- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.821
koymuycan tabi kalksın yemeğini kendi koysun hamile kadınsın kendine hiç dert etme cnm bunları ben bundan çok kaybettim o ağır dönemlerimde hep stres yaptım kendime yemek bile yapamıyorum sana diye oturup her akşam ağlıyodum kendimi eksik hissediyodum ama yanlışmış cnm o süreçte idare edicekler azcıkın o sana hizmet edicek sen ona değil :))
fatmişşş yaa kendini niye üzüyosun kocamın sofrasına yemek kooyamadım diyee şurda bir kaç ay nazımızı çeksinler ne var.. Bi ara bende doğru düzgün yemek yapamıyordum eşim işten gelir yapardı dedim bir gün ben yapamıyorum kendimi kötü hiissediyorum diye o da dediki ömründe kaç keere hamile olacaksın üzme kendini ben yaparm dedi..
kızlarrrr ben geldimmm. Yemek yedimm ama çok sağlıklı deildi hamur ve karbonhidrat ağırlıklı idi menü.
Işlerim çok yoğun. Ancak birikenlerin yarısını halledebildim dünden beri.
Siz ne yaptınız, bayağı yazmışınız ama tam okuyamadım.
Ilaç konusunda ben dr. Tavsiyesinden yanayım. Kendi doktoruma yeri gelmiş ben çok direnmişimdir ilaç konusunda ama keşke gel dediğinde gidip iç dediğinde içseymişim. O yüzden dr. Unuza güveniyorsanız ilaçlarınızı aksatmayın. Hamilelik 9 aylık bi süreç ve her dr.un bu süreci planlaması farklı olabiliyor.
Fatmacım hamişliğimi sormuşun bebeişim.
Ara ara olan karın ağrılarım biraz korkutuyo beni. Bulantım yok şimdi ama iştahsızlık yemeğe karşı isteksizlik var özellikle ev dışında yemek yediğim zamanlarda. Bi de kividen mi bilmem bugün rahatladım, daha iyyim
Yarın sabah dr. Kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim. Işte böleeeee
Bu arada işyerinde bi arkadaş daha hamile. Benle aynı, 6 hafta içindeyim dedi. Hamile sayısı benle birlikte 5 oldu. Tabi benimkisini kimse bilmiyor. Herkes darısı başına diyo. Ben de kısmet allah bilir deyip geçiştiriyorum şimdilik. Ama içimde bi volkan var sankim patlatmak istiyorum ama sabırla bekliyorum.
maşallah canım inşallah çok bulantı olmadan atlatırsın bebeğim iştahsızlık normal sen cevizini ve sütünü filan ihmal etme
kızlar size söyleyecem söyleyecem hep unutuyorum yaa dereotunda sütten daha çok kalsiyum varmış yapılan bir araştırma sonucu elde edilmiş nerde okuduğumu unuttum şimdi link veremeyeceğim ama öyleymiş. Şimdi de tam mevsimi dereotu taze tazee her gün yiyin.
kızlar size söyleyecem söyleyecem hep unutuyorum yaa dereotunda sütten daha çok kalsiyum varmış yapılan bir araştırma sonucu elde edilmiş nerde okuduğumu unuttum şimdi link veremeyeceğim ama öyleymiş. Şimdi de tam mevsimi dereotu taze tazee her gün yiyin.
AHHHHH ahhhhhh o kpss den güzl puan alsak bile,istediğimiz gibi olmuyo ki malesef,onda bile bir sürü entrika dönüyo....hoşgeldiniz canımmm krediyi takma kafana canımmm ödenmiş çok şükürrr deiğin gibi okuduğumuz hakettiğimiz yerlerde olsak o paraları ödemek hiç de zorumuza gitmeyecekti ama kısmett iştee kpss kpss önümüzde engel duruyorr malesef..
yeme düzenimi anca oturtmaya başladım fatmacım. Otelde bulantımın veya iştahsızlığımın olmadığı zamanlarda ipin ucu kaçmıştı (ki tartı +2 gösteriyo) ama artıkın canım da istemiyo bi de zararlı şeylerden uzak tutuyorum kendimi. Ceviz süt fındık ayran kayısı meyve sebze tüketmeye çalışıyom mümkün olduğunca. Ama ancak evde. öğlenleri maalesef
Bi de benim sürekli meyve yiyesim var hiç yemek istemiyo canım. Dün marketten azar azar 4 çeşit meyve aldım. Akşam oturdum yemek yerine onları yedim
kızlarrrrrrrrrrrrrrr azcıkın eylenek yahu hadi fal seansı yapalım hergün bi kişiye bakalım ne dersiniz az hareket olsun yahuuu :))) çok girdik hamile moduna
kızlarrrrrrrrrrrrrrr azcıkın eylenek yahu hadi fal seansı yapalım hergün bi kişiye bakalım ne dersiniz az hareket olsun yahuuu :))) çok girdik hamile moduna
ay hadi bana bak geçmiştede bakmamıştın :
bana da hiç bakmadın bana da bak bana da :122::122::122::122::122::122:
iyi ama sen bu kadar kişinin kahvesini nasıl iççen. kıs dokunmasın hergün hergün
can cazım hepsini içemem zaten her gün yarım fincan yaparım olur biter :))
bende tam sana bakayım diycektim sen yazdın hehe tmm du kahveyi yapim geliyom cnm:)))
puffff kafam 1 milyon oldu he.... Bitmedi gitti şu hesaplar
Mesai bitse de eve gitsem yatsam
Kocam dalga geçiyo artık benle. Nereyi bulsam da devrilsem modundaymışım. Genellikle koltukta sızıp kalıyom da o yüzden diyo öle
benim bi tane battaniyem var sürekli oturma odasında açık durumda direk altına giriyorum
benim bi tane battaniyem var sürekli oturma odasında açık durumda direk altına giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?