Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

elevit de direk anlar eczane canım bende onu kullanıyorum duphalac diğeride, onun osmolak olanıda var Bizim evde hepsi var ordan biliyom rahmetli kayınpederden kalma ........

elevit pronatal yazıyor nette o olmasın bebeğimmm

merhaba kızlar ben geldim.
öncelikle çok kötü geçen bir gecenin sabahında doktora gittim. çok sinirli ve stresliydim. akşam azcık iş yaptım ve bel ve karın ağrısından öldüm. galiba yordum kendimi çok. tabi sonuç olarak kabuslarla bi gece geçirdim. evlerden ırak kanamam falan vardı yani rüyamda.ağrılar psikolojimi bozdu.
evet doktora gittim. 5+3/4 günlük hamişliğim onaylandı keseyi gördük. tabi daha çok erken dedi dr. boş mu dolu mu diye anlamamız için. 25 nisana gün verdi kalp atışı için :18::18: 2 hafta geçer miiii
bi de ağrılarımdan bahsettim "düşük tehlikesi var " dedi. yaşam tarzına dikkat et dedi. bol dinlen. progesteron 100 mg hap günde 3 kez ve her sabah progestan jel verdi. şu vajinadan sıkılandan :18:
elevit, folbiol, coaspirin, b12 vitamini de verdi. toplamda 6 tane ilacım var kullanmam gereken. midem bulanıyo nasıl kullanıcam o kadar hapı ama mecburum.
az az sık sık beslen, sabah akşam birer bardak süt iç dedi.
işte böleeee.
düşük tehlikesine canım sıkıldı ama genel olarak iyi yani

sende elevite geçenlerdensin canım aramıza hoşgeldin

elevit pronatal demiş olabilir canım baktım şimdi kutunun üstünde öyle yazıyor

elevit de direk anlar eczane canım bende onu kullanıyorum duphalac diğeride, onun osmolak olanıda var Bizim evde hepsi var ordan biliyom rahmetli kayınpederden kalma ........

hımmm sağolun kızlar birazdan çıkar alırım bu duphalac kabızlık için değil mi :44::44:

canm bana elevit pronatal verdi. 30 tablet. belki sana da bunu kastetmiştir. günde 1 tane tok içicem ben

kullanırsın tatlım anlaşılan senin doktor benimkinden daha temkinli hem hapını hem jelini vermiş o jeli bende kullanıyorum crione mi ne adı benimkinin ,bir aydır hemdeee Ilk başlarda hap şeklindeki fitilden daha iyi olduğunu göreceksin çok rahat tek sıkıntısı haftayı doldurduğunda döküntüler olacak onun içinde telaşlanma normal canım , canın sıkılmasın düşük tehlikesine temkinli olmak için diyolar banada normalde bir ay sonra çağırcam seni ama 2 hafta sonra gel bakalım kalp atışı devam ediyomu dedi .....

kuzum sıkma canını daha önce sıkıtımız olduğundan bunu hepimize söyledi drlar progestan çok iyi gelecektir zaman beklerken zor geçiyo ama iyi düşün strese sokma kendini bak büyüyo bebişin 2 hafta sonra herşey daha güzel olucak pıtpıtlarını görüceksin veya duyucaksın içinde rahatlıycak ilk gebeliğine benzetme hiçbirşeyi bu bebiş sağlıklı Allahın izniyle 2 haftaya daha rahat olucaksın ihmal etme ilaçlarınıda kurban olduğummm maşşallah minnak susamımızada

canım ağrım var diyince tüm doktorlar düşük tehlikesi diyor benim gittiğim bi doktor biz en kötüsünü düşünürüz düşük tehlikesi varmış gibi düşünmemiz lazım dedi ağrım var diyince sen canını sıkma ama lütfen sakın temizlik filan yapma ne olur canım sakın yorma kendini yürüme hatta çok fazla merdiven çıkma ne olur canım benim maşallah kesene inşallah doludur bebeğim hep birbirimize dediğimiz gibi ne olur stres yapma iyi düşünki bebiş sağlıklı büyüsün

tubişim hoşgeldin canımm keseyi görmene sevindim ccanımm..sen kendine çoookkk dikkat et bak şimdiye kadar kanaman filan olmadı çok şükür iş filan yapmak yok artık sana zaten çalışan bayanlarsınız vücut ister istemez yoruluyo bir de eve gidip iş yapmaa bol bol dinlen ilaçlarını da al Allahın izniyle o miniğe bir şey oolmayacak içini ferah tut herzaman için.

ay yine susamımız oldu ya ne mutlu bizimkiler artık büyümüştü

tubişim ben bebişi öğrendiğimden beri işten eve gittim mi bi üstümü değişiyorum bi wc ye kalkıyorum sende öyle yap dünya işini takma bi süre mümkünse uyu zaten uzandın mı hemen için geciveriyo benimde ilk zamanlarda çok ağrım oluyodu hatta 2. aya girerken bile oldu korkumdan hep fatmaya sorular sordum olucak bunlar ama gecicek allahın izniyle bebeğim benim

fuli haklı zaten işyerinde oturuyoruz bi şekilde yoruluyoruz evde sakın iş güce girme sakın uzanma sende biliyosun zaten bunları bu arada iş yerinde masanın altına ayaklarını uzat bi tabure bul daha rahat oluyor

evet canım benimki hiç riske atmaz her durumda ilaç takviyesine başlar. hastalarının konforu onun için önemlidir. evet benimkinin de adı cirinone.. anammmm kıs paketleri açmadım hijyeni bozulmasın diye ama çok büyükler nasıl gircek onlar şeye

ilk gebeliğimden farklı belirtilerim var zaten fulim. o biraz içimi rahtlatıyor. ilkinde hiç bulantım falan hiç bir belirtim yoktu. ama şimdi bulantılarım var. canım bi şey istemiyor. böle diye diye rahatlatıyom kendimi. ama dediğin gibi gel gel geç 2 hafta

canlarım içimi rahatlattınız vallaaa ev çok kötü halde ama elimi sürmem fatmam. eşim de panik yaptı sen bi şey elleme ben herşeyi yaparım diyo. canım kocam benimmm sadece sabahlara işe yürüyorum 15-20 dk. o da yavaş yavaş. eşimle mesai saatlerimiz değişince kendim gidiyom işe mecburen. sadece yemek yaparım o da ağır yemekler yapmam zaten yiyemiyom inşallah fatmam kese doludur

hoşbuldum didemcim. evet allaha şükür şimdiye kadar bi şey olmadı. sadece çok akıntım var. böle birden gelince tırsıyorum, panikle lavoboya gidiyorum. annem hep derdi "kadınların ömrü 2 bacağının arasına bakmakla geçer" diye valla aynen katılıyorum :26:
artık bol bol dinlencem canım. dün dersimi aldım. çok korktum bel ve karın ağrımdan.

inşallah fulimmm. alahım bu emeklerimizi, sevinçlerimizi boşa çıkarmasın. bebeişlerimize kavuştursun bizi. ben zaten sürekli uyur pozisyondayım, uyumakta zorlanmam ben de

evet evetttttt

tubişşşşşşş resimini koy kız keseninnnnnnnn

akşama koycam fulimm. şimdi iş yerinde çıkarmayım ortaya kimse bilmiyor ya...
sadece bugün kuruluş müdürüne söledim ama rica ettim kalp atışı duyulana kadar başka kimseye sölemeyin diye. ona da sölememin sebebi özel durumumdan dolayı beni idare etsin diye, iş için çok yüklenmesin diye bayan zaten anlayışla karşıladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…