cadı yaaa opuyorumnanaktan
çiçegem geçmişe baktım da dor söluyon kız bütün sayfaları ben doldurmuşum:roflol:
görgüsüz ben:roflol::roflol:alsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cadı yaaa opuyorumnanaktan
insallah canim cok yakinda gorucez o gunleride. hamis hamis fotograflarimizida koyariz. bakalim kilolari alinca nasil olucaz, ben kendimi bildim bileli hep ayni kilodayim.
kocanın şişko su iyidir tatlım sıkma canınızemuszemus
yok canım şükür içki sigara kahve gibi alışkanlıklrımız yok o yuzden aldım ben bu adamı zatiiikaydirigubbakcemile3HAHAHAHA OLSUN KIZ :lepi: KIZ KOÇİŞİNDE SENDE TİKAT EDN BUNDAN SONRA KÖTÜ ALIŞKANLIKLAR YOK SİGARA YASAK KOÇİŞİNDE İÇİYOSA BALKONA YOLLA
kocanın şişko su iyidir tatlım sıkma canınızemuszemus
birsuru fotom var canim. fakat arkadasim degilsen goremezsin, sana arkadaslik istegi gonderdim kabul et tamam?
kızlarr kocişlerinizle aranızda kaç yaş varr?
kaydirigubbakcemile3 sen var yaaaaa sennnkaydirigubbakcemile3
kızlarr kocişlerinizle aranızda kaç yaş varr?
yok canım şükür içki sigara kahve gibi alışkanlıklrımız yok o yuzden aldım ben bu adamı zatiiikaydirigubbakcemile3
kuşummm evlenme kararından sonra çok degişmiş kılon pişman olup üzüldün mü kız yoksamkaydirigubbakcemile3HEHEHE BEN EVLENDİM ZAYIFLADIM :lepi: 55 LE NİŞANLANDIM 52 EVLENDİM 48 E DÜŞTÜM ŞİMDİ 53 SABİTLEDİM
tam tamına 5 yaş:lepi:kızlarr kocişlerinizle aranızda kaç yaş varr?
buarada sigara içionuz mu kızlarr
kuşummm evlenme kararından sonra çok degişmiş kılon pişman olup üzüldün mü kız yoksamkaydirigubbakcemile3
tam tamına 5 yaş:lepi:
yalan mı azıze abla :roflol benım kı orta derecedeydı şimdi biraz kilo aldı ele avuca gelıyo:roflol: