Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy korkuorum o cataldan yaa offff ama gıtmedende olmuo..adetım bıtsın de gıderım napıyım korkunun ecele faydası yok

aa neresınde??pelıncım bende 22 yasındayım eylulden berı ıstıoruz ekımde dıs gebelıkten amelyay oldum yenı basladıuk zalısmalara ıste:)calısınca oluor dıolar ama olmad ıgalıba:)

aa neresınde??pelıncım bende 22 yasındayım eylulden berı ıstıoruz ekımde dıs gebelıkten amelyay oldum yenı basladıuk zalısmalara ıste:)calısınca oluor dıolar ama olmad ıgalıba:)

canımmm yaa çook geçmiş olsnn dış gebeliğede çokk zor diyolar benim de ikinci boş gebelikti ondan kürtaj oldumm

canım ben plaja yakınım yalı mahallesindeyim sanada cok gecmiş olsun canım bızde 3 aydır calışıyoruz bu ay tuttu galiba yumurtlama donemlerine getir canım ben onceden hesaplamıyodum bu ay hesapladım oldu heralde iyi calışmalar size:)

ayy korkuorum o cataldan yaa offff ama gıtmedende olmuo..adetım bıtsın de gıderım napıyım korkunun ecele faydası yok

korkma canımm bak ne güsel yeniden çalışmalara başlamışsınız hem rütin kontrol gibi olur gebe kalmadan bi muayeneden geçmiş olursunn

eed canım benım bıde sol tupumun ıcıne sıkısmıss ve parcalamıs onu aldılar o yusden sol tupumu tek tuplu kaldım:) herseyın hayırlısı dıorum usulmuorum artık..kız bıde amelyattan sonra o bebegı patolojı ıcın kavanoza koymuslardıben son halınıgordum annem gormus aynı bebek dedı elı ayagı bellıydı dedı daha bolunmemıs bole ordeklerın oluo ya bırlesık oleymıs bakmadım ben ıncelemedımaklımda kalır dıe

tekrardann geçmiş olsunn canımmm yaa bendende parça aldılar kavanoza koydular ama hiç dikat etmedimm yani o acıdan dikkat etmek aklıma gelmediii tühhh keşke bende baksaydımmm

ıyıkı bakmamaıssı canım ya aklında kalırdı sonra

o acıyla hiçaklıma gelmediki ama ilk yattığımda daha kürtaj başlamadan hemşirenin elinde kavanozu görmüştüm şimdi sonuç patolojide işte dr.um iki ay sonra gelin hem kontrol olsun hemde sonucu konuşalım dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…