Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bızey sorucam kızlar ben bu testı yaptım beklerken test yanlıslıkla yere dustu sonucu deyıstırımı

Yok kız olurmu hiç öyle şey hcg oranında yükselme varki çizgi silikte olsa çıkmış yani hamilesin yerimseniben çift çizgi çıkacaksa bende alim yere atim bari belki gerçek olur naniknanik delikafadulden

aaaaaaaayy kan testidemi yaptın kızzz? çok tebrikler çok sevindim inan canım nezamandır bekliyodun.
hani resim koycam dedin?

:ecrin_bebek: gelin artık bebişler kaydirigubbakcemile2

iinşallah tatlımm....allahın izniyle inşallah güzel ve sorunsuz bir hamilelik geçirirsin tatlım.
burdan bebişinin güzel haberlerini verirsin bana canmm.
ben sana benim dr.tavsiye edeyim canmm çok iyi bi dr.

arkadaşlar bir hamilemiz daha varrrrrr
demetnur hamileeeeeeeeeeeeee alkisalkisalkis

demetnur tebrikler, yalnız sat 14 ocak demişsin ama yanlışlık mı var, sanırım beklenen adet tarihin 14 ocak değilmi?? daha net sorayım kaç gün gecikme oldu

kan degerım 151.94 ıyımı zızce hala soktayım ınanamıyoruym yaaaaaa

Kız sen daha bugün akşam silik çizgi çıktı kesin midir demiyomuydun ne ara kan testi yaptırdın bu ne hız heyecan insana neler yaptırıyor delikafadulden bizim burda kan testini en erken ertesi gün veriyolar ya ne kötü kafamçokkarıştı

iyiyim canım aslında iyi de değilim bugünkü test de negatif çıktı artık adet bi kaç gün gecikinceye kadar yapmayacağıma söz verdim bende kendi kendime canım sıkılıyo sonra :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…