Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hakketten nohutcum nasıl buldun o nicki,
40 yıl düşünsem nohutlu pilavı nick yapmak aklıma gelmez.sadece yemek gelirrr

insallah canim cok yakinda gorucez o gunleride. hamis hamis fotograflarimizida koyariz. bakalim kilolari alinca nasil olucaz, ben kendimi bildim bileli hep ayni kilodayim.

HEHEHE BEN EVLENDİM ZAYIFLADIM :lepi: 55 LE NİŞANLANDIM 52 EVLENDİM 48 E DÜŞTÜM ŞİMDİ 53 SABİTLEDİM

birsuru fotom var canim. fakat arkadasim degilsen goremezsin, sana arkadaslik istegi gonderdim kabul et tamam?

kıs gördüm o yorumu yazdıktan sonra gördüm hatta yorum bile yaptım gelinlikli foton çooook güzel çıkmış onun dışında da zaten çok güzelsin maşallahın var nazar değmesin ... :1hug:

kuşummm evlenme kararından sonra çok degişmiş kılon pişman olup üzüldün mü kız yoksamkaydirigubbakcemile3

tam tamına 5 yaş:lepi:

hahaha ilk altı ay çok sıkıntı atlattık bide benim mide gastrik falan sürekli kusuyodum hamiş olsam okadr kusmazdım herhal

yalan mı azıze abla :roflol benım kı orta derecedeydı şimdi biraz kilo aldı ele avuca gelıyo:roflol:

benim herif yaptıgım güzel yemekleri fazla götürmekten göbek yaptı evlenince :roflol: evlenmeden önce filinta gibiydi :jeyyar: acık göbeki var şincik dalga geçiyorum bende hamile kalınca aynı olur göbeklerimiz diye bozuluyo tabi, yok artık o kadarmı kilo aldım diyo delikafadulden sonrada bi daha ye diye ısrar edersin yermiyim ben o yemekleri diyo ama güzel yemekler yapınca unutuyo sırnaşık şey

Back
X