- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.461
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım. Nasıl o dereceye gelene kadar farkedemedi rahatsızlığı? aLLAH BETERİNDEN KORUSUN İNŞALLAH CANIM.
canım benim ya... çok büyük geçmiş olsun...
ben de yüksek dereceli bi miyop olduğum için gözün kıymetini çok iyi anlıyorum... ama inşallah,tedaviyi olur da ilerlemez...
peki nasıl ne şikayetle gitti eşin dr.a?
yani mutlaka gözlük falan kullanıodur. uzun vadeli mi yoksa ani olan bişey mi?
selam hatunlarrr nassınızzzz biz bugün geç geldik dün eşim göz druna gitti moralimiz çok bozuk sol gözü %10 görüyomuş ısıntedavisi görmesi lazımmış kornea ile ilgili bi hastalık çıktı ben dun akşam üstü bunu duyunca dünya göz has. rendevu aldım sabah sabahtan beri ordaydık burdaki prof.lerde aynı şeyi söyledi 1 saatlik bir operasyona girmesi gerekiyomuş gözün bozuk değil bu artık hastalık derecesinde dediler geri dönüşü yok ama operasyonla şuanki seviye de durdurabiliriz daha sonrada kontak lens ile görüş yüzdesini arttırabiliriz dediler moralimiz bozuk işte bizden böyle
ben de burdayım abla ya..sabahtan beri roman yazdım kimse bana da doğru düzgün cevap vermiyo.. ben de küscem
anladım canım ya... çok üzüldüm gerçekten. dediğim gibi eşini çok iyi anlıyorum ama bak çaresi varmış nasılsa,çok üzülmeyin,geç olmadan çaresine bakılsın da canım önemli olan o...çok saol ablacım sağ gözü net olduğu için farketmemiş arktık araba kullanırken gece görüşünde sıkıntı yasıyorum die gitti bu çıktı bizde şoktayız
yok bebeğim ilk göz muaynesine dün gitti drda şaşırmış sen nasıl ilk defa gelmiş olursun die bugün daha kapsamlı hataneye gttik artık gözlük kurtarmaz diolar operasyon geçiricek kornea tabakasını sabitliycekler sonrada numaralı kontak lend ile görüşü düzelticeklermiş daha önce farkında değildi son bi kaç aydır gece bulanık görüyo sol gözüm diyodu altından bu çıktı iişte
kimse kimseye küsmesin kızlar bu aralar topikte kara bulutlar geziyo sanırım
fitoşcum sıkıntı çekmişsin dün epey ama bebişini görmüşsün sonuçlarında güzelmiş gözün aydınnn bitanem darısı bizlern basına inşallahhh
aynur ablacım maşşallah sana ne de yakışmıştır hamile kıyafeti resim istiyorum mutlaka bende o cicileri giymek için sabırsızlanıyorummm
Gelen sitem etmiş gitmiş biz napalım sabahtan beri kimsecikler uğramıyo
öncelikle fitoşummm tam ben çıkmışım sen gelmişsinn yetişemedimm canım .. Devlet hastanesinde iyi sabır göstermişsin gerçekten ve o doktoru da tebrik ederim nasıl böyle bir gaflete düşmüş anlamadım herkes bakmayı becermişte o niye becerememiş
bebişinin boy, ense vs tüm ölçümlerinin güzel çıkmasına sevindim canımm inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan kucağına alırsın.
enfeksiyon konusunda da çok haklısın canım dün 2 litre su içtim çok güzel temizledi içimi bugün daha o kadar tüeketemedim ama tüketme yolunda çabalarım var :)
aynur ablacımm bu sitede çok değişik şeyler çok odeğişik topikler var evet arada gezmek gerekiyor. başağrın ve mide bulantın için de geçmiş olsunn ohalde 1 buçuk saat yol da ne diyeyimmçekilecek dert değil :)
fulicimmm sende malesef ki kötü haberle geldin canım eşine çok geçmiş olsunn inşallah her şey daha iyi olur tedavi sürecinden sonra. GÖz çok önemli gerçekten Allah beterinden saklasın inşallah
Canım tek ben sitem ettim, öbürlerinin bi günahı yok. Kös kös sustular gariplerim:))) Ama şu bir gerçek hamilelik bizi biraz uyuşturdu. Kızlar gebe kalmaya çalışırken daha renkliydi buralar:)) Ekşın mekşın derken
Hem kimse uğramıyor diyorsunuz, hem bir merhabayı çok görüyorsunuz. Daha da Davos'a gelmem Hoşçakalın
kimse kimseye küsmesin kızlar bu aralar topikte kara bulutlar geziyo sanırım
fitoşcum sıkıntı çekmişsin dün epey ama bebişini görmüşsün sonuçlarında güzelmiş gözün aydınnn bitanem darısı bizlern basına inşallahhh
aynur ablacım maşşallah sana ne de yakışmıştır hamile kıyafeti resim istiyorum mutlaka bende o cicileri giymek için sabırsızlanıyorummm
valla bugün baya kötüyüm kolumu kaldırcak halim kalmadı başağırsı filan
evet canım ben gelmişim sen gitmşsin...Gelen sitem etmiş gitmiş biz napalım sabahtan beri kimsecikler uğramıyo
öncelikle fitoşummm tam ben çıkmışım sen gelmişsinn yetişemedimm canım .. Devlet hastanesinde iyi sabır göstermişsin gerçekten ve o doktoru da tebrik ederim nasıl böyle bir gaflete düşmüş anlamadım herkes bakmayı becermişte o niye becerememiş
bebişinin boy, ense vs tüm ölçümlerinin güzel çıkmasına sevindim canımm inşallah hiçbir sıkıntı çıkmadan kucağına alırsın.
enfeksiyon konusunda da çok haklısın canım dün 2 litre su içtim çok güzel temizledi içimi bugün daha o kadar tüeketemedim ama tüketme yolunda çabalarım var :)
aynur ablacımm bu sitede çok değişik şeyler çok odeğişik topikler var evet arada gezmek gerekiyor. başağrın ve mide bulantın için de geçmiş olsunn ohalde 1 buçuk saat yol da ne diyeyimmçekilecek dert değil :)
fulicimmm sende malesef ki kötü haberle geldin canım eşine çok geçmiş olsunn inşallah her şey daha iyi olur tedavi sürecinden sonra. GÖz çok önemli gerçekten Allah beterinden saklasın inşallah
Tamam o zaman bir daha ikimiz de Davosa gelmeyelim:)) Senin romanı da az önce okudum. Napıcaksın var öyle doktorlar. Benim devleteki doktorum tam bi uyuşuk. Sandalyesinden kalkıp ultrasona geçmek için resmen lütfediyor. Topu topu iki dakika bakıyor. Zaten ben ne olduğunu göremiyorum. Sonra elime bir kağıt tutuşturuyor. Sanırsın babaannemin romatizma ekg si, kapkara zemin üzerinde cızırtılı noktacıklar. Bakıyorum bakıyorum bebeğe benzer birşey göremiyorum. Geçen gittiğimde cinsiyeti sordum ona, bebeği zor gördüm, cinsiyeti nasıl göreyim dedi:)) Sonra verdiği kağıda baktım Hocam hakkat zor görmüşsünüz, burda hiçbir şey görünmüyor dedim sırıttı:))) Herşey yolunda tee nisan 18 de geli Güle güle dedi:))) Ama mecbur ona da gitmek zorundayım yoksa tahlillerimi yapmaz:)) Sen de iyi netice almışsın ya, gerisini boşver. Kaç çıktı ense aralığı. Bu arada ne kadar büyüdüğünü de görmüşsündür. Uzun aralıklarla gidince daha heyecanlı oluyor sanırım. Ben her hafta gittiğim için pek bişey anlamıyorum.
valla bugün baya kötüyüm kolumu kaldırcak halim kalmadı başağırsı filan
ay canım hiç sorma ya dün tam bi rezillikti çektiğim.... ama çok şükür ki bebeğim sağlıklı...nasıl dr. olmuş anlamadım ya.. günde 100 hasta bakıyo ama bu marifet değilki,ne kadar verimli olur o dr.? hata bende ama neden ona gittiysem...
neyse ki geçti çok şükür...
eeeee sen nasılsın? bulantın var mı ?
evet canım ben gelmişim sen gitmşsin...
ya ben de nasıl sabrettim şaşıyorum kendime valla..
valla benim bebeğime bahane buluyo bi de geri zekalı,dönmüyo diye.. aptal sen dönemiyon asıl nasıl görmezsin bebğin hareketlerini ben bile gördüm dimi ama?bi kaç gün ilerde gidiyomuş maşallh
aferin sana iç tabi suyunu wc'den çıkamıyosun ama olsun değer.. ben o kadar içiyorum ki gece 4 defa falan tuvalete kalkıyorum..
malesef abla devlet hastaneleri böyle işte....
ben de tahliller için devlete gidiyorum... yoksa özelde çok para bayıyoruz... aynısı nasılsa devlette bedavaya yapılıyo,ki o bizim hakkımz birde....
evet canım ben gelmişim sen gitmşsin...
ya ben de nasıl sabrettim şaşıyorum kendime valla..
valla benim bebeğime bahane buluyo bi de geri zekalı,dönmüyo diye.. aptal sen dönemiyon asıl nasıl görmezsin bebğin hareketlerini ben bile gördüm dimi ama?bi kaç gün ilerde gidiyomuş maşallh
aferin sana iç tabi suyunu wc'den çıkamıyosun ama olsun değer.. ben o kadar içiyorum ki gece 4 defa falan tuvalete kalkıyorum..
malesef abla devlet hastaneleri böyle işte....
ben de tahliller için devlete gidiyorum... yoksa özelde çok para bayıyoruz... aynısı nasılsa devlette bedavaya yapılıyo,ki o bizim hakkımz birde....
Didemin her ay sağlık ocağındaki hekimi çağırıp yaptırıyormuş testlerini ne güzel. Bu ay iğne için gittiğimde ben de soracağım bize neden bu uygulama yok diye.
selam hatunlarrr nassınızzzz biz bugün geç geldik dün eşim göz druna gitti moralimiz çok bozuk sol gözü %10 görüyomuş ısıntedavisi görmesi lazımmış kornea ile ilgili bi hastalık çıktı ben dun akşam üstü bunu duyunca dünya göz has. rendevu aldım sabah sabahtan beri ordaydık burdaki prof.lerde aynı şeyi söyledi 1 saatlik bir operasyona girmesi gerekiyomuş gözün bozuk değil bu artık hastalık derecesinde dediler geri dönüşü yok ama ama operasyonla şuanki seviye de durdurabiliriz daha sonrada kontak lens ile görüş yüzdesini arttırabiliriz dediler moralimiz bozuk işte bizden böyle
Kızlar görüşürüz. Ben eve gidiyorum. Biraz yatıp uyursam başım geçer belki...Görüşürüz yine. Allaha emanet olun.
cok geçmiş olsun canım allah şifa versin.herşeyin vardır bi çaresi inş eşinde iyi olacak iyi düşün öyle olsun
kızlar görüşürüz. Ben eve gidiyorum. Biraz yatıp uyursam başım geçer belki...görüşürüz yine. Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?