Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Tubişim ben hamilelikten önce akıntı için küçük fitil kullanmıştım , şimdi bütün hamilelerin midesini bulandırmak istemem ama Ilişki beni germez kendi parmağımı hissetmek öldürüyodu bu uzun sırınga gibi düşün tepesini sıkcan bana çok kolay geldi tek sıkıntısı döküntüsü onuda dert etme dediğim gibi .....

ben de bundan 1 yıl önce fitil kullanmıştım canım ama ben yapmayı becerememiştim kocam yapmıştı şimdi bunu yine beceremezsem kocama iş düşecek o da hiç istemez yaaa
döküntü dediğin sıktıktan sonra geri gelen pütür pütür şey mi, yoksa vücutta mı cildiye anlamında döküntü yapıyo.
anamm benim zaten sedef rahtsızlığım var, hepten dökülürüm gayriii :18:

tamam kuzum iyi yapmışsın söylemekle bayanmışta ne güzel idare eder seni stres yapma sen olurmu herşey güzel olucak

benim içimde hiç bir şüphe yok bebişin pıtpıtını gösterecek size bizde burda hep beraber sevineceğiz allah sana ve bebeğine sağlık versin kocalarımız çok yardımcı saolsunlar çok şanslıyız bence annem hep diyo sıkıyosa babanın önüne yemek çıkarma diye biz şimdi çok rahatız maşallahh

ayy kızlar bi de şu an kesenin içi gerçekten boş görünüyo resimde. sizdeki nasıldı 5+ haftalarda. geçen hamileliğimde 5+2 de içinde bi şeyler vardı. kafamı taktım yine... pufff bu histerikliğimle siz de kocam da yandınızzz

benimki simsiyah bir noktaymış şimdi fotosuna baktım telefonumdan

kuzu hatırlarsan bizlerinkide boştu alttan baktırmadın demi bizler göbekten baktırdık pimpiriklenme hemen dolu kesenin ii ama yawrum daha çok minnak gözükmüyo anası

[

bak boş hihihihihiihh

QUOTE=ayvareceli;29806105]ayy kızlar bi de şu an kesenin içi gerçekten boş görünüyo resimde. sizdeki nasıldı 5+ haftalarda. geçen hamileliğimde 5+2 de içinde bi şeyler vardı. kafamı taktım yine... pufff bu histerikliğimle siz de kocam da yandınızzz [/QUOTE]

Son düzenleme:
bi dakka şimdi kışlar çekmeye çalışıyom fotoyu sora da telden girip yüklemeye çelışıcam becerebilirsem hep beraber bakalım bali

benim kine kocam yardım etmiyodu ama bende çok zorlanmıştım bu öyle değil inan daha kolay ve etkilemiyo bünyeni ama sen hap olarakta alacağın için etkilenebilirsin , ciltte değil canım jel emiliyo onun döküntüsü geliyo , telaş etme diye söylüyorum ben yinede tahmin ettiğim halde arayıp sormuştum ,

canım benim ki 6+2 görünüyodu ve içi boştu doktorum gününe göre normal boş görünmesi demişti hiç telaş etme ......

kuzu hatırlarsan bizlerinkide boştu alttan baktırmadın demi bizler göbekten baktırdık pimpiriklenme hemen dolu kesenin ii ama yawrum daha çok minnak gözükmüyo anası

yok alttan baktırmadım canım. benim dr. hamişken alttan bakmaz hiç geçenkinde bile bakmamıştı.
bu arada resim ters olmuş. siz çeviriverin gari

yerim senin 5 hafta 6 günlüğünü minnakı tepe taklak etmişin ama gördük minnakı sorun yok

teşekkür ederim balımmm.. dr. 5+3 veya 5+4 dedi. ki takvim hesabına göre de öle. bu arada muhtemel doğum tarihi tarih 10 aralıkmış
bebek görünmeden kesin hafta tahmini yapmıyomuş. doğum tarihi değişebilirmiş.

kızlar ben azcık iş yapayım... hamişim dedim müdüre ama cıvıtmaya gerek yok di mi
ama sayfa açık okuyorum sizi arada da atlarım lafa yırtık dondan ç...k çıkar gibi

Herkese günaydınlar.
İnşallah güzel ve sağlıklı bir gün geçirirsiniz hepiniz.
Tuğbacım, boşuna evham yapıyorsun canım. Maşallah kesen gayet temiz. Ayrıca benim 6.haftamda da kese kara bir delikti. Faceye atmıştım 7. haftadaki halini. Böyle uzun patlıcan gibi:) Ha işte o zaman bebek göründü. O da alttan baktırdığım için. O zaman kalp atışlarını da duymuştum. Herşey güzel olacak Allahın izniyle merak etme. Sen yeterki kendine dikkat et. Bol bol ayetel kürsi oku. Ben her fırsatta elimi karnıma koyar ayetel kürsi okurum. Bir de La tahzen innelllahe meana. "Üzülme, Allah bizimledir." Duaların gücüne inanıyorum. Hem ayetel kürsi de çok kuvvetli bir duadır. Bebeğinize geceçektir inanın buna.

Eki Görüntüle 681394
umarim becerebilmisimdir. ahanda benim kesecikk. olculerde yaziyo ustunde...

Fatmacım, ağrıların bence de normal. Çok şiddetli olmadığı sürece. Rahim bağları esniyor, e bebek üç aya dayanmış. Sonra gaz sıkışması da çok muhtemel. Benim de alt karnım geceleri felaket derecede sıkışıyor bu ara. Hele gece kalktığımda sağ kasığımın patlayacağını düşündüm. Resmen vcye topallayarak gittim. Sanırım taze fasulyeyi çok yemek yapıyor beni böyle:)

Herkes elevit kullanıyor sanırım. Benimki decavit. mg ler elevite göre daha yüksek. Galiba yemek yiyemediğim için onu verdi doktor. O haplar olmasa benim bebeğim aç kalır.

İremcim, boşver belirtileri, iyisin böyle maşallah. Hamileliğin tadını bizim yerimize de çıkar:)Kritik zamanları da atlatmana az kaldı. Oh, maşallah sana.

Sevo 4 bardak süt çok. Nedeniyse aynı zamanda vitamin hapı da alıyor olmamız. D vitaminin fazlası da raşitizm yapıyor Allah korusun. İki iyidir. Ama ilerleyen dönemlerde doktor artırıyor süt miktarını. Gerçi benim doktorum yeme içmeyle alakalı hiçbir şey söylemiyor bana. Diğer bebeklerimden biliyorum bunları.
Aman amma da uzatmışım ha. Öpüyorum sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…