daha yeni sayılırr kaç korun dedi doktorun
bak su gibi gelip geçecek zaman göreceksin.hoooooooooooop
bu arada azize senin yaş kaç?
takmamakta gerçekten elde diil hani önceden yumurtlama günüm geldi adetime bir hafta kaldı adetim geçti die die zaman geçiyodu şimdi hiççç geçmiyooo çok zormuş rabbim tekrar yaşatmaz inşallah
folik asiti günde 3 keremi içiyosunn?doktorum 3 ay dedi folik asite başladık martın başında da kontrole gelin dedi tekrardan rahme bakar hamileliği konuşuruz dedi birde rahimden parça aldılar düşüğün nedenini araştırmak için sonucuda görüşürüz dedi hayırlısı olsun artık
valla ben son güne kadar 2 günde 1 çalışıyorum içinde uhde kalmasın sende çalış cnmm
canım ben küçükçekmecedeyim
ay zaten bıktık onların üşengeçliğindenbenim koçiş bu ay üşeniyo kaydirigubbakcemile
aminnnnn kimseler yaşamasın canım.ama zaman geçecek göreceksin canım.hepberaber üstesinde gelcez herbişeyin
sağol cnm ya geçen hafta 5 kere bu haftada gün aşırı yapıyosss pek kolay gelmiyo adamın canı çıktı bütün gün işte yorul akşam gel evde yorull :roflol::roflol:
folik asiti günde 3 keremi içiyosunn?
bendeeee kaydirigubbakcemile5
huuu komşu çıkmayalım kızzzz yerimseniben
ay sağolun kıslarr darısı sizin başınızaooooooooooooooo maaşallah kaydirigubbakcemile3 kolaygelsin
ay zaten bıktık onların üşengeçliğinden
benim koçiş bu ay üşeniyo kaydirigubbakcemile
iyiki siz varsınız zaten yoksa ben evde tek başına düşünmekten kafayı yerdim ama şimdi nee güsel eşim gelene kadar sizlerle vakit geçiriyorum
ay sağolun kıslarr darısı sizin başınıza
benimkide öyleydii valla bana hava atardı hergün hergün yapalım diye şimdi yumurta kapıya dayandı yoruldum diyoo hava civaymış meğerraaa valla benimki hiç üşenmez :jeyyar: yeterki çalışmak olsun kaydirigubbakcemile3
HADİ YA KOMŞU ÇIKTIK HAHAHAcokacimcoook YEMEĞE GEL ŞEKERCİM BİZE
evet canım iyiki varsınız.ama iyiyki azize ablambeni bu topiğe davet etmiş.hepinizi seviorum çooooooooooooooook.
şimdi çıkmam lazım.öpüorum hepinizi tek tek arkadaşlarıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?