- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
benimkide öyleydii valla bana hava atardı hergün hergün yapalım diye şimdi yumurta kapıya dayandı yoruldum diyoo hava civaymış meğerr
Ben cumhurİyet mah.deyİm canım
merhaba arkadaşlar,
göğüs kaşıntısı ve göğüs çevresinde kuruluk hamilelik belirtilerinden olabilirmi?
merhaba arkadaşlar,
göğüs kaşıntısı ve göğüs çevresinde kuruluk hamilelik belirtilerinden olabilirmi?
öylemi ben pek bilemiyorum canmm heryanı...AzİzecİĞİm yakınız ya
Orada hazal cafe var bİlİyonmu oraya takılıyoruz arada bİz
gerçi bizde biraz abarttıkmı ne geçen hafta 5 kere çalıştıkk bu haftada dün oldu bugün olmaz yarın olur gün aşırı yapcaz kociş evden kaçıcak bu gidişle kızlar hamiş olcam ama kociş terkidiyar edicek buralara bebişime el birliğiyle bakarız dimibiz naz yapıcamıza erkeklere noluyosa :umursamaz:
onlar bize naz yapıyo hımm :umursamaz: bebek için nelere katlanıyoz kızlar yaa guclubacismile
msb canmm...daha çok ağrılar meme uçlarında batmalar hamilelik belirtisi olur benim bildiğim.
bende memede şişme ve acıma diye biliyommmsb canmm...daha çok ağrılar meme uçlarında batmalar hamilelik belirtisi olur benim bildiğim.
gerçi bizde biraz abarttıkmı ne geçen hafta 5 kere çalıştıkk bu haftada dün oldu bugün olmaz yarın olur gün aşırı yapcaz kociş evden kaçıcak bu gidişle kızlar hamiş olcam ama kociş terkidiyar edicek buralara bebişime el birliğiyle bakarız dimi
test yaptınmı cnmm2 haftadır göğüslerimde dokundukça ağrı ve acıma var yanısıra 2,3 gündürde kuruluk ve kaşıntı başladı.ayrıca aralık 5'ten beri regl olmuyorum.doktor farlutal verdi ama faydasını daha göremedim.
test yaptınmı cnmm
bebiş yerine yerleşirkende lekelenme olurmuş bence yap varsa çıkar zaten şüphede kalmamış olur içindedaha yapmadım çünkü ayın 31 ve 1 gibi 1'er kerelik lekelenme oldu azdan daha az ama ondan biraz daha bekliyim diyorum.negatif çıkmasından korkuyorum.
aaa çok yakın evet canmm antikaları bilmemmi....Cennet konaklarının arka cad.Önceden İsmİ baŞkaydı antİkalar
töbede kızz aklinialirimsmile bakmasen istemem yan cebime...laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5gerçi bizde biraz abarttıkmı ne geçen hafta 5 kere çalıştıkk bu haftada dün oldu bugün olmaz yarın olur gün aşırı yapcaz kociş evden kaçıcak bu gidişle kızlar hamiş olcam ama kociş terkidiyar edicek buralara bebişime el birliğiyle bakarız dimi
sen hemen bi test yap canmm.2 haftadır göğüslerimde dokundukça ağrı ve acıma var yanısıra 2,3 gündürde kuruluk ve kaşıntı başladı.ayrıca aralık 5'ten beri regl olmuyorum.doktor farlutal verdi ama faydasını daha göremedim.
bende memede şişme ve acıma diye biliyomm
bebiş yerine yerleşirkende lekelenme olurmuş bence yap varsa çıkar zaten şüphede kalmamış olur içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?