Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

deneyimli anne saolasın haklısın heralde rahimden kaynaklanıyor bugün bende servise yürürken neredeyse topallıcaktım dediğin gibi gaz sıkışmasıda çok oluyor

aşko bende cinsiyeti belli olmadan önce hep kız bebek görüyodum rüyamda emziriyodum fln ama erkek oldu tersine çıktı benim rüyam :)))
kuşum elevit pronatal ama 30 değilde 60 kapsüllüsünü al istersen çünkü 7 aya kadar içiceksin nasılsa iki ay gitsin sana zırt pırt gitmessin eczaneye hem daha hesaplı oluyo
sıkma canını bebeğim bizimde senin zamanlarında sadece kese vardı minnacık bebek fln görünmüyodu bide ben allattan baktırmışsın ilk haftalar daha erken görym diye karından daha geç görülüyo kuzu sıkma canını bi anormallik yok ama o progesatan denilen illeti günde 3 kez içersen pek çalışabiliceğini düşünmüyorum ben bi taneyle pert oluyodum uykuya dalıyodum bide sana vajinal olanıda vermiş doktor sanki başından savar gibi çok erken vermiş tüm ilaçları eleviti vermişken b 12 vermesi saçma geldi bana b12 genelde 5 yada 6 ayda kol uyuşmalarında el tutmazda fln veriliyo yoksa elelvit fazlasııyla tüm vitaminleri taşıyor, coraspin bende içiyorum onu ben istedim ama doktordan kan pıhtılaşmam var benim o yüzden senin düşük tehliken var neden sana veriyo anlamadım bi kanaman olsa allah korusun coraspin yüzünden kanaman durmaz kanı sulandırıyo o hap 3. aydan sonra alınması gerek kuzucuk bu doktorun iyi bi doktr olduğuna eminsin dimi sen 3 hap 2 de vajinal toplamda 5doz progestan seni ne eder yaa kafal almadı pek bu işi benim başka bi doktora daha danışsanmı ne...????

Eki Görüntüle 681394
umarim becerebilmisimdir. ahanda benim kesecikk. olculerde yaziyo ustunde...
oy kurban olsun teyzesi ona aynı benimde böyle cnm şimdi karşılaştırdım sadece keseymiş benimde 5+3 ken

fotoda 5+6 yazıyo diye dedim benim kinde 6+2 yazıyodu ama gününü göre deyince 5+6 oluyodu zaten bebiş görünmeden önce bir hafta geri ileri olabilir yazıyo, 2 hafta iyidir geçer tatlım bir ay bekleyenleri düşün gel 25. de beraber gidelim doktora

günaydın kızçeler....

biz nerden geliyoruz bilin bakalım....

evet bebişimin ikili test sonucunu aldım... çok şükür tertemiz çıktı.. binlerce şükür Rabbime......

ama ultrasonla bakmadı dr...
1 hafta önce bakmışız,çok erken daha bakmıyalım dedi... 3 hafta sonra gel dedi..o zman cinsiyetini de net olarak söyleyebiliriz dedi.. tabi kuzucum gösterirse

Gözünaydın canım. Zor bir eşiği atlattın. Ben çok endişeliydim ikili testte. Yaştan dolayı. Ama ultrason ölçümleri iyi çıktıktan sonra test sonucu çok da önemli değilmiş. Sonucun da iyi çıkmış. Maşallah.

maşallah bebişine ohh ne güzel için rahatlamıştır

evet ablacım çok şükür... doktor,her ne kadar %3 ihtimal verse de yine de endişeleniyo insan ister istemez ama çok şükür ki atlattık.. inşallah hepimizin gebelikleri sonuna kadar sağlıkla devam eder...

maşallah bebişine ohh ne güzel için rahatlamıştır

evet canım hem de cokk... darısı sizlerin başına inşallah...

bu arada kızlar... bişey dicem...
bugün en yakın arkadaşım hastaneye yattı,doğumu başlıyo,nişanı gelmiş,yavaştan sancılar da geliyo...
hepimiz dua edelimmi onun için sağ salim kızını kucağına alsın...

allah kolaylık versin canım tez zamanda doğursun alsın bebeğini kucağına sağlıkla darısı sıra sıra bizlere inşallahhh

kızlarrrrrrrrrr bulunduğunuz şehirde a-101 varmı bilmiyorum ama...yrn a-101 de bebek ürünlerinde çok güzel kanpanyalar var bebek arabası 130 lira,dışarda çok pahalı,kaçırmayın derim...fiyatları yazıyorum,gerçi a-101 in internet sitesindende bakabilirsiniz,ama bu ürünler stoklarla sınırlı olduğu için sabah mağaza açılırken gitmeniz gerekiyor.

bebek arabası: 129,00
nevresim takımı :18,95
battaniye:8,95
yorgan seti:14,95
alez :6,95
küvet:12,95
patik ayakkabı:2,95

eylül annelerinden alıntıdır :)

bende gördüm dün ama bizim için erken sanırım o yüzden almıyorum hiç bişi ürünler güzel ama küveti almayı düşünebilirdim ama bizim daha 6 ayımız var evde nerde saklıcam onu

benim eşim a101 de mağaza mdürü
bebek arabası pek iyi olacağını sanmıyorum ama nevresim takımı hep güzel geliyo bu da iyidir diye düşünüyorum. battaniye de ben arkadaşıma almıştım,çok memnun,çok hafif bişey. evde kullanmak için iyi,kucağına alırken falan rahat...

kızlar bu arada... ikili test sonucunda beta hcg değeri var ya.. işte o değer,50 nin üstündeyse kız,altındaysa erkek diyolar...
ikili test yaptıranlar değerlerine bakabilirler mi. cinsiyetini öğrenenler özellikle doğruluk payı var mı ki merak ettim...

seninki ne çıktı

Aynur ablacım çok teşekkür ederim. sizler sayesinde bayağı yüreciğim rahatladı. ilk hamileliğimde de bunda da çok dua ediyorum. umarım bu seferkinde allahım dualarımı kabul eder.

sevocum teşekkür ederim canım.
burda devlet hastanesinde drlar mimli. ölüme sebebiyet vermekten açığa alınan bile var. tek özel hastane var. onda da anılık 2 dr. var. iyi bilinen. biri benimki ve en tecrübelisi. yani dr. uma güveniyorum. şimdiye kadar tüm süreçlerde şikayetlerime çözüm buldu.
ilaçlar konusuna gelince. benim durumum sizden farklı. ilk gebeliğim boş gebelik.. doktorumun tahminine göre 6+4de gelişim durmuştu. ya bebek hiç oluşmamış ya da oluşup kendi kendini yok etmişti sağlıksız olduğu için. ama ilk seferde araştırma yapılmıyor. 3. kez tekrarlarsa devlet araştırıyo. ama allah göstermesin tekrarlarsa benim doktorum 3. beklemeden sevk etçek araştırma için.yani benim sebebim bilinmiyor.
tüm bu sebeplerden ötürü (boş gebeliğimin sebebi bilinmediği için) dr. riske atmıyo. tüm takviyeleri yapıyo bana.
ayrıca hamileliğimi ben progesterona borçluyum. bebek tutunsun diye günde 3 doz kullandım. şimdi farklı olarak +1 jel kullanıcam. artık katlanacam.

he he doktordaş olduk desene 25 nisanda...

gözün aydın canım. darısı bizimkilerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…