Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay kızlar çok haklısınız vallahi ama insan kendini çok aciz hissediyor dediğiniz doğru kaç kere hamile kalıcaz bide kaç ay ki şunun şurasında :)

maşallah canım inşallah çok bulantı olmadan atlatırsın bebeğim iştahsızlık normal sen cevizini ve sütünü filan ihmal etme

kızlar size söyleyecem söyleyecem hep unutuyorum yaa dereotunda sütten daha çok kalsiyum varmış yapılan bir araştırma sonucu elde edilmiş nerde okuduğumu unuttum şimdi link veremeyeceğim ama öyleymiş. Şimdi de tam mevsimi dereotu taze tazee her gün yiyin.

maşallah canım inşallah çok bulantı olmadan atlatırsın bebeğim iştahsızlık normal sen cevizini ve sütünü filan ihmal etme

yeme düzenimi anca oturtmaya başladım fatmacım. otelde bulantımın veya iştahsızlığımın olmadığı zamanlarda ipin ucu kaçmıştı (ki tartı +2 gösteriyo ) ama artıkın canım da istemiyo bi de zararlı şeylerden uzak tutuyorum kendimi. ceviz süt fındık ayran kayısı meyve sebze tüketmeye çalışıyom mümkün olduğunca. ama ancak evde. öğlenleri maalesef
bi de benim sürekli meyve yiyesim var hiç yemek istemiyo canım. dün marketten azar azar 4 çeşit meyve aldım. akşam oturdum yemek yerine onları yedim

canım günde kaç bardak süt içmeliyiz bi bilgin varmı ben süt hiçiçmiyorum onun yerine günde iki kase yoğurt ve kefir içiyorum 1 büyük bardak yerine geçermi acaba

canım dediğin çok doğru bana diyetisyen de demişti bunları. ama ilk 3 ay maydanoz ve dereotu yasak hamilelikte. rahim kasılmalarına sebep oluyomuş. o yüzden ben bu ikisini almaya ara verdim. ki dereotunun kokusuna bayılırım. hem yemekte hem salatada ama biraz bekliycem yemek için.

AHHHHH ahhhhhh o kpss den güzl puan alsak bile,istediğimiz gibi olmuyo ki malesef,onda bile bir sürü entrika dönüyo....
ne yapalım elimiz mahkum...

evet dere otu çok faydalı ama düşüğü de tetikliyo,özellikle son aylarda yemek lazım hem de bol bol...
hem doğumu kolaylaştırır,hem kalsiyum deposu,hem de anne sütünü artırıcı özelliği var...
ben de çok severim,salata da, yoğurda karıştırıp yemeyi falan...

bak kuzum bu hataya düşme sadece sebzeye meyveye yüklenme yiyebildiğin zamanlarda etini ihmal etme bide yumurtanı ihmal etme bi arkadaşımda sürekli sebze yiyordu bebeğin gelişimi yavaş oldu sonra doktor protein diyeti vermiş bebek beslensin diye

kızlarrrrrrrrrrrrrrr azcıkın eylenek yahu hadi fal seansı yapalım hergün bi kişiye bakalım ne dersiniz az hareket olsun yahuuu :))) çok girdik hamile moduna

kızlarrrrrrrrrrrrrrr azcıkın eylenek yahu hadi fal seansı yapalım hergün bi kişiye bakalım ne dersiniz az hareket olsun yahuuu :))) çok girdik hamile moduna

bana da hiç bakmadın bana da bak bana da :122::122::122::122::122::122:
iyi ama sen bu kadar kişinin kahvesini nasıl iççen. kıs dokunmasın hergün hergün

Puffff kafam 1 milyon oldu he.... Bitmedi gitti şu hesaplar
Mesai bitse de eve gitsem yatsam
Kocam dalga geçiyo artık benle. Nereyi bulsam da devrilsem modundaymışım. Genellikle koltukta sızıp kalıyom da o yüzden diyo öle

benim bi tane battaniyem var sürekli oturma odasında açık durumda direk altına giriyorum

benim bi tane battaniyem var sürekli oturma odasında açık durumda direk altına giriyorum

ben daha da ötesini söliimm fatmam. Evelsi gece kocam çok horluyodu ben de oturma odasına yatak açıp kaçtım oraya. Tabi sabah işe giderken toplamamıştım. Akşam direk o yatağa girdim ve uyudum. Kocam gece 1 de yatarken uyandırdı beni de yatak odasına geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…