Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ye ekşiyi doğur ayseyi bebeğiiiimm

ben de bu topiğe kız doğurup oğlan analarını sıraya dizcem dermişimmmmm allahım hayırlısını versin..
hep derdim en başlarda ben cinsiyeti en son öğrencem dünür bulmada açıkta kalmayım diye. he he erkek bebkler o kadar çok ki, bu gidişle çoğumuz açıkta kalıcaz

akşama ne yemek var kızlar ben kararsız kaldm
bende dünden kaln taze fasulye ve arpa şehriye çorba var. rahatım yani. gidince eve direk yatmayı düşünüyom eşim gelene kadar...
kübra bizim kesin dünür olmamız lazım biliyosun benim bi tarafım bursalı kaçırma oğlumu derim

evet sayın seyirciler Fatma dünür bulma çalışmalarında atak yaptı. reklama yatırım yapıp alt yapı oluşturuyor, nihayi tüketici ay pardon kıs anası olma ihtimali olan bayanlara duyurulurrr

Son düzenleme:

bende 10. Haftamda birşey yoktu şişiyodum ihtiyaç molası iniyodum Ama 10. Haftadan sonraaaa

ayy en sevdiğim şey bir gün önceden kalan yemeği ısıtıp yemek

ayy valla olur bu iş benim aklıma yattıtabiki kızsa bebişim ama erkekse bişey diyemicm

hadi bakalım nasipse olur diyelimmm

yaparım tabi kızım anaları ile iyi anlaşıyım bari dünür dünüre gezer tozarızz

bende 10. Haftamda birşey yoktu şişiyodum ihtiyaç molası iniyodum Ama 10. Haftadan sonraaaa
ben de 10. hafta içindeyimmmm. benim de göbüş çıkçak desene yakında
yalnız ben kilo almadığım halde belim kalınlaştı gibi bi de bacaklarım da inceldi gibi... vucüdum değişime ufaktan başladı aslında..
ayy en sevdiğim şey bir gün önceden kalan yemeği ısıtıp yemek

benim deee. bi de benim yemek zeytinyağlı ısıtmıcam da, gider gitmez dolaptan çıkarırım tımam, tam tembel karı işi

canım ben 10. Haftamda düz karınla gittim , 12. Haftamda çıkıntım vardı 100 gr. Vermiştim Bebiş senden alıp münasip yerlere yerleştiriyo, gözleride çok tok kendilerine de gram gram alıyo sıpalar

kalın bel kız işareti olabilirmervede sırtım belim bir anda kalınlasmıstı hemde acayip şekilde

ayyy kızzzz olursa ben ona tütülerrr alıyım, tokalay takayımm
Ama şimdi bi şey demeyim kübram, bi de erkektir kızar içerden anasına ne tütüsü ne tokası diye

kız varya bebeğin anne baya mektubu diye, bir yerinde diyo ya siz kız diye kendi kedninize kararlar vermeye çalışın 9 aydır güç bela sakladığım pipi mi görünce napcanız diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…