- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.721
olsun göbüşe alıyosun nasılsa....
Benimkin de bi anormallik var mı ?
sizden önce eklemiştim ben , kız desene önce verdim sonra aldım diyeMillette vermeden sadece 600 gr aldın sanacak
Benimkin de bi anormallik var mı ?
yer çekimine karşı koyamıyomuşsun serap... öne doğru çekiyomuş göbüşöne doğru tartmaktan korkuyom son zamanlarda...düşünsenize....ileri doğru gidiyomuşum...
eee biraz çalışman lazım tabi... ben didoşu merak ediyom nasıl oldu acaba o solucan?sizden önce eklemiştim ben , kız desene önce verdim sonra aldım diyeMillette vermeden sadece 600 gr aldın sanacak
takılıyom canım , bu göbüşlerin yanında ben zaten o leblebiyi az büyütmem lazım
kız sen o kadar istatistiği yerle bir et sonra anormal miyim de tabi öylesin hatta bende arka vagondayım çok uzak değilim
nerenin patlıcanına benziyon kuzu...
diyelim tatlımda benim bildiğim hep sıcak su tansiyonu etkiliyo galiba bayılmayalım diye diyolar....
biliyorlar diye demiyom kuzu verdim tabiki bulantıdan dolayı...ama son kontrolle şimdi ki kontrol arasında 600 gram çıktı doktorda..
heeeeee sen öle desene..biliyorlar diye demiyom kuzu verdim tabiki bulantıdan dolayı...ama son kontrolle şimdi ki kontrol arasında 600 gram çıktı doktorda..
yooo kuzum ne alakası var hem kendi adıma konuşayım ben senden baya bi fazla kgliyimNormal yani
bilmiyom nerenin ki denk gelirse
valla ben pazar günü banyo yaptım. üşüyorum diye kapı ve pencereyi de kapattım. Bi de sıcak su. O suyun buharıyla şampuan neyim de yayıldı mı iyice. Kendimi zor attım banyodan. Gözüm neyim karardı. çok sıcak su da iyi deil benim gibi kafayı bulursunuz vallaaa
canım sen birde ilk 3 aydasın düşük içinde yapma deniyo dediğin gibi etkilemesin diyede hamilelik boyunca ılık suyla yapılmalı ama fitoşun dediği gibi ilk 3 ay kesin, bir daha yapma öyle
ben 3. Aydan sonra açılırsam iştah konusunda, armutluktan bizim egenin topan patlıcanlığına terfi edebilirim.. Nerde o tire patlıcanı gibi olduğum zamanlarrrrr
test edip onaylamış oldum bacım zaten bi daha tövbe. Dün mesela kapı açık yaptım, eşim de gelmiş o saat, gözleri bayram yaptı herüfümünn
FATMİKKK BAK AKLIMA NE GELDİİİ SENİN OĞLUŞ MAVİ GÖZLÜ OLUR İNŞALLAH KIZZZZZZ AY HAYAL ETTİMDE BİRDENN MAŞŞALLAHH SÜPANALLAH NE TATLI BİŞİ OLUR
sanırım bende o sizin izmir patlıcanı gibiyim
yer çekimine karşı koyamıyomuşsun serap... öne doğru çekiyomuş göbüş
ay kuzum çok istiyorum umarım öyle olurr eşimde yeşil gözlü ama umarım kahve olmaz bide benim gibi kıvırcık olursa tadundan yenmezzz
ay kuzum çok istiyorum umarım öyle olurr eşimde yeşil gözlü ama umarım kahve olmaz bide benim gibi kıvırcık olursa tadundan yenmezzz
IMMM SANIRIM BEN DEDİM İLK PATLICANI :44::44::44:ayyy o topan patlıcanın ne güzel kızartması olur ama........
kim açtı şimdi bu konuyu
kız tubiş haftaya bebişin ters döncekkk ben didemle fitoşta görünce çok heves ettiydimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?