- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.481
fulyam eşin için çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallahsaol cnm çok teşekkürederim rabbim başka dert vermesin inşallahhh
görüşürüz ablacımmm dikkat et kendine
kızlar bu arada işe geç geldiğim için az yoğunum aktif olmaıyorum bilginize
fulyam eşin için çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah
fulim geçmiş olsun canım , rabbim şifa versin şükürler olsun ki en azından ilerlemesi durduruluyo ve kontak lensle bile olsa daha iyi hale getirilecekmiş, sende üzülme tatlım ....
fulim anca sana sıra geldi çok geçmiş olsun bebeğim acil olarak şifalar diliyorum enişteme göz ameliyatlarından çok korkma basit ve risksiz oluyor inş sağsalim atlatır
çok sağolun canlarım ya üzüldüm elbette benimki ben amilyat olmamm die tutturdu kurban olduğum sabahtan beri anca ikna ettim bakalım drda dedi hemen alıolarmış zaten çok geömeden halledicez inşallahta kurtaralım hiç olmazsa gözünü adam göremiyomuş resmen yaaa
desteğiniz için çok ama çok sağolun canlarımmmmm
çok sağolun canlarım ya üzüldüm elbette benimki ben amilyat olmamm die tutturdu kurban olduğum sabahtan beri anca ikna ettim bakalım drda dedi hemen alıolarmış zaten çok geömeden halledicez inşallahta kurtaralım hiç olmazsa gözünü adam göremiyomuş resmen yaaa
desteğiniz için çok ama çok sağolun canlarımmmmm
fulicim benim inşallah daha iyi olur eşin
cnm geçmişi okuyamadım ama göz problemi sanırım. eşine çok geçmiş olsun hiç üzme kendini çabucak atlatırsınız inşaallah
inşallah didoşum daha iyi olucak zaten o operasyona girmesse tek basına kontak lens bi süre sonra göz iyice sivrilip lens tutmaz hale gelirmiş bu operasyon şart tez zamanda olup kurtuluruz inşallah operasyondan sonra görme oranı kontak lens ile 80 bile çıkar dedi drlar
kıyamam sana ben o ağrılar normal canım bende bel ağrısı hiç geçmeden sürekli oluyo.. hele buhafta çok yoruldum ya,daha çok ağrıyo bugün...ama yatınca geçiyo..bizim tek ilacımız uyku..bulantı değilde öğlenden sonra çok kötü oldum başım ve kasığım ağrıyor pek ii değilim fitooşum
valla ne güzelmiş... beni de çağırıyo ama yapılan tahlilleri getir diyo sadece onlar bişey yapmıyo...Didemin her ay sağlık ocağındaki hekimi çağırıp yaptırıyormuş testlerini ne güzel. Bu ay iğne için gittiğimde ben de soracağım bize neden bu uygulama yok diye.
fitoşummm bizim burdaki devlet hastanesinde 2li 3 lü testler yapılmıyor daa özelde ben 3lü yü 30 tl ye yaptırdım ikili de 25 tl idi bence çok da pahalı değil gerçi 50 lira da olsa devlette çekilecek dert değil :) ha ama daha pahalı olsaydı mecbur bir devlet hastanesi yolu görünürdü bana da
Rabbim dermansız dert vermesin canım benim. Ne güzel sonuçları iyi olacakmış canım benim. ne zaman gidecek ameliyat için?
kıyamam sana ben o ağrılar normal canım bende bel ağrısı hiç geçmeden sürekli oluyo.. hele buhafta çok yoruldum ya,daha çok ağrıyo bugün...ama yatınca geçiyo..bizim tek ilacımız uyku..
valla ne güzelmiş... beni de çağırıyo ama yapılan tahlilleri getir diyo sadece onlar bişey yapmıyo...
ben de özelde yaptırdım dün canım. burda 75 tlmiş. ama 25 e indirdik dedi.. kimse yaptırmıyodur 75ken tabi.. bilseydim ucuz olduğunu gider orda yaptırırdım...
ama devlette de yaptırdım...banane devletin bana verdiği haksa sonuna kadar alırım doğrusu... nasılsa para vermedim... yapsınlar işleri ne..
evet kuzum ya şimdi kafamı koysam bi uyusam ne baş ağrısı kalır nede başka bişey
evet kuzum ya şimdi kafamı koysam bi uyusam ne baş ağrısı kalır nede başka bişey
bende uyumak istiyorum dün akşam eşimi kafaya takmaktan uyuyamadımmm
canım benim sağlık olduktan sonra para her türlü kazanılır bu akşam rahat bir uyku çekersin artık
al benden de okadar...
bende uyumak istiyorum dün akşam eşimi kafaya takmaktan uyuyamadımmm
ne uykucu olduk valla yaaaaneyse şunun şurasında 6 ay sonra uyuyamıcaz
ne uykucu olduk valla yaaaaneyse şunun şurasında 6 ay sonra uyuyamıcaz
öyle uykusuzluğa can kurbannn
uykusuz uzun gecelerr bizi beklerrr...
kızlar babaya da doğum izni çıkacakmış okudunuz mu haberlerde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?