Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

normalde 3 gün veriyolar memurlarda daha fazla sanırım bundan daha fazla mı çıkacak

anneye verilen doğum izni kadar da babaya verilecekmiş. annenin doğumdan sonra 4 ay olacak ya izni babaya da o kadar verilecekmişş son sözü tabi başbakan söyleyecekmiş kesiinleşmedi henüz

uykusuz uzun gecelerr bizi beklerrr...

kızlar babaya da doğum izni çıkacakmış okudunuz mu haberlerde??

anneye verilen doğum izni kadar da babaya verilecekmiş. annenin doğumdan sonra 4 ay olacak ya izni babaya da o kadar verilecekmişş son sözü tabi başbakan söyleyecekmiş kesiinleşmedi henüz

uuuuuuhhhh ne kaaa nee kaaa iiii olur

biraz hayal gibi canım eğer anne alamıcaksa baba alabilir gibi olabilir ama hem anneye hem babaya 4 ay ücretli vermek patronlar tarafından kabul edilmez. düşünsene ben eşimle aynı yerdeyim aynı kurumda kadın zaten direk iş gücü kaybı olarak görünüyor bide eşimin izin alması müdür bizim maaşa zam işe son diyiverir valla

çocuk yapın demeyi biliyolarsa yapacaklar bu işi özel için ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama devlet memurları için olmayacak diye bir şey yok canım versinler izinn :)))

çocuk yapın demeyi biliyolarsa yapacaklar bu işi özel için ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama devlet memurları için olmayacak diye bir şey yok canım versinler izinn :)))

dediğin doğru memurların haklarını çok fazla iyileştirdiler zaten mesela bi memur 2 yıl ücretsiz alabiliyor ama biz 6 ay alabiliyoruz en fazla

ben ve junior iyiyiz cok şükür.ablamızda nezle oldu hapsırıp duruyo :2:

iyiyim tatlım sen nasılsın oğluş iyimi

mervişee geçmiş oolsunn canım..

bende oğluşum da iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinlendik şimdii :)

dediğin doğru memurların haklarını çok fazla iyileştirdiler zaten mesela bi memur 2 yıl ücretsiz alabiliyor ama biz 6 ay alabiliyoruz en fazla

sen sözleşmeliydin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam?

ay aynurcum çok yaşa emi güldürdün beni gitti benim taş hatunluk canım dün tartıya çıktım 80 i gördüm
yok anam yok benim acilen 65 e inmem lazım ben böyle hamile kalırsam yandım kesin 150liyle doğuma girerim

geçmiş olsun merveciğe sizede maşallah hep iyi olun inşallah

mervişee geçmiş oolsunn canım..

bende oğluşum da iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinlendik şimdii :)

sen sözleşmeliydin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam?

saolun kızlar su havalar mahvetti cocugu bir gün sıcak bir gün soguk rabbim daha büyük dert vermesin

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsınız göz çok önemli ben bilirim
benim oğlumda yüzde 30 görüyo yani yüzde 70 kör bizimkinide ameliyat edicekler ama yaza
tekrardan geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…