Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hımm doğru diyosun aslında o zaman yapabilirsin ama idrarda çıkmazsa üzülme bebeğim kandanda baktır şüpheleniyorsan
şüphelenmiyorum da kafam karışık herşeye hazırlıklıyım ama pozitif olmazsa çok üzülcem biliyorum elimde olmayan birşey ilk aydan beri bu böyle çünkü vakti zamanı gelince gelicek bunu da biliyorum ama insanlık hali işte

canım inşallah hamilesindir inşallah o mide bulantısı bebişten kaynaklanıyordur

yediriyorum teyzesii ceviz yediriyorum tombiş olacak kuvvetli olacak benim oğluşummm :)

ne araştırıyorsunuzz umutcummm demin selam verdim sana ama görmedin sanırımm

valla görmemisim yesilcim..smdi baktığımda farkettim sen önce yazmısın , ck özür balım..
ne arastıralım iste.. yapılanlardan eksik kalan birsey oldu mu, bundan sonra ne yapmalıyız ...? gibi .
sen nasılsın kuzum.

iyiyiz allaha şükür canım, rabbim emeklerinizi boş çıkarmayacak çok güzel bir anda gelecek o tombiş eller size ben emininm dualarımdasın canım benim ,

çok saolun kızlar..Allah razı olsun ..Rabbim bebislerinizi korusun..Aminn..
benim bu kez ki, sağlıklı embryi olusacak kadar bile yaşayamadı..bana gelmeden gitti meleğim

Son düzenleme:

Canım benim inşallah güzel şeylere ulaşırsınız ve deneyeceğiniz herhangi bir yol size bebeğinizi getirir. Rabbim dermansız dert vermesinn.

iyiyim bende yemeklerimi yaptım oturuyorum su içmem gerekiyo enfeksiyon varmış ona uğraşıyorum

Kızlar konuyla çok alakasız olacak ama size sormak istedimm tavukların son kullanım tarihi hep yakın oluyorya buzlukta ne kadar süre saklayabilirizz??

valla ben hiç bakmıyorum tarihine canım ama 6 ay en fazla diye biliyorum

sağol cnm 3 gün geçsede buzlukta bir şey olmax o zaman :) bu arada inşallah o bulantıların bebiş habercisidirr.

Hatunlar biz geldik bi süürüü iş yaptık bi sürüü işimiz daha var

kız ay sonu da değil noldu siizn işlere böylee birden?? kafanı kaldıramıyorsun nerdeysee..

umudum yeni gördüm yazılanları ne demem gerek inanki bilmiyorum rabbim yanında olsun her zaman herşeyde bir hayır vardır diye düşün üzülme demiyecegim üzülmemek elde degil kendine cok dikkat et sevioruz seni

yawrum ay bası ay sonu bizim için aynı zamanda dünden beri 5 dosya rapor çıkarttım daha anca kafamı kaldırdım birde masamda biriken işlerim var inşallah onlarıda bitiricem ama ne zaman bilmiyorum kafa basmıyo bildiğin

kafa kalmamıştır ki sendeee iki canlısın zatennn

saolasın yesilciğim.
ben çok su içerim..suyun yerini hiçbise tutmuyo.. içebliyor musun bari.. kimisi zorla su içiyo..ben şaşıyorum nasıl su içme isteğin olmaz diyorum, yok içesim gelmiyo diyo.. gözümün önüne koyyrum siseyi diyo..hiç canım istemiyo diyo kimisi

saolasın cileğim.. Allah razı olsun ..
bnde sizleri seviorum :)

umutcumm susamadıkça su içmiyorum hatta bazen oruçlu gibi susasam da su içmiyorum. İçmek istedim mi içerim tadını sevdiğim su olunca sıkıntı yok ama suyun tadını beğenmezsem hiç içmem öyle bir huyum var maleseff

ay kuzular iyice koptum sizden bugün ya masamda bi duramadımmm

bu hafta nazar değdi topiğe yaa herkesin işi gücü çoğaldıı ( size imrenmiyo değilim yaa hepiniz çalışıyosunuz bir evde olan ben varım

fitoş da gelemedi bugünn hastaneye gidecektii naptı ki acaba

yaa hem iş hemde bi kaç kez arkadaşların yanına gittim başka büroya öyle bi dağıldım. fitoş neden gidicekti rutin kontrol mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…