- Konu Sahibi antidepresif
-
- #20.921
Tubişim ben hamilelikten önce akıntı için küçük fitil kullanmıştım , şimdi bütün hamilelerin midesini bulandırmak istemem amaIlişki beni germez kendi parmağımı hissetmek öldürüyodu bu uzun sırınga gibi düşün tepesini sıkcan bana çok kolay geldi tek sıkıntısı döküntüsü onuda dert etme dediğim gibi .....
akşama koycam fulimm. şimdi iş yerinde çıkarmayım ortayakimse bilmiyor ya...
sadece bugün kuruluş müdürüne söledim ama rica ettim kalp atışı duyulana kadar başka kimseye sölemeyin diye. ona da sölememin sebebi özel durumumdan dolayı beni idare etsin diye, iş için çok yüklenmesin diyebayan zaten anlayışla karşıladı..
evet canım benimki hiç riske atmaz her durumda ilaç takviyesine başlar. hastalarının konforu onun için önemlidir. evet benimkinin de adı cirinone.. anammmm kıs paketleri açmadım hijyeni bozulmasın diye ama çok büyükler nasıl gircek onlar şeye
ilk gebeliğimden farklı belirtilerim var zaten fulim. o biraz içimi rahtlatıyor. ilkinde hiç bulantım falan hiç bir belirtim yoktu. ama şimdi bulantılarım var. canım bi şey istemiyor. böle diye diye rahatlatıyom kendimi. ama dediğin gibi gel gel geç 2 hafta
canlarım içimi rahatlattınız vallaaaev çok kötü halde ama elimi sürmem fatmam. eşim de panik yaptı sen bi şey elleme ben herşeyi yaparım diyo. canım kocam benimmm sadece sabahlara işe yürüyorum 15-20 dk. o da yavaş yavaş. eşimle mesai saatlerimiz değişince kendim gidiyom işe mecburen. sadece yemek yaparım o da ağır yemekler yapmam zaten yiyemiyom inşallah fatmam kese doludur
hoşbuldum didemcim. evet allaha şükür şimdiye kadar bi şey olmadı. sadece çok akıntım var. böle birden gelince tırsıyorum, panikle lavoboya gidiyorum. annem hep derdi "kadınların ömrü 2 bacağının arasına bakmakla geçer" diye valla aynen katılıyorum :26:
artık bol bol dinlencem canım. dün dersimi aldım. çok korktum bel ve karın ağrımdan.
inşallah fulimmm. alahım bu emeklerimizi, sevinçlerimizi boşa çıkarmasın. bebeişlerimize kavuştursun bizi. ben zaten sürekli uyur pozisyondayım, uyumakta zorlanmam ben de
ayy kızlar bi de şu an kesenin içi gerçekten boş görünüyo resimde. sizdeki nasıldı 5+ haftalarda. geçen hamileliğimde 5+2 de içinde bi şeyler vardı. kafamı taktım yine... pufff bu histerikliğimle siz de kocam da yandınızzz
ayy kızlar bi de şu an kesenin içi gerçekten boş görünüyo resimde. sizdeki nasıldı 5+ haftalarda. geçen hamileliğimde 5+2 de içinde bi şeyler vardı. kafamı taktım yine... pufff bu histerikliğimle siz de kocam da yandınızzz
bi dakka şimdi kışlar çekmeye çalışıyom fotoyu sora da telden girip yüklemeye çelışıcam becerebilirsem hep beraber bakalım bali
ben de bundan 1 yıl önce fitil kullanmıştım canım ama ben yapmayı becerememiştim kocam yapmıştışimdi bunu yine beceremezsem kocama iş düşecek O da hiç istemez yaaa
Döküntü dediğin sıktıktan sonra geri gelen pütür pütür şey mi, yoksa vücutta mı cildiye anlamında döküntü yapıyo.
Anamm benim zaten sedef rahtsızlığım var, hepten dökülürüm gayriii :18:
ayy kızlar bi de şu an kesenin içi gerçekten boş görünüyo resimde. Sizdeki nasıldı 5+ haftalarda. Geçen hamileliğimde 5+2 de içinde bi şeyler vardı. Kafamı taktım yine... Pufff bu histerikliğimle siz de kocam da yandınızzz
Eki Görüntüle 681394
umarim becerebilmisimdir. ahanda benim kesecikk. olculerde yaziyo ustunde...
kuzu hatırlarsan bizlerinkide boştu alttan baktırmadın demi bizler göbekten baktırdık pimpiriklenme hemen dolu kesenin ii ama yawrum daha çok minnak gözükmüyo anası
Eki Görüntüle 681394
uyyy yerim o susamı bennnnresim ters ama belli maşşalahı var sen stres yapma annem ben geliyom bekle azcık dio susamınnnn
Eki Görüntüle 681394
yerim senin 5 hafta 6 günlüğünüminnakı tepe taklak etmişin ama gördük minnakı sorun yok
Eki Görüntüle 681394
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?