Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bi de alt karın bölgemdeki ağrıyı sordum Dr.a normal dedi. ama süt tüketimini arttır dedi. o ağrı durumunu en aza indirirmiş.
süt içemediğimi söyleyince ayran, yoğurt peynir önerdi.

canım o senin isteğine bağlı olmuyo, sgk ile iş yerleri arasındaki anlaşmaya göre oluyo, şehirden şehire de değişebiliyor benim bildiğim.

serap krem dedin de Dr.uma güneş kremini sordum ben. artık 2,5 aylıksın eski kullandığını kullanabilirsin dedi. ben yine de anne adayları için olan ürünlerden seçicem...

benim kremi önermedi mi kuzu senin doktorun şimdi...ama eczacıda önerdi..iki tane yazmıştı birinde kimyasal varmış bu aldığımda kimyasal hiç yok dedi...

oooo kusum benim.. yasmin in üstünden ne ilaçlar geçti bir bilsen ...

Son düzenleme:

benim şirketim maaş vermiyor sanırım gidip sgkdan toplu çekiyorsun sanırım bu kurumun uygulaması kaybın olmuyor ama işyerinden aldığını avans gibi düşün sonra devlet parası veriyor sende gidip işyerine ödüyorsun

ohhh ellerine sağlık cnm ben de başlasam bitecek de iş başlamakta
11 gömlek 6 pantolon ilaveten tshirtler pijamalar falan var pıfff
bi de karnımız acıktı bizim oğlumla. bişiler hazırlıyım ben oğlum ve kendime

benim kremi önermedi mi kuzu senin doktorun şimdi...ama eczacıda önerdi..iki tane yazmıştı birinde kimyasal varmış bu aldığımda kimyasal hiç yok dedi...

senin ilaç isimlerini yazsan bi daha şeker, kaçırmışım galiba ya da balık hafızam beni yanıltıyo. aklımda b harfi ile başlayan var bi tane ama senden mi okudum bilemedim.

Hanginiz demişti bilmiyorum kızlarda , ayağımı çöp kutusunun üstüne karton koydum üstüne uzattım şimdi bayağı ağrım kesildi , serap canım sağolasın yarın devam ederse kurum doktoruna gidince sorarım onuda gerçi netten hamileler için sakıncası yok yazıyodu .............

Kuzu nasıl oldu ayağın..

dünkü burkulmadan dolayı mı canım, devam mı ediyo daha...

iyiyim kuzum ne olsun idare ediyoruz cerez tıkınıyorum bi yandan oğluşum iyi bazen hissediyorumm

senin bebiiş nasıl kontrol ne zaman senin
ikili testi yaptırdın mı

canım ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırdm onlar normal çıktı çok şükür kan vermedim çünkü bebeğim her türlü kabulüm Allahın bana emaneti...kızımda yaptırmıstm o normal çıkmıstı Allahın izniyle buda sapasağlamdr ayrıca o kan testide yüzde yüz sonuç vermiyor velhasılkelam takdir rabbimin

kendime yandaş bakıyım dedim bi tek ben yaptırmadım heralde kızçelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…