Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

adetim 4 gün gecti canım bugun test yaptım ikinci cizgi cok hafif cıktı bende kesin bilmiyorum hemen sevinmek istemiyorum ama yarencim kesin hamilesin diyo sence hamilemiyim

kesin hamilesin canmm hiç kan testi falan yaptırma boşuna. bendede aynı silik çıktı ikinci çizgi. sen şimdi 1hafta bekle canmm sonra dr.git ozaman keseyide görürsün.

inşallah canım ama ben hamiş listesine eklendim bile inanmaya başladım hamile olduguma ve cok heycenlıyım

bitanem ben dr. gittiğimde doktor bana daha kan testi yapmadan idrar testi aptınmı dedi bende adetimden iki gün geçtükten sonra yapmıştım ve senin dediğin gibi çoook silik çıkmıştıı bende doktora söledim yaptım silikte olsa çıktı diince o zaman hamilesin demişti o yüzden esin konuşuyorum ve hakikaten kan verdim kandada çıkmıştı eğer ki test bozuk diilse kesin hamilesin ama yine de sen sabah idrarınla tekrarla yine aynı silik bile çıksa hamilesinnn :lepi:

cooooooooook teşekkür ederim canım ama yarın kan testinden sonra kesin sonucu alcam darısı sizin başınıza bol bol dua etcem sizlere canlarım

saol canımdualarını esirgeme bizlerden.ayrıca kan testi yaptır tabi ama bencede kesin hamilesin.gerçekten çok sevindim duygulandım.seni tahmin edemiorum bile.eşine söledin mi canım

kesin hamilesin canmm hiç kan testi falan yaptırma boşuna. bendede aynı silik çıktı ikinci çizgi. sen şimdi 1hafta bekle canmm sonra dr.git ozaman keseyide görürsün.

ya bilmiyorumki bekliyimmi ben bi türlü inanamıyorum o yuzden hemen kan testi yaptırmak istiyorum canım ama seni dinliyip 1 hafta daha bekliyim ozaman zaten hamileysem görürüm keseyide

tamam canım ben yarın sabahta deneyım ozaman daha iyi cıkar belki ama benimde icime doguyo hamileyim galiba

saol canımdualarını esirgeme bizlerden.ayrıca kan testi yaptır tabi ama bencede kesin hamilesin.gerçekten çok sevindim duygulandım.seni tahmin edemiorum bile.eşine söledin mi canım

kesin bi sonuc cıksın söyliycem canım onuda ümitlendirmek istemiyorum

ya bilmiyorumki bekliyimmi ben bi türlü inanamıyorum o yuzden hemen kan testi yaptırmak istiyorum canım ama seni dinliyip 1 hafta daha bekliyim ozaman zaten hamileysem görürüm keseyide

evet canm sen bana güven...kan vermek sitresli bi durum...
idrar testleri okadar hassaski adet öncesi bile hamileysen sonuç veriyo...ben adtime 4gün kala çıkmıştı yinede kan testi yaptırmadım bekledim...10 gün sonra dr.gittim kese bile görüldü hemde karnımdan baktılar.sen şimdi hemen dr.gidersen alttan bakarlar.
hiç sitres yapma tatlım hamileliğin sevincini yaşa ve 1hafta sabret bekle canm.

tamam canım senin dedigin gibi yapcam tavsiyelerin ve güzel sözlerin icin cok teşekkür ederim şimdi ben hamilemiyim hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…