aynen ablacımm yaaa
2,5 sene oldu canım allahın izniyle aldık ya çalışıyoken sıkılam dişimizi bide bebiş gelse ev şenlense ama daha kısmet değil dememkki
hangi semtte oturuyosun cnm2,5 sene oldu canım allahın izniyle aldık ya çalışıyoken sıkılam dişimizi bide bebiş gelse ev şenlense ama daha kısmet değil dememkki
inşallah canımm tez zamanda bebeişine kavuşursunda uzunca bi tatil yaparsınn
olursun cnm ya takma kafana takarsan psikolojik olarak gecikir benimde karnımda batmalar başladı bugün bide karnımın sağ tarafında bi ağırlık mı desem kramp gibimi desem bi acayiplik var bu nedir bilginiz varmıı
senin kürtaj yeniimiydi yarncim ben karıştırıorum artık.kusura bakma
keşkem kuşum ya :)
dün gece çalıştık geçen haftada çok çalıştık kociş pes etti artıkk yeter diyoo :roflol::roflol::roflol:hımm senin adete daha var canımm ama ya yumurtlamadasın,yada döllenme oluyo...
şimdi takvime baktım sen yumurtluyon canımm sakın boş geçirma bu 4gününü...
hemen çalış delikafadulden
cnm sen ne zaman kürtaj oldunn
evet canımm yaa ocak 7 de kürtaj oldum 13 gün oldu şubatın 15 inden sonra bekle adetini dedi doktorr
aa bende çekmecedeyim camm...büyük.ç.küçük.ç hangisi?çekmecedeyim canım ben
ilk adetten sonra başlıcan mı çalışmalar canım
daha yeni sayılırr kaç korun dedi doktorun7 ocakta kürtaj oldumm canımm mafoldumben
dün gece çalıştık geçen haftada çok çalıştık kociş pes etti artıkk yeter diyoo :roflol::roflol::roflol:
valla ben son güne kadar 2 günde 1 çalışıyorum içinde uhde kalmasın sende çalış cnmmkızlar bende düzensizlik var hala yumoş yapabilirmiyim son sat 31 aralıktı
adet gününe hiç odaklanma canım gerçekten gecikio.elimizde olmuo ama düşünmemeye çalış kendiliğinden gelsin.benim bi kürtajımda 31. gün geldi birinde 50 yi buldu.takınca olmuo canım
aa bende çekmecedeyim camm...büyük.ç.küçük.ç hangisi?
hayır canımm 3adet ten sonra başlıcam kısmetse
inşallahhhhhhhhhhh canmm :Saruboceq:inanıyorum benn hepimiz birgün o müjdelii haberi vercez burdaa
dün gece çalıştık geçen haftada çok çalıştık kociş pes etti artıkk yeter diyoo :roflol::roflol::roflol:
sağol cnm ya geçen hafta 5 kere bu haftada gün aşırı yapıyosss pek kolay gelmiyo adamın canı çıktı bütün gün işte yorul akşam gel evde yorull :roflol::roflol:ooo kolay gelsin sezencim :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?