah güzel haberlerini alırız.senin düşük varmıydı canım[/QUO
yok canım düşük falan olmadı daha öncee..yakın zamanda güzel haberlerle buluşuruz inşallah..öpüyorum canım zemuszemus
çok şanslısın canım.allah göstermesin.bende çok öptüm:1hug:
hamilelerimiz
ozlemcano.................tebrikler
pembehera.................tebrikler
htcyz.........................tebrikler
ashemez....................tebrikler
sleepy80....................tebrikler
Tebrikler arkadaşlar..Hayırlı olsun..Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alıp büyütmeyi nasibetsin..Bu arada ben hala adet olmadım.5 gün geçti..Test yaptım ama negatif..
cnm test yaptınmı bazen bebek yerleşirkende kanama yaparmış yada üstüne görmede oluyor senin durumun bunlardan biri olabilirrya kızlar karmakarısık bı durum aldı benım regli bu ay.ayın 16sında reglı oldum benı subat lıstesıne alın dedım o gun sadece kahverengı lekeler geldı sora 2 gun hiç bişi gelmedi.bugun de tekrar basladı sandım yıne aynı cok az lekeler var ama her an adet olucak gıbı agrı karnım bugun 32 gun oldu aslında engec dun başlamış olması lazımdı kendımı kandırmakta ıstemıorum birde acaba bı hastalık mı dıe korkuorum.
ya kızlar karmakarısık bı durum aldı benım regli bu ay.ayın 16sında reglı oldum benı subat lıstesıne alın dedım o gun sadece kahverengı lekeler geldı sora 2 gun hiç bişi gelmedi.bugun de tekrar basladı sandım yıne aynı cok az lekeler var ama her an adet olucak gıbı agrı karnım bugun 32 gun oldu aslında engec dun başlamış olması lazımdı kendımı kandırmakta ıstemıorum birde acaba bı hastalık mı dıe korkuorum.
canm yaa 3günde geçmiş hamile olsan kesin çıkardı canmm...ya adet gecikmen oldu sanırım. üzülme kısmet bu işler canmm.hamile olsaydın adet gecikmesinin ilk günü bile testler pozitif çıkıyo.ohaoldumsmilekızlaaar herkese günüydın...benim adetim bugün itibariyle 3 gün geçmiş durumda,bugün sabah tekrar test yaptım yine negatiff,gebelik olsa çıkrdı demiii..işe gitmeden burda paylaşmak istedim.
canım beni de ekle bu listeye inş bu ay hamile kalırım 9 şubatı bekliyorum
cnm test yaptınmı bazen bebek yerleşirkende kanama yaparmış yada üstüne görmede oluyor senin durumun bunlardan biri olabilirr
ya kızlar karmakarısık bı durum aldı benım regli bu ay.ayın 16sında reglı oldum benı subat lıstesıne alın dedım o gun sadece kahverengı lekeler geldı sora 2 gun hiç bişi gelmedi.bugun de tekrar basladı sandım yıne aynı cok az lekeler var ama her an adet olucak gıbı agrı karnım bugun 32 gun oldu aslında engec dun başlamış olması lazımdı kendımı kandırmakta ıstemıorum birde acaba bı hastalık mı dıe korkuorum.
slm kızlarr...bugünde fenayım yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?