Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

güzeller ben çıkıyom ilerleyen saatlerde yine görüşürüz.
iyi sohpetler tatlışlarrrrrrrrr boshayallersmile

humus tamam canım çorbaya da az kaldııııı.sen yayıl yayıl.ben şimdiden yarın ne yapcam die düşünüorumm kaydirigubbakcemile2

ohhh afiyet olsunn canımmm ben şimdi çıkıyorumm canıımm yaa burdan bi arkadaş aradı onun eşide nöbetciymiş o geliyo oturmayaa yarın sabah görüşürüzz çookkk öptümmm

Aslinda büyük bir rahatsizligim yok ama neden olmuyor diye, bir sorun mu var diye doktora gitmeyi bir an düsündük...nolcak bilmiyorum

ben kadin doktoruma gitmeyi düsünüyorum eger gitmeye tam olarak karar verirsek...o ne der bakalim...

Tesekkürler canim...Allah herkese kuvvet versin, kimsenin kucagini bos birakmasin canim...ben cikiyorum...görüsmek üzere...ii aksamlar herkese

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin kac gün sonra test yaptırdın benimde adetim 4 gün gecti evde test yaptım cok silik bir cizgi cıktı pek inanmıyorum o testlere cünkü birinci cizginin yansıması olabilirmiş doktorda yaptırsam cıkarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…