annemi ablamı falan aradımm neti kapattım teldeydimm eşimde bugun nöbetcii yemek derdim yokk bugun orda yicekk o yüzden ben bugun rahatımm
tamam canım senin dedigin gibi yapcam tavsiyelerin ve güzel sözlerin icin cok teşekkür ederim şimdi ben hamilemiyim hala inanamıyorum
slm canımm hoşgeldinnn evet bugun pelinle hepimiz çoook mutluu oldukkk
oooh ne güzel yaaaaaaaaaa.yemek işi zor ya.her gün ne pişrsem die düşünüorum.sen yayıl bugün bi güzel
azize ablam sen nasıl oldun? benim eşim dün iyiydi.atlattı gibi
cok teşekkür ederim canım duygulandım valla sizde beni cok mutlu ettiniz
:CüvCüv: eveeeeeeeeeeeeeett :CüvCüv:
çok güsel bi mutlulukkk canımmm hepimize yaşattın bunu bugunn bu mutluluğunu doya doya yaşa canımmm rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinnn
iyiyim birazdaha canmm benim çok sağol...biraz düzeldim hemen temizliğe giriştim eşim görse nasıl kızar ama eyvahedigeldismile
sen nasılsın tatlışımm?
azize bir hafta daha beklesem kan tahlili ya da idrar tahlili yapmıyolarmı direk ulturosanamı sokuyorlar
azize bir hafta daha beklesem kan tahlili ya da idrar tahlili yapmıyolarmı direk ulturosanamı sokuyorlar
senide alıştırdımmı sonunda kabullenmeye başladınn canımm benimm yaa
çok güsel bi mutlulukkk canımmm hepimize yaşattın bunu bugunn bu mutluluğunu doya doya yaşa canımmm rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinnn
keşke hemen yormasaydın kendini ablam.bende iyiyim yemek yapıorum şimdi :dance:
evet canmm ozaman herşey gözüküyo...daha mutlu oluyo insan tabi sabret mek gerek 1hafta yada 10gün. boşuna kan aldırma ben senin iliğin için diyom tatlım.kendim yaşadığım için söylüyorum.bak gör nasıl geçicek anlamıcan bile.
kolay gelsin tatlımm...ne pişircen kızzzzzzzzzzcokacimcoook
kolay gelsin tatlımm...ne pişircen kızzzzzzzzzzcokacimcoook
yapıyolar canımmm yani ben ilk gitiiğimde hamilelik için kan testi vercem dedim sonra aldılar kanımı dr.um şuan değerlerin düşük iki hafta sonra gel ultrasyona alıyım dedi ama belki her doktor bir değildirr istersen sağlık ocağında ver kan tahlilini orda ultrasyona alamazlar doktora ben hamilelik çin kan testi yaptırcam de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?