Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

diyelim tatlımda benim bildiğim hep sıcak su tansiyonu etkiliyo galiba bayılmayalım diye diyolar....

ya serap benim çok sinirimi bozuyolar ne cabuk cıktı filan diyolar napıyım içimemi çekiyimmm sevmiyorum böyle dedikodulu işyerlerini

utanılacak birşey değil ki canım...niye kafana takıyon ki...senin elinde olan bişi değil...salla gitsin...hiç bulaşma öyle dedikodulu ortamları bende sevmiyom..çokşükür benim ortamımda iki kişi hariç diğerlerinde o huy yok...olanlarada hiç bulaşmıyorum zaten..sende hiç o muhabbete girme...

Eki Görüntüle 704117 işte size koca bi göbüş,bebiş ve gaz....

Eki Görüntüle 704652 Eki Görüntüle 704653

aradaki yedi farkı bulun bir ay aralıklarla çekilmiş iki resim...

Eki Görüntüle 704655 Eki Görüntüle 704656

son haalllerimmmm...ben her an kaçabilirim saat 11 gibi doktorumuza geçcez...

Eki Görüntüle 704706 Eki Görüntüle 704707

ay ben deliyim sizin yüzünüzden yakalansam çok gülerlerdi bana işte çektim geldim allahtan kimse yoktu

Eki Görüntüle 704726 Eki Görüntüle 704727 Eki Görüntüle 704728 Eki Görüntüle 704729

Hepinizin göbüşleri görünce kocamannn artık utanmıyorummmm ulleeeeyyynnnnnnnnnnnnnn

bakın göbüşleri güncelledim,dün bakmaya doyamayanlar için hepsi bir arada

huşbulduk serapımmm....ben de de oluyo arada bunlardan.. araştırırkene buldum...

benimde ilk başlarda hafif oluyodu..rahimdeki genişlemeye bağlıyordum ...ama bu sabah nefesim kesildi ama kısa sürdü...yazdığı gibi yataktan aniden kalkmak istedim demek ki artık hareketlerimize dikkat etmemmiz gerekiyomuş...kuzular içeri de rahatsız oluyolar herhalde...

mevsim geçişi dedik ama hala geçmedi bu uyku hali sende dikkatli ol kuzum
aynen canım ya ben 9 ay uyucam galiba...

diyelim tatlımda benim bildiğim hep sıcak su tansiyonu etkiliyo galiba bayılmayalım diye diyolar....
bilemedim ki:44::44::44::44:

aynen canım bazen unutuyorum hala,özellikle yataktan kalkarken fırlıyom,bir de dönerken sonra iki tokat kendine gel diyom kendime...

ya koskoca müdürlük herkesin gözü üzerimde sinir bozucu oluyor bide çok hamile arkadaş var 5 kişiyiz şuan hep kıyaslama yapıyorlarr neyse çok sallamamak lazım diyorum benim zaten göbeğim vardı diyip geçiyorum

valla bana diyenlere anası belli babası belli utanılacak birşey de yapmadık neden saklanayım dedim iki üç kere kestiler sesini..

anammmmm en iri göbekte benim göbeğimmiş gibi geldi bana...nan nereye gidiyo bu göbek...hepsi bir arada olunca dikkatimi çekti..
böle yan yana koymak lazım göbüşleri,daha gözel oluyoo...
seninki maşallahı var canım çok tatlııııııııı...

amaaaaan çok takmamak gerek.
bana da geçen kadının biri benim gelinim 5 aylık ama senin kadar karnı yok diyo...sinir oldum herkes bir değil ki. benim ilk hamileliğimde hiç çıkmamıştı karnım aynı kiloyu almama rağmen. ama bunda maşallahım var çok şükür...
kişiden kişiye değiştiği gibi aynı kişide bile değişebiliyo...

iç karınla da alakalı biraz darsa hemen çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…