- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.681
geldim kuzum geldim de mayışığım bugün ben ya dünki enerjim yok uyuyasım var hep...
Hoşgördük fulimmmm..
Inşallah canım rabbim bizede göstersin o güzel günleri...
Huşbulduk serapımmm....ben de de oluyo arada bunlardan.. Araştırırkene buldum...
Ilk aylarda yapılması zararlı canım ama son aylarda olabilir.
Zaten ben de orasını pek anlamadım,ılık su diyelim biz ona..
ya serap benim çok sinirimi bozuyolar ne cabuk cıktı filan diyolar napıyım içimemi çekiyimmm sevmiyorum böyle dedikodulu işyerlerini
ya serap benim çok sinirimi bozuyolar ne cabuk cıktı filan diyolar napıyım içimemi çekiyimmm sevmiyorum böyle dedikodulu işyerlerini
Eki Görüntüle 704117 işte size koca bi göbüş,bebiş ve gaz....
Eki Görüntüle 704652 Eki Görüntüle 704653
aradaki yedi farkı bulun bir ay aralıklarla çekilmiş iki resim...
Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656
son haalllerimmmm...ben her an kaçabilirim saat 11 gibi doktorumuza geçcez...
Eki Görüntüle 704706 Eki Görüntüle 704707
ay ben deliyim sizin yüzünüzden yakalansam çok gülerlerdi bana işte çektim geldim allahtan kimse yoktu
Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729
Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 704754 Eki Görüntüle 704756 Eki Görüntüle 704757 Eki Görüntüle 704758 Eki Görüntüle 704759
Sanırsam oldu. İlk üstten çekilen lacivert badili foto bir ay önceydi, ayaklarım görülebiliyordu. Farkındaysanız bebiş de bir tarafa toplanmış. Ondan sonraki üstten göbişi az önce çektim ve artık ayakalrım asla görünmüyor:)) Bir de sultanımın 2 hafta önceki halini ekledim görmeyenler için teyzeleri
huşbulduk serapımmm....ben de de oluyo arada bunlardan.. araştırırkene buldum...
aynen canım ya ben 9 ay uyucam galiba...mevsim geçişi dedik ama hala geçmedi bu uyku hali sende dikkatli ol kuzum
bilemedim ki:44::44::44::44:diyelim tatlımda benim bildiğim hep sıcak su tansiyonu etkiliyo galiba bayılmayalım diye diyolar....
benimde ilk başlarda hafif oluyodu..rahimdeki genişlemeye bağlıyordum ...ama bu sabah nefesim kesildi ama kısa sürdü...yazdığı gibi yataktan aniden kalkmak istedim demek ki artık hareketlerimize dikkat etmemmiz gerekiyomuş...kuzular içeri de rahatsız oluyolar herhalde...
bakın göbüşleri güncelledim,dün bakmaya doyamayanlar için hepsi bir arada
utanılacak birşey değil ki canım...niye kafana takıyon ki...senin elinde olan bişi değil...salla gitsin...hiç bulaşma öyle dedikodulu ortamları bende sevmiyom..çokşükür benim ortamımda iki kişi hariç diğerlerinde o huy yok...olanlarada hiç bulaşmıyorum zaten..sende hiç o muhabbete girme...
aynen canım bazen unutuyorum hala,özellikle yataktan kalkarken fırlıyom,bir de dönerken sonra iki tokat kendine gel diyom kendime...
yiğidin malı meydanda oğlum kendini saklamıyo de
ya koskoca müdürlük herkesin gözü üzerimde sinir bozucu oluyor bide çok hamile arkadaş var 5 kişiyiz şuan hep kıyaslama yapıyorlarr neyse çok sallamamak lazım diyorum benim zaten göbeğim vardı diyip geçiyorum
böle yan yana koymak lazım göbüşleri,daha gözel oluyoo...anammmmm en iri göbekte benim göbeğimmiş gibi geldi bana...nan nereye gidiyo bu göbek ...hepsi bir arada olunca dikkatimi çekti..
ya koskoca müdürlük herkesin gözü üzerimde sinir bozucu oluyor bide çok hamile arkadaş var 5 kişiyiz şuan hep kıyaslama yapıyorlarr neyse çok sallamamak lazım diyorum benim zaten göbeğim vardı diyip geçiyorum
böle yan yana koymak lazım göbüşleri,daha gözel oluyoo...
seninki maşallahı var canım çok tatlııııııııı...
amaaaaan çok takmamak gerek.
bana da geçen kadının biri benim gelinim 5 aylık ama senin kadar karnı yok diyo...sinir oldum herkes bir değil ki. benim ilk hamileliğimde hiç çıkmamıştı karnım aynı kiloyu almama rağmen. ama bunda maşallahım var çok şükür...
kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişide bile değişebiliyo...
iç karınla da alakalı biraz darsa hemen çıkıyor
böle yan yana koymak lazım göbüşleri,daha gözel oluyoo...
seninki maşallahı var canım çok tatlııııııııı....
yalnız fulyanın göbüşü görünmüyo:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?