Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

azizecim bişey sorcam testteki ikinci cizgi brıncının yansıması olabılıyormuş benım iyce kafam karıştı benımkı cok hafif cıkmıştı öyle olabilirmi

azizecim bişey sorcam testteki ikinci cizgi brıncının yansıması olabılıyormuş benım iyce kafam karıştı benımkı cok hafif cıkmıştı öyle olabilirmi

testlerde herzaman ikinci çizgi birinci kadar net çıkmaz. daha hafif pembemsi çıkar.
sen kaygılanma canm zaten senin 4gün geçmiş bile artık kendini sıkma canmm.
folik asit kullanıyormusun?

testlerde herzaman ikinci çizgi birinci kadar net çıkmaz. daha hafif pembemsi çıkar.
sen kaygılanma canm zaten senin 4gün geçmiş bile artık kendini sıkma canmm.
folik asit kullanıyormusun?

moral verdigin icin teşekkür ederim canım evet hamile kalmadan once kullanmaya başlamıştım doktor vermişti canım

gelsin :ecrin_bebek: bebişlerrrrrrrrrrr :Saruboceq:

hamile arkadaşlarımız hepinizi tebrik ediyorum vereliniortak
allah sağlıklı güzel sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah :Saruboceq:

hamile arkadaşlarımız hepinizi tebrik ediyorum vereliniortak
allah sağlıklı güzel sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah :Saruboceq:

amin canım cok teşekkür ediyorum darısı olmayanların başına inşallah en kısa zamanda bebiş haberlerini alırız

çok teşekkürler arkadaşlar. Allahım bütün istiyenlere hayırlısıyla nasip etsin...
evet adetime 4 gün vardı ben kan testi yaptırdım arkadaşlar. 133 çıktı sonucum. doktora da gittim.

azizecim üzülme ya ben senin icinde dua etcem inşallah en kısa zamanda bebişin olur niye daha cok var diyosun
daha kürtaj olalı 3buçuk hafta oldu canmm dr.3ay verdi tekrar hamilelik için.daha 3adet döngüsü geçirmem gerek ondan sonra bebek çalışmalarına başlıcam allah izin verirse.
uzulme canım elınde sonunda bızde bebek sahıbı olucaz

inşallah canmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…