- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.501
normalde 3 gün veriyolar memurlarda daha fazla sanırım bundan daha fazla mı çıkacak
uykusuz uzun gecelerr bizi beklerrr...
kızlar babaya da doğum izni çıkacakmış okudunuz mu haberlerde??
anneye verilen doğum izni kadar da babaya verilecekmiş. annenin doğumdan sonra 4 ay olacak ya izni babaya da o kadar verilecekmişş son sözü tabi başbakan söyleyecekmiş kesiinleşmedi henüz
uuuuuuhhhh ne kaaa nee kaaa iiii olur
walla süper olurrr :) eşime söyledim böyle böyle olacakmış diye diyor ki o zaman her ssene bir bebek yaparız
nasılsınız kızlar?kaç gündür girmeye fırsatım olmadı
anneye verilen doğum izni kadar da babaya verilecekmiş. annenin doğumdan sonra 4 ay olacak ya izni babaya da o kadar verilecekmişş son sözü tabi başbakan söyleyecekmiş kesiinleşmedi henüz
ii dielim ii olsun cnm sen nerelerdesin ??? bi sorun yok umarım
nasılsınız kızlar?kaç gündür girmeye fırsatım olmadı
biraz hayal gibi canım eğer anne alamıcaksa baba alabilir gibi olabilir ama hem anneye hem babaya 4 ay ücretli vermek patronlar tarafından kabul edilmez. düşünsene ben eşimle aynı yerdeyim aynı kurumda kadın zaten direk iş gücü kaybı olarak görünüyor bide eşimin izin alması müdür bizim maaşa zam işe son diyiverir valla
ben ve junior iyiyiz cok şükür.ablamızda nezle oldu hapsırıp duruyo :2:biz iyiyiz bebek sen nasılsın kızçen nasıl bebişin nasıl
kübracım hoşgeldinnnn nasılsın
çocuk yapın demeyi biliyolarsa yapacaklar bu işi özel için ne kadar geçerli olur bilmiyorum ama devlet memurları için olmayacak diye bir şey yok canım versinler izinn :)))
ben ve junior iyiyiz cok şükür.ablamızda nezle oldu hapsırıp duruyo :2:
iyiyim tatlım sen nasılsın oğluş iyimi
dediğin doğru memurların haklarını çok fazla iyileştirdiler zaten mesela bi memur 2 yıl ücretsiz alabiliyor ama biz 6 ay alabiliyoruz en fazla
ben ve junior iyiyiz cok şükür.ablamızda nezle oldu hapsırıp duruyo :2:
iyiyim tatlım sen nasılsın oğluş iyimi
mervişee geçmiş oolsunn canım..
bende oğluşum da iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinlendik şimdii :)
sen sözleşmeliydin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam?
Merhaba kızlar....Ben bayadır buralardayım ama pek yazacak keyfim yok. Başım ağrıyor. Öyle bakıyorum ilginç topiklere. Siz de deneyin neler var neler. Kafanız dağılır. Bu siteyi sadece gebelik için kullanmamak lazımmış:) Hayat var burada:) Azcık kafam dağıldı. Bu arada müthiş bulantım var. Sabah işe 12 de gelebildim başağrısı ve bulantıdan. Bir de ben 1,5 saat yol gidiyorumOtobüste içim dışıma çıkıyor ama kendimi zor tutuyorum. Bir de güzel haber bugün ilk defa hamile kıyafetiyle işe geldim:) Kendime çok yakıştırdım. Zaten göbek davul gibi olmuş. En az 6 aylık görünüyor:) Bir ara foto atarım. Benden bu kadar. Masamda 1 adet portakal, 1 adet elma ve 1 adet armut bana bakıyor. Onları yemek için bahaneler üretiyorum kendime. Şimdi biraz daha onlarla bakışayım. Belki aramızda elektiriklenme olur.
Not: Hülyacım, durdun durdun da yumurtlama tedavisi sırasını mı buldun sıkı diyet için. Zinhar diyet yapma. Arkadaşım biz genç kız da değiliz hemen etkilenir yumoşlarımız. Nazlı narindirler kendileri bilmiyor musun. Hem sen taş gibi hatunsun diyet nene? Görmüyor musun beni; anne karnında ikizini yutmuşlar gibi yusyuvarlak hamile kaldım 7 kilo verdim:)) Boşver diyeti, öperim gözlerinden klomen arkadaşım benim:))
sözleşmeli gibiyim canım ihale kapsamında çalışıyoruz belediyenin şirketinde
geçmiş olsun merveciğe sizede maşallah hep iyi olun inşallah
mervişee geçmiş oolsunn canım..
bende oğluşum da iyiyiz bugün biraz yorulduk ama dinlendik şimdii :)
sen sözleşmeliydin dimi canım yanlış hatırlamıyorsam?
selam hatunlarrr nassınızzzz biz bugün geç geldik dün eşim göz druna gitti moralimiz çok bozuk sol gözü %10 görüyomuş ısıntedavisi görmesi lazımmış kornea ile ilgili bi hastalık çıktı ben dun akşam üstü bunu duyunca dünya göz has. rendevu aldım sabah sabahtan beri ordaydık burdaki prof.lerde aynı şeyi söyledi 1 saatlik bir operasyona girmesi gerekiyomuş gözün bozuk değil bu artık hastalık derecesinde dediler geri dönüşü yok ama operasyonla şuanki seviye de durdurabiliriz daha sonrada kontak lens ile görüş yüzdesini arttırabiliriz dediler moralimiz bozuk işte bizden böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?