aminn canımmm benimde zamanım gelirde biran önce başlarım çalışmalara
yaren doktor sanabeklemı dedı?
aa daha yenı olmssun sen canım ya canlı canlımı oldun?
inşallah canım allah en kısa zaman da bebiş versin. benim daha kesin degil ya duygularım cok karışık bir kesin olsun duygularımı yazarım
ben bu ayın 7 sinde oldum kürtajı 3 ay verdi doktorr folik asite başladık martta kontrole gitcemm
aa neresınde??pelıncım bende 22 yasındayım eylulden berı ıstıoruz ekımde dıs gebelıkten amelyay oldum yenı basladıuk zalısmalara ıste:)calısınca oluor dıolar ama olmad ıgalıba:)
yaren canım cok gecmiş olsun cok üzüldüm inanki inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın allah her şeyin hayırlısını versin
aa neresınde??pelıncım bende 22 yasındayım eylulden berı ıstıoruz ekımde dıs gebelıkten amelyay oldum yenı basladıuk zalısmalara ıste:)calısınca oluor dıolar ama olmad ıgalıba:)
ayy korkuorum o cataldan yaaoffff ama gıtmedende olmuo..adetım bıtsın de gıderım napıyım korkunun ecele faydası yok
sağol canımm rabbim böle acı kimselere yaşatmasınn senide bebeğini korusun rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsinn
eed canım benım bıde sol tupumun ıcıne sıkısmıss ve parcalamıs onu aldılar o yusden sol tupumu tek tuplu kaldım:) herseyın hayırlısı dıorum usulmuorum artık..kız bıde amelyattan sonra o bebegı patolojı ıcın kavanoza koymuslardıben son halınıgordum annem gormus aynı bebek dedı elı ayagı bellıydı dedı daha bolunmemıs bole ordeklerın oluo ya bırlesık oleymıs bakmadım ben ıncelemedımaklımda kalır dıe
cok teşekkür edrim canım. amin allah böyle bir acı yaşatmasın kimseye inşallah her şey istedigin gibi olur canım
tekrardann geçmiş olsunn canımmm yaa bendende parça aldılar kavanoza koydular ama hiç dikat etmedimm yani o acıdan dikkat etmek aklıma gelmediii tühhh keşke bende baksaydımmm
ıyıkı bakmamaıssı canım ya aklında kalırdı sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?