Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar merabalarr nasılsınzı bakalım bebişler gebişler nasıllar

ya sudemerve den haberiniz var mı?? 30/03 ten beri gelmedi suyum geldi gibi bişiler dedi gitti noldu ki çok merak ettim Allah korusun inşallah bişi olmamıştır:44::44::44::44::44:

amin canım hepsi sağlıklı akıllı bebekler olarak doğsun doktorlar genelde sana bırakıyorlar tercihi ensesini ölçer mi bilmiyorum sonuçta ben ikili test istemeyeceğim

kuzu kaç günlük göründü senin ki, 30 nisan randevun o zaman sende 12 haftayı doldurmadan ölçüme mi gitcen benim 2. Randevumda 25 nisan gibi olur ama ben 12. Haftayı doldurmuş olcam tam o zaman ...

7+2ydik kuzu muhtemelen 30 nisanda da 11+5 olucaz

evt baya düşündüm zor bir karar gerçekten geri kalan 6 ayımı stres içinde geçirmek var sonuçta allah korusun ben hem inancım gereğince hem anne vicdanımla vazgeçemem

hayırlısı olsun kuzum benim rabbim kimseyi sınamasın

umudum ne diyeceğimi bilmiyorum uzun uzun bi kaç defa yazını okudum teselli edciek bi cümle bulamıyorum canı gönülden inandığım rabbim bunca çilenin hediyesini bi şekilde vereceği... Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın elden bişey gelmemek ne kötü .....

fulim sende resmen 12 olmuş oluyon tam bir hafta var aramızda bakalım hangimizin ki hızlı gonzales olacak doğumda

evet kuzummm bide doğumu var demi bu işinnn

ya biz bu folik asidi ne zaman bırakcaz midem öyle şiş ki sanırsın 9 aylık

yok içimizde saklıycaz ay ben onu çıkarmam lazım öpüp koklamalıyım tosbamııı

folik asit mi şişiriyoda , normal şiştir o 3 ay olur muş şişlik sonra bebiş büyüyüp bastiriyo şişliği galiba

folik asidi 3 ay kkulanıyon sonrası duruma göre magnezyum demir haplarına geçiyosun bebeğim kurtuluş yok yani haplardan

Rabbim öpüp kokladığımız günleride nasip etsin inşallahh kuzummm

ben folikaside bağladıydım şişliği anam bunalıma gircem zaten iriyim göbeğim değil midem önde geziyorum

evet kuzummm bide doğumu var demi bu işinnn

ya biz bu folik asidi ne zaman bırakcaz midem öyle şiş ki sanırsın 9 aylık

yaa doğummm inşallah kolay olurr kızlarr yaa

3. aydan sonra bırakıyosun folik asidi canım. sonra da vitamin demir vs başlıyo. folik asit şişlik yapıyo olabilir ben rahatladım bayaa bir de ne yiyorum çözemedim ama bağırsaklarım gereğinden fazla çalışmaya başladı

bilgili hatun senii

Rabbim öpüp kokladığımız günleride nasip etsin inşallahh kuzummm

ben folikaside bağladıydım şişliği anam bunalıma gircem zaten iriyim göbeğim değil midem önde geziyorum

noromalde karın diye bişey yok özellikle wc den çıktığımda ama 1. yemekten sonra 2. si wc ye gitmeden önce gör 3 aylık kesin 4 aylığı bilmem gaz ve şişlikten oluyo canım, hiç ilaca bağlama bence olsa daha önce kullandım ben folik asidi hiç öyle bişey olmadı

benim göbek artık baya belli oluyoorr hamile kıyafetleri de pek rahat oluyooo bir tane pantolon aldım lastiklii çok rahat eşofman gibi. 2-3 tane de elbise aldım hem güzel hem rahat olduu .. Ankaramın gözünü seveyim yaa ne varsa orda var :) 2 tane elbiseyi 45 liraya aldım burda tanesini 45 e alamazdım da bulamazdım da

şuanda san teselli olsun diye söyliyebileceğim söz bulamadım bitanem
yazını ağlıyarak okudum boğazım düğüm düğüm oldu rabbime dua etmekten başka bişey gelmiyo
elimizden dualarım seninle tatlım inşallah en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür

bu bebişler sağolsun, ilk hamileliğimde beta dediler nee demiştim , acı bile neler öğretti insana heyt be :106::106::106:

valla pahalı şehir boğuyo beni , benim bol gömlekler modayken aldıklarım var biraz ilerlesin pantolan alcam ama şimdi oturunca düğmeyi açıyom çünkü ama fazla bişey almıycam kendimi konyaya saklıyorum hem bebişime hem kendime alırım ordan

Son düzenleme:

bet ne kız bat mı demek istedin???

Bol gömlekler bende de var da pantolon lazımdı onu da hallettim bir tane yeter zaten .. dediğin gibi konyadan alırsın sen de bebek kıyafetleeri de daha ucuzdu ankaradaa izne gidersek alıcam ordan çok güzel şeyler varr..

beta beta , ankara konya farketmiyo aynı genelde zaten aynı sosyete pazarı salı konyada perşembe ankarada

SELAM kızlar biz geldik.....
sabah kalktık delet hastanesine gittik,her zaman gittiğimiz dr.umuza... bizden önce giren bayanla dr. tartıştı.kadın 4 aydır muayeneye gelmemiş,dr.a bahane buluyo ki dr. da iyidir yani... nasıl bi genişlik ve sorumsuzluktur anlamadım kadın doğurcak nerdeyse umrunda değil... her neyse sıra bize geldi dr. baktı ikili test yapıcaktı,ölçümler için pozisyon uygun değil dedi çarşamba gel o zaman yapalım dedi hiç bakmadı doğru düzgün,normalde çok ilgilenir,sanırım pazartesi olduğundan çok fazla yoğundu....kahvaltı et öyle gel dedi... tamam dedik çıktım ama aklım karıştı bi kere neden gönderdi diye. eşime bir de özele gidelim dedim. gittik sonra dr. baktı bizimki hareket etmeye başladı. rüşvetçi yemek yedim tatlı bişeyler yedim hemen hareketlendi.....
sonra ölçümleri yaptı herşey normal dedi.. kalp atışını devlette duymamıştık onu da duyduk çok şükür... haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi,eşim dayanamadı cinsiyetini sordu.. kıza benziyo ama bu haftalara pek güvenmeyin yanıltıcı olabilir dedi....
özelde yaptırmadım ikili testi sadece ölçümlerini yaptı,çarşamba günü kendi dr. uma tekrar gidicem bu sefer inşallah yapabilir testimizi... ben bundan sonra hem özeldeki dr.a hem devlete gidicem. tahlilleri devlette yaptırcam....

işte böööööyyyyyyyyyleeeeeeeeeeeeeeee......

şimdik gelelim size didoşum oğluşu garantilemişsin.. hayırlısı olsun bakalım...maşalah size

fulicim senin ki deoğlan bence içime öyle doğdu....

aybnur abla için çok üzüldüm. benim ilk gebeliğimde suyum bitmişti. malesefki 17. haftada.... bunun nedeni hala bulunabilmiş değil malesef.... çok araştırdık ama sonuç yok... tek yapılabilcek şey suyu abartarak içmek.... i

inşallah hayırlı haberlerle dönersin ablacım.. rabbim yaşatmasın acısını göstermesin sana... ama içebildiğin kadar su iç...... tek aynur abla değil hepiniz kızlar.. nolur suyu ihmal etmeyin...

maşallah canım sağlıklıymış bebeğin umarım ikili testinde güzel çıkar sonuçları

maşallah canım sağlıklıymış bebeğin umarım ikili testinde güzel çıkar sonuçları

çok şükür canım... zaten dr. senin yaşında down senrdromlu bebek doğurma olasılığın %3 dedi....
allah tan hayırlısı.. bzimki sadece bilmek.. öyle bi durum olsa da allah korusun sonlandıramam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…