Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azize bir hafta daha beklesem kan tahlili ya da idrar tahlili yapmıyolarmı direk ulturosanamı sokuyorlar

evet canmm ozaman herşey gözüküyo...daha mutlu oluyo insan tabi sabret mek gerek 1hafta yada 10gün. boşuna kan aldırma ben senin iliğin için diyom tatlım.kendim yaşadığım için söylüyorum.bak gör nasıl geçicek anlamıcan bile.

azize bir hafta daha beklesem kan tahlili ya da idrar tahlili yapmıyolarmı direk ulturosanamı sokuyorlar

yapıyolar canımmm yani ben ilk gitiiğimde hamilelik için kan testi vercem dedim sonra aldılar kanımı dr.um şuan değerlerin düşük iki hafta sonra gel ultrasyona alıyım dedi ama belki her doktor bir değildirr istersen sağlık ocağında ver kan tahlilini orda ultrasyona alamazlar doktora ben hamilelik çin kan testi yaptırcam de

tamam sabredecem o zaman canım inşallah hamileyimdir görürüm keseyi

pelincim sabah yaptığın daha koyu çıkar büyük ihtimalle.ozaman inanacaksın canım.doktora hemen gitme canım azizeye katılıorum .dikkat kendine

canım ben bır hafta daha bekliyim ozaman keseyide görürüm daha fazla stres yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…