Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimkide öyleydii valla bana hava atardı hergün hergün yapalım diye şimdi yumurta kapıya dayandı yoruldum diyoo hava civaymış meğerr

biz naz yapıcamıza erkeklere noluyosa :umursamaz:
onlar bize naz yapıyo hımm :umursamaz: bebek için nelere katlanıyoz kızlar yaa guclubacismile

merhaba arkadaşlar,
göğüs kaşıntısı ve göğüs çevresinde kuruluk hamilelik belirtilerinden olabilirmi?

Valla benımkı gÜnlerı tutturamıyo yumoŞlar gelıŞesıye kadar gelıŞıncede onda pıl bıtıyo :)

biz naz yapıcamıza erkeklere noluyosa :umursamaz:
onlar bize naz yapıyo hımm :umursamaz: bebek için nelere katlanıyoz kızlar yaa guclubacismile
gerçi bizde biraz abarttıkmı ne geçen hafta 5 kere çalıştıkk bu haftada dün oldu bugün olmaz yarın olur gün aşırı yapcaz kociş evden kaçıcak bu gidişle kızlar hamiş olcam ama kociş terkidiyar edicek buralara bebişime el birliğiyle bakarız dimi

2 haftadır göğüslerimde dokundukça ağrı ve acıma var yanısıra 2,3 gündürde kuruluk ve kaşıntı başladı.ayrıca aralık 5'ten beri regl olmuyorum.doktor farlutal verdi ama faydasını daha göremedim.

msb canmm...daha çok ağrılar meme uçlarında batmalar hamilelik belirtisi olur benim bildiğim.

yakın olsak hepberaber büyütürüss ama yinede herzaman babaya ihtiyaç varr

daha yapmadım çünkü ayın 31 ve 1 gibi 1'er kerelik lekelenme oldu azdan daha az ama ondan biraz daha bekliyim diyorum.negatif çıkmasından korkuyorum.
bebiş yerine yerleşirkende lekelenme olurmuş bence yap varsa çıkar zaten şüphede kalmamış olur içinde

Cennet konaklarının arka cad.Önceden İsmİ baŞkaydı antİkalar
aaa çok yakın evet canmm antikaları bilmemmi....

töbede kızz aklinialirimsmile bakmasen istemem yan cebime...laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile5
sen hemen bi test yap canmm.
bende memede şişme ve acıma diye biliyomm

evet

yerleşme kanamasını duymuştum benim hemen hemen regl tarihlerim yani 26 günde bir oluyordu işte en son 5 aralık oldum ondan sonra 31 ila 1 gibi çok az sanki olmamış gibi oldum yani normal regl günündemi yerleşme kanaması olur sizce ya benim çok kafam karıştı stres yapıyorum.

bebiş yerine yerleşirkende lekelenme olurmuş bence yap varsa çıkar zaten şüphede kalmamış olur içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…