Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy canımm kızını Allah korumuş gerçektenn.. normalde bir şey oldu mu soğukkanlılığımı koruurm ben ama söz konusu evlat olunca ne yaparım bilmiyorum Alah acılarını göstermesin de..

umutcum hoşgeldinnn nasılsın?

canım ben 2,5 litreyi bazen geçiyo bazen de geçmiyo , ben şu hazır şişelerden aldım su hem eve hem işe yemeklerden sonra kesin 2 bardak tüketiyorum 3 tane ilaç alıyorum 3 bardakta ordan kesin aralardada içiyorum

ilaç dedin de iyi hatırlattın banaa kaç gündür unutuyorum elevit i içmeyiii

ben sabahları aceleyle çıkıyorum diye hepsini akşam almaya başladım hadi bakıyım sana ceza hemen ilacı 2 bardak suyla içiyosun

sen işe gidiyon da acelen var benim derdim neysee unutuyorumm içtim hemenn kızz 0.5 litre suyumu da içtim ikinci şişeye başladım :)

geçen gün ben bir şeyi nereye koyduğumu unuttum bir çay tabağının içinde zeytin yağı vardı onu nreye koydum bir türlü hatırlamıyorum evin her yerini aradım ama yokk tabak da yok ne yaptım hiçççç hatırlamıyorumm

anlaşıldı sen de bakıyım sen bebişine fındık ceviz yediriyon mu , sana da faydası olur bence ..........

anlaşıldı sen de bakıyım sen bebişine fındık ceviz yediriyon mu , sana da faydası olur bence ..........

yediriyorum teyzesii ceviz yediriyorum tombiş olacak kuvvetli olacak benim oğluşummm :)

iyi olmaya çalısıyorum cnm, yeni arastırmalar pesindeyiz esimle.. sen nasılsın.. bebis nasıl iyi mi ...

ne araştırıyorsunuzz umutcummm demin selam verdim sana ama görmedin sanırımm

Doplerden mi Nst den mi canım? Sağlık ocağında dopler olması iyiymiş. Bizimkinde masa sandalye sedye başka birşey yok:) Doktorumuz da her zaman uykulu gibi bakıyor. Garfild vardı ya, aynı onun gibi işte. Hastanede beni Nst ye bağladılar kalp atışı duyulmadı. Ama küçük duyulmaması normal dedi kadın.

Neyse kızlar, bugün yemeğimi evden getirdim. Yeme işini halledeyim görüşürüz. Herkese afiyet şifa olsun, bebeklerinize kan can olsun, henüz bebişsizlere de deva olsun. Amin.

Son düzenleme:

Canım benim, amin elbette. Ayrıca geçirdiğin durum için sana ne demeli bilmiyorum. Tesellilerin bir anlamı var mı ondan da emin değilim. Hep dua ediyorum etmeyede devam edeceğim. Birgün mutlaka Allahım duaları kabul edecek. İnşallah araştrmalarınız olumlu sonuç verir canım.

aynur ablaaa güldürdün beniii grafild diyerek dopler canım nts değil. çok az duyabildim sesini ama bebek küçük olduğu için normalmiş :)

afiyet olsunn sizeee:) bende yemek yapmayı unutmuştumm bugün yaa bir de uzun işi olan bir yemek yapacaktım kiii yeni geldi aklımaa biraz sonra gider yaparım artık

şiir topiğinde hayırlı olsunn bir göz atalım neler varr neler yokk

iyi olmaya çalısıyorum cnm, yeni arastırmalar pesindeyiz esimle.. sen nasılsın.. bebis nasıl iyi mi ...

iyiyiz allaha şükür canım, rabbim emeklerinizi boş çıkarmayacak çok güzel bir anda gelecek o tombiş eller size ben emininm dualarımdasın canım benim ,

Sana kolay gelsin tatlım. Afiyetle yiyin kocişinle. Ben yiyemiyorum ya napıcam bilmiyorum. İki kaşık aldım midem ağzıma geldi( Olmuyor işte, yiyemiyorum...

Sana kolay gelsin tatlım. Afiyetle yiyin kocişinle. Ben yiyemiyorum ya napıcam bilmiyorum. İki kaşık aldım midem ağzıma geldi( Olmuyor işte, yiyemiyorum...

Teşekkür ederim canım.. Akşam çok yedim yazdın gibi hatırlıyorum bende içimden demiştim ne güzel yemek yiyebilmiş diye ..
azar azar da olsa yiye yiyee alışcak o miden ablacım sen bizden daha iyi biliyorsun midenin huyunu. biraz rahatla az sonra yine yersinnn

kızlar merhabalar benin bat 6 nisan ama bugun felaket bir mide bulantısı ile uyandım üşüttüm sanırsam yada psikolojik olarak etkileniyorum biliyosunuz bu ay klomen kullandım.. sizce test ne zaman yapmalıyım ve ben neden böyleyim

geçmeden yapma derim ama sen bilirsin gülcancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…