- 27 Kasım 2012
- 952
- 375
- 323
- 42
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.401
benim kırmızılar 6 aydır kendi gelmiyo ki maşallah hep tarlusalla getiriyoruzya ben erken yapma taraftarı değilim çünkü kırmızılar gelirse (ki inşallah gelmez ) o zamn daha çok yıpranıyorsun
benim kırmızılar 6 aydır kendi gelmiyo ki maşallah hep tarlusalla getiriyoruz
şüphelenmiyorum da kafam karışık herşeye hazırlıklıyım ama pozitif olmazsa çok üzülcem biliyorum elimde olmayan birşey ilk aydan beri bu böyle çünkü vakti zamanı gelince gelicek bunu da biliyorum ama insanlık hali iştehımm doğru diyosun aslında o zaman yapabilirsin ama idrarda çıkmazsa üzülme bebeğim kandanda baktır şüpheleniyorsan
orasını bilmemde her derde deva galiba dün kayganam nisan yağmuruyla yoğurt bile mayalanır diyodu bende saç uzatıyo diye biliyorum mesela
kızlar merhabalar benin bat 6 nisan ama bugun felaket bir mide bulantısı ile uyandım üşüttüm sanırsam yada psikolojik olarak etkileniyorum biliyosunuz bu ay klomen kullandım.. sizce test ne zaman yapmalıyım ve ben neden böyleyim
yediriyorum teyzesii ceviz yediriyorum tombiş olacak kuvvetli olacak benim oğluşummm :)
ne araştırıyorsunuzz umutcummm demin selam verdim sana ama görmedin sanırımm
Canım benim, amin elbette. Ayrıca geçirdiğin durum için sana ne demeli bilmiyorum. Tesellilerin bir anlamı var mı ondan da emin değilim. Hep dua ediyorum etmeyede devam edeceğim. Birgün mutlaka Allahım duaları kabul edecek. İnşallah araştrmalarınız olumlu sonuç verir canım.
iyiyiz allaha şükür canım, rabbim emeklerinizi boş çıkarmayacak çok güzel bir anda gelecek o tombiş eller size ben emininm dualarımdasın canım benim ,
valla görmemisim yesilcim..smdi baktığımda farkettim sen önce yazmısın , ck özür balım..
ne arastıralım iste.. yapılanlardan eksik kalan birsey oldu mu, bundan sonra ne yapmalıyız ...? gibi .
sen nasılsın kuzum.
valla ben hiç bakmıyorum tarihine canım ama 6 ay en fazla diye biliyorumKızlar konuyla çok alakasız olacak ama size sormak istedimm tavukların son kullanım tarihi hep yakın oluyorya buzlukta ne kadar süre saklayabilirizz??
valla ben hiç bakmıyorum tarihine canım ama 6 ay en fazla diye biliyorum
Hatunlar biz geldik bi süürüü iş yaptık bi sürüü işimiz daha var
sağol cnm 3 gün geçsede buzlukta bir şey olmax o zaman :) bu arada inşallah o bulantıların bebiş habercisidirr.
Kız ay sonu da değil noldu siizn işlere böylee birden?? Kafanı kaldıramıyorsun nerdeysee..
yawrum ay bası ay sonu bizim için aynı zamanda dünden beri 5 dosya rapor çıkarttım daha anca kafamı kaldırdım birde masamda biriken işlerim var inşallah onlarıda bitiricem ama ne zaman bilmiyorum kafa basmıyo bildiğin
Canım benim inşallah güzel şeylere ulaşırsınız ve deneyeceğiniz herhangi bir yol size bebeğinizi getirir. Rabbim dermansız dert vermesinn.
iyiyim bende yemeklerimi yaptım oturuyorum su içmem gerekiyo enfeksiyon varmış ona uğraşıyorum
umudum yeni gördüm yazılanları ne demem gerek inanki bilmiyorum rabbim yanında olsun her zaman herşeyde bir hayır vardır diye düşün üzülme demiyecegim üzülmemek elde degil kendine cok dikkat et sevioruz seni
saolasın yesilciğim.
ben çok su içerim..suyun yerini hiçbise tutmuyo.. içebliyor musun bari.. kimisi zorla su içiyo..ben şaşıyorum nasıl su içme isteğin olmaz diyorum, yok içesim gelmiyo diyo.. gözümün önüne koyyrum siseyi diyo..hiç canım istemiyo diyo kimisi
saolasın cileğim.. Allah razı olsun ..
bnde sizleri seviorum :)
ay kuzular iyice koptum sizden bugün ya masamda bi duramadımmm
bu hafta nazar değdi topiğe yaa herkesin işi gücü çoğaldıı( size imrenmiyo değilim yaa hepiniz çalışıyosunuz bir evde olan ben varım
fitoş da gelemedi bugünn hastaneye gidecektii naptı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?