- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.381
Kuzum hiç sorma. Ama yaş dayanmış 35 e. İki çocuk büyütmüşüz. İster istemez hayat acı tatlı çok şey öğretiyor insana. Çok sık hasta olan biri değilim ama oldum tam olurum. Hayatımdaki ilk gribi bu yıl hamileliğimin başında geçirdim. Üstüne sinüzit oldum ki öleeğimi sandım. Doktor ilaç da veremedi. Kendi kendimi tedavi ettim valla. Her gece tuzlu su yapıp burnuma çektim. Yandım piştim ama 3 günde sinüsler boşaldı:)) Çocuklar konusunda çok soğukkanlıyım. Ateşlenince ya da yaralanınca apar topar hastaneye koşmam. Önce evde yapılması gereken herşeyi yaparım, baktım olmuyor doktora giderim. Tabi şiddetli bir travma işi yoksa. 3 yaşındayken kızımın başına koca tüplü televizyon düşmüştü. O zaman karı koca şoka girmiş elimizde sigara tv dolabının altında çırpınan ayaklara bakakalmıştık dakikalarca(( Ölümden döndü kuzucuğum. Anne olun hele bir bakın hayat size neler neler öğretecek:))
canım ben 2,5 litreyi bazen geçiyo bazen de geçmiyo , ben şu hazır şişelerden aldım su hem eve hem işe yemeklerden sonra kesin 2 bardak tüketiyorum 3 tane ilaç alıyorum 3 bardakta ordan kesin aralardada içiyorum
Eki Görüntüle 675216 Amiinnnn(
ilaç dedin de iyi hatırlattın banaa kaç gündür unutuyorum elevit i içmeyiii
ben sabahları aceleyle çıkıyorum diye hepsini akşam almaya başladımhadi bakıyım sana ceza hemen ilacı 2 bardak suyla içiyosun
sen işe gidiyon da acelen var benim derdim neysee unutuyorummiçtim hemenn kızz 0.5 litre suyumu da içtim ikinci şişeye başladım :)
geçen gün ben bir şeyi nereye koyduğumu unuttum bir çay tabağının içinde zeytin yağı vardı onu nreye koydum bir türlü hatırlamıyorum evin her yerini aradım ama yokk tabak da yok ne yaptım hiçççç hatırlamıyorumm
slm canım nasılsın ......
anlaşıldı sen de bakıyım sen bebişine fındık ceviz yediriyon mu , sana da faydası olur bence ..........
iyi olmaya çalısıyorum cnm, yeni arastırmalar pesindeyiz esimle.. sen nasılsın.. bebis nasıl iyi mi ...
imkanı olmayan için iyi bişey ama pastorize sütün hiçbir besleyici tarafı yok[/QUOTE
Olmaz olur mu canım ya. Uzmanlar bile pastörize sütü tavsiye ediyor. Öyle olsa doktorlar için demezdi. Ha imkanımız olsa da kendi ineğimizi sağsak ama...Elbette öylesi daha iyi.
Kızlar bu arada en sonunda kendime şiir topiği açtım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-siirleriniz/610561-aglama-duvari-siirleri.html#post29688012
ne güzel sistemmiş o öyle tebrik ederim belediyenizi :)
aşılar öyle de ayda ya da 40 günde bir onların gebe izlem formu doldurmaları gerekiyor sağlık durumun nasıl halsizlik vs şikayetin var mı kilo tansiyon ölçümleri...benim ebe bu konuda iyiymiş yaa ilgileniyo ne güzel :) Kilo almamışsın diyor yemen içmen nasıl vs.. bebeğin kalp atışını dinletti doplerden.
Eki Görüntüle 675216 Amiinnnn(
Doplerden mi Nst den mi canım? Sağlık ocağında dopler olması iyiymiş. Bizimkinde masa sandalye sedye başka birşey yok:) Doktorumuz da her zaman uykulu gibi bakıyor. Garfild vardı ya, aynı onun gibi işte. Hastanede beni Nst ye bağladılar kalp atışı duyulmadı. Ama küçük duyulmaması normal dedi kadın.
Neyse kızlar, bugün yemeğimi evden getirdim. Yeme işini halledeyim görüşürüz. Herkese afiyet şifa olsun, bebeklerinize kan can olsun, henüz bebişsizlere de deva olsun. Amin.
iyi olmaya çalısıyorum cnm, yeni arastırmalar pesindeyiz esimle.. sen nasılsın.. bebis nasıl iyi mi ...
aynur ablaaa güldürdün beniii grafild diyerekdopler canım nts değil. çok az duyabildim sesini ama bebek küçük olduğu için normalmiş :)
afiyet olsunn sizeee:) bende yemek yapmayı unutmuştumm bugün yaa bir de uzun işi olan bir yemek yapacaktım kiii yeni geldi aklımaa biraz sonra gider yaparım artık
şiir topiğinde hayırlı olsunn bir göz atalım neler varr neler yokk
Sana kolay gelsin tatlım. Afiyetle yiyin kocişinle. Ben yiyemiyorum ya napıcam bilmiyorum. İki kaşık aldım midem ağzıma geldi( Olmuyor işte, yiyemiyorum...
imkanı olmayan için iyi bişey ama pastorize sütün hiçbir besleyici tarafı yok[/QUOTE
Olmaz olur mu canım ya. Uzmanlar bile pastörize sütü tavsiye ediyor. Öyle olsa doktorlar için demezdi. Ha imkanımız olsa da kendi ineğimizi sağsak ama...Elbette öylesi daha iyi.
Kızlar bu arada en sonunda kendime şiir topiği açtım:))
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-siirleriniz/610561-aglama-duvari-siirleri.html#post29688012
yalan ablacım onlar kapitalist sütçülerin sütünü satmak için yapılan oyunlar kutu sütün hiç bir faydası yok şişe günlük sütler nispeten daha iyi
iyi bir sütçü bulup ondan almak en güzeli ki izmitte bunu bulmak senin için daha kolay benim naçizane kardeş tavsiyem
kızlar merhabalar benin bat 6 nisan ama bugun felaket bir mide bulantısı ile uyandım üşüttüm sanırsam yada psikolojik olarak etkileniyorum biliyosunuz bu ay klomen kullandım.. sizce test ne zaman yapmalıyım ve ben neden böyleyim
bende öyle düşünüyorumda bilemedim işte ne yapsamgeçmeden yapma derim ama sen bilirsin gülcancım
bende öyle düşünüyorumda bilemedim işte ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?