Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay iyice pasaklı karılar olduk yataktan yatağa düşüyozzz

ay zaten evi b..... götürüyo...
geçen hafta eşim süpürmüştü,yatağın yanlarına bakıyorum bugün,toz,pislik içinde.. o da o kadar yapabilmiş yazık.. şükür ona da ne diyelim...

benim koca da yoğun çalışıyo hafta sonu dahil eve de geç geliyor. bi akşam gözümü karartıp süpürcem. bi akşam yine gözümü karartıp toz alıcam. yine bi akşam gözümü karartıp ütü yapıcam inşallah

ay zaten evi b..... götürüyo...
geçen hafta eşim süpürmüştü,yatağın yanlarına bakıyorum bugün,toz,pislik içinde.. o da o kadar yapabilmiş yazık.. şükür ona da ne diyelim...

benim ev de pasaklı daha geleli beri elim işe değmedi. dün çamaşır yıkadım 1 makine onu astım. yemek yaptım. pil bitti deve çöktü oldum

kadın geldi haftasonu şimdilik içim rahat ama ben yavas yavas düzelmeye başladım çok uyumuyorum ama sevonun dediği için 2 haftanın geçmesini bekliyorum

sevgili zizag:))

canım falın tutmuştu ama ben zorla açtım aslında peygamber falı derler açılmaz ama senin şimdiden duyar gibiyim yaaa aç aç diye tuturduğunu o yüzden açtım :)))
olmasını istediğin bişey var bunun için bi iki adımda atmışsın çabalamışsın hatta bi iki kişiylede papaz olmuşsun yada olucaksın ama bu istediğin şeyin yolu kapalı cnm sen neyi yada kimi aşarsan aş oluru yok bi duvarki nasıl kalın önünü kapatmış... ama sanki hayırlısı bu olduğu için böyle olmuş belki sana senin istediğin daha cazip gelebilir ama hayırlısı böyle diyim sana o yüzden hiç üzme kendini.. iki kişi bi kişiyi idam etmişsiniz resmen asmışsınız kafanızda ama bana öyle geliyorki yargısız infaz olmuş biraz sonrasında bi üzüntün olucak bu kişiden ötürü, bir ağacın dibine oturup dua edeceksin bi dileğin olacak allahtan bi mal yada bi para gibi bişi bu dilediğin ama şte bu olacak çok şaşırcaksın hemde çok vakti yok diyim sana ya yaza yada yaz sonuna mutluluk göz yaşın var 5 yol görünüyo sana 2. yolda mutluluk gözyaşın çıkmış iydekide olmamış diyceksin ilk istediğin şey böylesinin daha hayırlı olduğunu görüceksin şükrediceksin allaha :)) bide sanki kapadokya gibi biyerdesin arkanda peri bacaları fln çıkmış , birde mezar yolu var sana birinin mezarı başında dua ediyorsun cnm senin yolunu beklemekte bu kişi, inanılmaz kısmetlisin birden daha bi açılcak cnm deniz atı çıkmış büyük bir kapı açılcak sana.

saol kuzum ağzına sağlık hayırlısı olsun hakkımızdaaaa teşekkür ederimmm canımcım

Sevo, günde iki bardak süt yeterliymiş canım. Ama sen bence daha iyisini yapıyorsun. Maşallah sana. Ben ne süt ne yoğurt tüketemiyorum. Peynir de. Sadece çok zorlamayla ayran Üçüncü aydan sonra malesef kendini toparlamalı insan. Yiyemiyorum mazeretini bu aydan sonra kabul etmiyor sıpalar

saol kuzum ağzına sağlık hayırlısı olsun hakkımızdaaaa teşekkür ederimmm canımcım
ne demek bebeişim herzaman bakışırık :))

benim iştahım açıldı ama benim sıkıntım meyva yiyemiyorumbi tiksindim pir tiksindim meyvadan özellikle portakal görmeye bile tahammülüm yok, ya bide senin sıpada tekmelere başladımı benimki hiç durmuyo sabahtan beri rahat 20 kez tekme attı:)))

ah bilsemde bende sana baksam sevocummm

kızlar ben geldimmm. bıktım çalışmaktan anacımmm.. topladım masamı açtım radyomu geldim yanınıza.. ama gözümden de uyku akmaya başladı esnemekten ağzım yırtılıyor.
akşama ne yemekleriniz var kızlar. ben de bi şey yok. canım da bi şey istemiyor. fikir verin bana...

oyyy oyyy maşallahhh. ben de çok merak ediyorum bebiş tarafından tekmelenmek nasıl bir duygu diye
canım ya ben kaçırmışım, seninkinin cinsiyeti ne. oğluşun mu oluyo senin de.

biz okula gidicez yemek dışarda yicez yani bebeğimmm istemiyorsa yapma yemek uğraşma dışardan bişi yeee

canım kaşarlı tost ve ayran istiyo sanırım benim için bu aksamın menüsü buayrıca benimde uykum geldiiiiii

kocan ikinize tost yapsın en güzeli kızçen ne yicek

canım onu annem doyuruyo saolsn aksamları sadece muhallebisini yiyor yatmadan önce biberonla sütünü içer yatar meleğim..annem yemek yapmısta benim salçalı yaglı bişey göresim yokhergün yeni bir moda cıkarıyorum offf off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…