Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ilk başlarda ki kadar kötü değil ama arada bulantıları var diye biliyorum , bu c.teside ense ölçümün gidecek galiba ......

bu arada benim bebiş daha sol tarafımda sanki doktorda ordan baktı ultrasonla sizde sag sol orta tam olarak nereye tutunmus bebişleriniz dikkat ettiniz mi hiç

ilk başlarda ki kadar kötü değil ama arada bulantıları var diye biliyorum , bu c.teside ense ölçümün gidecek galiba ......

ooo maşşallahhhhh o kadar oldumu yaaa zaman bize yavaş geçiyoda sen söyleyince nasılda geçmiş diyiverdim

bu arada benim bebiş daha sol tarafımda sanki doktorda ordan baktı ultrasonla sizde sag sol orta tam olarak nereye tutunmus bebişleriniz dikkat ettiniz mi hiç

benim sağda

ooo maşşallahhhhh o kadar oldumu yaaa zaman bize yavaş geçiyoda sen söyleyince nasılda geçmiş diyiverdim

Benim sağda

canım 11-14 arası bakılıyomuş ona yani 3 ayı doldurmadan gidecek 2 hafta falan var aramızda onunla ,

bu arada benim bebiş daha sol tarafımda sanki doktorda ordan baktı ultrasonla Sizde sag sol orta tam olarak nereye tutunmus bebişleriniz dikkat ettiniz mi hiç

benim ki ortada galiba ya ben hissetmiyorum kasık çekilmem falan olmayınca doktorda ortadan ortadan bakıyo sanki benim akıl başka yerde olunca tam emin değilim ama

benim dişi terminatörüm mervişimde sağdaydı zilliii

maşşallah ona yerimmm onu ve minnak fasulyeyi bennnnnnnnn

kuzu o zaman benimlede 3 haftamı oluyo ki :44::44::44::44: olsun 3 haftada çabuk geçmez ki bana

maşşallah ona yerimmm onu ve minnak fasulyeyi bennnnnnnnn

Kuzu o zaman benimlede 3 haftamı oluyo ki :44::44::44::44: Olsun 3 haftada çabuk geçmez ki bana

kuzu kaç günlük göründü senin ki, 30 nisan randevun o zaman sende 12 haftayı doldurmadan ölçüme mi gitcen benim 2. Randevumda 25 nisan gibi olur ama ben 12. Haftayı doldurmuş olcam tam o zaman ...

aynur ablalar mı demişti , erkekse sağda kızsa solda gibi birşeyler hatırlıyom sanki :44::44::44:

ben demiştimm :) ama kişiye göre değişyo o :)

seninkı bebiş kocaman oldu zaten sıgmaz tek tarafa yayılmıştır şimdi yawrum

16 cm olmuş teyzesii.. yayla olarak kullanıyo benim göbeği bağdaş kurmalar bir keyifler sorma :))) keyfine düşkün olacak

Selam kızlar..maalesef sizlere iyi haberler getiremedim .. cumtrtesi 9 da kötü haberi aldığımdan beri ağlıyorum ..kendimi çok güçsüz , ne düsünceğini bilmeyen biri olarak hissediyorum.. sizlere de haber veremedim bu yüzden..
verdiğim bu 4. savaşta yine yenildim..bütün hislerime, bütün hissetmek istediğim her ne kadar duygu varsa bebis adına.. hepsi ellerimden bu kez de, daha baska uçup gitti ... yine yıkıldım, yine yıkıldım..

cmartesi günü ben hastaneyi gitmek için hazırlık yaparken, dus fln aldım 3gün alamıycam diye..derken giyinme hazırlığında 9' da tel. geldi..
baktım embriyolog dedi ki...............
dün kü embriyionuz da gelisme beklerken, yine aynı bölünmede kaldığı için transfer işleminizi yapamıycaz.. içimi nasıl bi ates sardı anlatamam.. ben saatined burda olun diyecekler sanarken, olumsuzun ötesinde sözler söyledi, ağlamaya basladım.. gözlerim doldu doldu .. o konustuu ..

cünkü ÇARSAMBA opum dan sonra, birazdan isleme alıcaz demisti odama geldiğinde..
o günü 2 hücreli olan .. PERSEMBE günü yine aynı suanda ama ilerlemesini bekliycez bgün dedi ki, cuma isleme alabiliriz demisti..
ve CUMA günü yine konusutğıumuzda, halen aynı gün içinde bekliycez dedi.. ben anlamıstım bi terslik mi var acaba diye..
çok dua ettim, Allahım O 1 taneyi bizlere bağısla diye.. ve ben CUMARTESİ günü yine ayın haberi alınca hepten yıkıldım..

öncekilerde böyle olmamıstım, hep bi yaptırdığımız bi öncekinden düşük gelişiyo sonuçlar ..

öncekilerde toplanan yumuralardan dr um 8 olması güzel ult. baktığıma göre de iyi gelisiyorlar demisti..

cmartesi öğlende dr um aradı görüstüm :

bana ilk dediği nasılsın sorusu oldu ? dedim kötüyüm ..ağlıyorum bi yandan ..
bizde çok üzüldük.. bizde olması yönünde çok çaba sarfettik ama maalesef yapılan bütün hersey bu noktaya geldi..

smdi bana neden böyle oldu sorusu sorucaksın.. ben sana şöyle açıklayayım dedi ..

smid zaten yumurta rezervimiz öncekilerde de az oludğu halde bu kez kinde 8 yumurta elde etmistik..
fakat incelemeye alındğında yumurtalardan 8 tanesinden 4 tanesine islem yapılda 1 tanesinde gelisme olduğunu gördük ama yine de yeterli gelmedi bölünmesi için..
bunun en önemli ana faktör sperm konusunda bir sıkıntımız vardı..
2. faktör yumurtaları büyütmeye çalıstık fakat yumurtalar üzerinde yaptığımız çalısmada yumurta anomalisi görüldü dedi.. bu yüzden sağlıkıl bölünme olamadı dedi..
ve birde benim kan sonuçlarımdan ben birtek HOMOSİSTEİN yüksek diye bilirken, FSH değerim de yüksek mis.. bu da etkiliyebiliyor dedi.. sordum kaç olması gerek dedim.. normali 10 ama senin 15 çıkmıs değerin dedi.. fazla da yüksek olmamasına rağmen.. olumlu bir sonuç elde edemedik yine ..

isterseniz biraz dinlenin bi müddet.. sonrasında ister bizim merkeze, ister bska bi merkeze gidebilirsiniz,..
zaten şu ana kadar bu 4. denemeniz olduğu için zaten yapılacaklar gerektiği kadar yapıldı ama bndan sonrası için bi FSH değerinize 2 aylık ilaç tedavisi verebiliriz dedi..
dedim ki, yumurtaları iğnelerle bi sekilde büyümesini sağlıyabiliyoruz, esim için sperm de hiçbirsey yapılamıyor mu dedim..
yok dedi.. sperm konusunda çok fazla bi müdahale yapılamıyor dedi..

ben onca iğneleri olmaya katlanırken, es konusunda bu tıp ta neden birsey yapılamıyor onu anlamıyorum bi türlü ..
gerçi yumurtalarıma o kadar ilerlemesini sağladık yine tam istenilen kalitede gelismedi sanırım ki, :26:yumurta anomalisi dedi..

özetliycek olursak

1. tüp te, 7 yumurtadan 3 ü döllenmisdi ve transfer edilmisti. (8 hücreli)
2. tüp te, 5 yumurtadan yine 3 ü döllenmisdi ve trnsfer edilmisti.(8 hücreli)
3. cü de, 3 yumurtadan 2 si isleme alındı derken, biri bölünmeyi basarıyo dediler ve 6 hücreli emrbyo verilmisti.
4. cü de, 8 yumurtadan 4 ü islme alındı derken 1 i dölleniyo dediler ama yetersiz kaldığı için bölünmeyi basaramadı denildi..

Allahım .. canım o kadar yanıyor ki.. onca çabamıza, onca uğraşımıza, neden her seferinde bu kadar bedenim yorgun düsüyor, umutlarım hep boşa çıkıyor , neden hayallerim artık gerçeklesmiyor.. istediğim sağlıklı bebisler yada sağlıklı bebisti... canım halen o kadar yanıyor ki.. içimde bir ates.. ne kadar soğuk su içsem yetmiyo sanki..
bebis sahibi olmak bu kadar mı zor yaaa

diyecek söz bulamıyorum tüm sözler kifayetsiz kalıyor senin yaşadıkların karşısında sınavlarımız farklı farklı umarım allah çektiğin bu acıların karşılığını öbür dünyada gösterir. allah yardımcı olsun

Umutcum canım bu duruma geçmiş olsun mu denirrr ne denir inan bilemedim ama sebebi her ne olursa olsunn demekki zamanı gelmemiş bebek sahibi olmanın.. Rabbim gerçektenn kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat hasretiyle yandırmasınn. Bir kaç gün olmuş daha üzüntün tazeee ama toparlarsın kısa sürede.. Kendini üzmenin malesef ki bir faydası yok. Toparlanmaya çalış dua ett. Elebet bir zamanı vardırr sen elinden geleni yaptın yapıyorsun olmuyorsa vardır bir hayır demekten başka çare yokk.. Üzülmeee lütfen

kızlar bu arada ben karar verdim ikili test yaptırmıcammm

canım bazıları sadece ense ölçümüne bakıp gerekirse test yaptırmıyo, doktorum yapılcak derse yaptırırım ama vazgeçmem bilmekte o kadar önemli değil bence , ama tabi rabbim acılarıyla sınamasın inşallah .......

benım kızce sag taraftaydı tamamen hurafe bence bunlarama cinsiyetleri öğrenelim bakalım kacımız tutturucz

ay bide onun çetelesini tutamam , şuan bulantı ve kese ye takılyom

canım söyliyecek bişeyim yok inan ama ben biliyorum ki bu iş bir mucize sıkıntısı olanada olmayanada , inşallah tez vakitte sağlıkla sanada mucizen gelecek bütün kalbimle inanıyorum yeter ki rabbim o hayırlı zaman geldiğinde ol desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…