- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.161
29 oldum canım geçen ay 13 martta ben yaptırmıcamda test içimi rahatlatmaya çalışıyorum
dediğim gibi işte canım.... bizim yaşlarımızda düşük bi ihtimalmiş.zaten burun ölçümü ense ölçümünde de az çok belli oluyo sorun olup olmadığı onu da zaten,rutin ultrason görüntülemesinde söylüyo doktorlar...
bence endişe yapma... kan bağınız yoksa eşinle çok ta dert edilmez bence.. ki o bile ksein değil.. bizim arkadaş doğum yaptı,eşiyle öz ve öz dayı hala çocukları oluyolar. çok korktular sorun cıkar diye ama çok şükür maşallah nur topu gibi kızları var....
çok uykum varçooookkkkkkk çok uykum var çookkkk
işte bu testi yaptıran bi ablaya riskli dediler sapasağlam bir bebek doğurdu
kan bağımız yok eşimle çok şükür ayrı dünyaların insanlarıyız
canım o risk neden çıkıyomuş, alınan referans değerlerinin sadece ülkemize göre değil özellikle avrupa standartlarında olmasıyla alakalı , benim teyzemede dediler riskli diye yaşınıda göz önünde bulundurdular galiba 39 yaşında, ama daha detaylı bakılınca bişey çıkmadı açıkçası ben aminosenteze falanda karşıyım zarar verebilir deniyo eğer o çocuktan vazgeçmeyeceksen o riske hiç girmiycen , tabi rabbim o sınavı verdirmesin inşallah .....
hayırlı evlatlar versin rabbimm sağlıklı sıhhatli o sınavlarla sınamasın
kızlar geçmişi okumadım ama sanırım ikiliş testten söz ediyosunuz. benim doktorum bana tavsiye etmemişti. 2 tane arkadaşaım yaptırdı ihtimal yüksek deiler 9 ay burunlarından geldi çok şükğr bebekler çok sağlıklı. kafanızı takıp 9 ayı zindan edecekseniz kendinize uzak durun. en ufak bi ihtimal yiyo bitiriyo sonraki doktorlar bişey yok dediler ama ilk ihtimal veren doktorun sözlerini unutamadı yani bence içinizi rahat tutun sağlıklı bebişleriniz olsunnn..
bu arada didoşun oğlu oluyomuş galiba fulya ve didoş için iç.imden herp erkek geçmiştibiri doğru çıktı bakalım fulyanında olacak mı... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ilk önce öpüyorum siziiiii
teşekkür ederim canımmm forumda bence oğlanlar çok olacakk fulya yı bende erkek doğurcak diye düşünüyorum ama şu iremden şüpheliyim en farklı belirtileri (belirtisiz gacı) o yaşıyor çünkü
sen nasılsınn? oğluşun nasılll eşinle aranız düzeldi mi?
teşekkür ederim canımmm forumda bence oğlanlar çok olacakk fulya yı bende erkek doğurcak diye düşünüyorum ama şu iremden şüpheliyim en farklı belirtileri (belirtisiz gacı) o yaşıyor çünkü
sen nasılsınn? oğluşun nasılll eşinle aranız düzeldi mi?
iyiym cnm teşekküer ederim aramız düzeldi çok şükür nisan ayında sıkı bi çalışma yapcaz yanioğluşum da iyii uyuyo şimdi bütün gün dışardaydı bayıldı kaldı ben de kızlara bi bakayım dedim uzun zamandır görüşemiyorum diyee..
uykucuuuu hatunlarrrr napıyosunuzz nereleree dağıldınızzz???
ben öğlen yemek yemek için ayrıldım aranızdan sonra da bir uyudummm yeni uyandımm walla uyku öyle tatlı geldi ki hala yatasım var ama evde bir kaşık yemek yokk yemek yapmam lazım.. bir de bakayım dedim kızlar ne kaynatmışlarr.. fitoşum geldi mi dedim
fitoşcummm devletteki doktorun sinirlendiği için uğraşmak istememiş göndermiş seni özele gitmekle iyi yapmışsın. ense kalınlığına da iyi demiş doktorun ne güzel işte zaten ikiliyi yaptırmasan bile olur bence.. kaç çıktı buarada ense kalınlığı?
cinsiyet konusundaaa kız olursa eğerrr sen de sülalede nadir görülen doğumu yapacan demektir. daha önce bahsetmiştin hep erkek oluyo diye :) ben sülalede henüz olmayan erkeği Allah nasip edrse doğurcam sevinci ayrı bir oluyorr...
kızlar geçmişi okumadım ama sanırım ikiliş testten söz ediyosunuz. Benim doktorum bana tavsiye etmemişti. 2 tane arkadaşaım yaptırdı ihtimal yüksek deiler 9 ay burunlarından geldi çok şükğr bebekler çok sağlıklı. Kafanızı takıp 9 ayı zindan edecekseniz kendinize uzak durun. En ufak bi ihtimal yiyo bitiriyo sonraki doktorlar bişey yok dediler ama ilk ihtimal veren doktorun sözlerini unutamadı yani bence içinizi rahat tutun sağlıklı bebişleriniz olsunnn..
Bu arada didoşun oğlu oluyomuş galiba fulya ve didoş için iç.imden herp erkek geçmiştibiri doğru çıktı bakalım fulyanında olacak mı... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin ilk önce öpüyorum siziiiii
Sen nasılsınn? Oğluşun nasılll eşinle aranız düzeldi mi?
benimde içime oğlan doğuyo ama ne olacak bilmiyorum patlıcan kesem var
yaaaaaaaa kızıyorum bugün size ama
Ben geliyorum herkes ortadan kayboluyo....küstüm işte.....
bilmiyom işte... kimse yazmıyokız kaybolmuyoruz ben ayakta uyuyorummm o kaaaa
bilmiyom işte... Kimse yazmıyo
Benim de çok uykum var.dün pazardı,eşim de tatildi öğleye kadar uyucaktık sözde. Sabahın köründe uyandım yaaaaaaaaa.. çok gıcık oldum kendime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?