Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

saol cnm çok teşekkürederim rabbim başka dert vermesin inşallahhh

görüşürüz ablacımmm dikkat et kendine

kızlar bu arada işe geç geldiğim için az yoğunum aktif olmaıyorum bilginize
fulyam eşin için çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin inşallah

fulim geçmiş olsun canım , rabbim şifa versin şükürler olsun ki en azından ilerlemesi durduruluyo ve kontak lensle bile olsa daha iyi hale getirilecekmiş, sende üzülme tatlım ....

fulim anca sana sıra geldi çok geçmiş olsun bebeğim acil olarak şifalar diliyorum enişteme göz ameliyatlarından çok korkma basit ve risksiz oluyor inş sağsalim atlatır

fulyam eşin için çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah

fulim geçmiş olsun canım , rabbim şifa versin şükürler olsun ki en azından ilerlemesi durduruluyo ve kontak lensle bile olsa daha iyi hale getirilecekmiş, sende üzülme tatlım ....

fulim anca sana sıra geldi çok geçmiş olsun bebeğim acil olarak şifalar diliyorum enişteme göz ameliyatlarından çok korkma basit ve risksiz oluyor inş sağsalim atlatır

çok sağolun canlarım ya üzüldüm elbette benimki ben amilyat olmamm die tutturdu kurban olduğum sabahtan beri anca ikna ettim bakalım drda dedi hemen alıolarmış zaten çok geömeden halledicez inşallahta kurtaralım hiç olmazsa gözünü adam göremiyomuş resmen yaaa

desteğiniz için çok ama çok sağolun canlarımmmmm

fulicim benim inşallah daha iyi olur eşin

cnm geçmişi okuyamadım ama göz problemi sanırım. eşine çok geçmiş olsun hiç üzme kendini çabucak atlatırsınız inşaallah

fulicim benim inşallah daha iyi olur eşin

inşallah didoşum daha iyi olucak zaten o operasyona girmesse tek basına kontak lens bi süre sonra göz iyice sivrilip lens tutmaz hale gelirmiş bu operasyon şart tez zamanda olup kurtuluruz inşallah operasyondan sonra görme oranı kontak lens ile 80 bile çıkar dedi drlar

Rabbim dermansız dert vermesin canım benim. Ne güzel sonuçları iyi olacakmış canım benim. ne zaman gidecek ameliyat için?

bulantı değilde öğlenden sonra çok kötü oldum başım ve kasığım ağrıyor pek ii değilim fitooşum
kıyamam sana ben o ağrılar normal canım bende bel ağrısı hiç geçmeden sürekli oluyo.. hele buhafta çok yoruldum ya,daha çok ağrıyo bugün...ama yatınca geçiyo..bizim tek ilacımız uyku..

Didemin her ay sağlık ocağındaki hekimi çağırıp yaptırıyormuş testlerini ne güzel. Bu ay iğne için gittiğimde ben de soracağım bize neden bu uygulama yok diye.
valla ne güzelmiş... beni de çağırıyo ama yapılan tahlilleri getir diyo sadece onlar bişey yapmıyo...

ben de özelde yaptırdım dün canım. burda 75 tlmiş. ama 25 e indirdik dedi.. kimse yaptırmıyodur 75ken tabi.. bilseydim ucuz olduğunu gider orda yaptırırdım...
ama devlette de yaptırdım... banane devletin bana verdiği haksa sonuna kadar alırım doğrusu... nasılsa para vermedim... yapsınlar işleri ne..

evet kuzum ya şimdi kafamı koysam bi uyusam ne baş ağrısı kalır nede başka bişey

canım benim sağlık olduktan sonra para her türlü kazanılır bu akşam rahat bir uyku çekersin artık

aynen kuzum ben zaten parasını düşünmüyorum benim herifim olmam ben operasyon ısın veriyolar zararlıya bağlayınca gitti benim kafa neyseki ikna ettik olucak en kısa sürede düzelme veya durdurma şansı varken halledicez inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…