- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.961
önce damat adayımızı görmemiz lazım bizden kız almak zordurama talipler listesinin ilk sırasına sizi yazıyorum dünür oluruz belki
ye ekşiyi doğur ayseyi bebeğiiiimm
kübra bizim kesin dünür olmamız lazım biliyosun benim bi tarafım bursalı kaçırma oğlumu derim
bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...akşama ne yemek var kızlar ben kararsız kaldm
kübra bizim kesin dünür olmamız lazım biliyosun benim bi tarafım bursalı kaçırma oğlumu derim
akşama ne yemek var kızlar ben kararsız kaldm
o dediğiniz ekşi meyve var yaaaa.. Benim akşam yemekten sonraki bulantılarıma çok iyi geliyor. Bulantı hapı niyetine bi kaç tane ondan yedim mi tamamdır. Ama bizimki bağ bahçe deil tabi market usulüüü
aynur ablacım çok teşekkür ederim, sanki karnım hiç büyümeyecekmiş gibi, bir an önce büyüsün, okşayım istiyom
bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...
evet sayın seyirciler Fatma dünür bulma çalışmalarında atak yaptı. reklama yatırım yapıp alt yapı oluşturuyor, nihayi tüketici ay pardon kıs anası olma ihtimali olan bayanlara duyurulurrr
akşama ne yemek var kızlar ben kararsız kaldm[sıze=3][/sıze]
ayy valla olur bu iş benim aklıma yattıtabiki kızsa bebişim ama erkekse bişey diyemicm
bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...
evet sayın seyirciler Fatma dünür bulma çalışmalarında atak yaptı. reklama yatırım yapıp alt yapı oluşturuyor, nihayi tüketici ay pardon kıs anası olma ihtimali olan bayanlara duyurulurrr
kendime enginar yapmayı düşünüyorum ama kocişe bilmiyorum ne yapıcam
bende 10. Haftamda birşey yoktu şişiyodum ihtiyaç molası iniyodumAma 10. Haftadan sonraaaa
ayy en sevdiğim şey bir gün önceden kalan yemeği ısıtıp yemek
yoğurt çorbası sıpagetti bana ekstra bir kase daha yoğurt kocişe isterse biraz pilav ve salata
ben de 10. Hafta içindeyimmmm. Benim de göbüş çıkçak desene yakında
Yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... Vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..
benim deee. Bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi
ben de 10. hafta içindeyimmmm. benim de göbüş çıkçak desene yakında
yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..
benim deee. bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi
bende de yoğurt çorbası var taze fasulye mi yapsm acaba yanına
kalın bel kız işareti olabilirmervede sırtım belim bir anda kalınlasmıstı hemde acayip şekilde
bizimki enginar özürlüsü kerevizede zar zor alıştırdmetobur bir aileyiz biz
ben taze fasulyeyi pirinç pilavıyla yemem lazımçorbada pirinç var o yüzden bir teklifte bulunamadım :44::44:
ayyy kızzzz olursa ben ona tütülerrr alıyım, tokalay takayımm
Ama şimdi bi şey demeyim kübram, bi de erkektir kızar içerden anasına ne tütüsü ne tokası diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?