- Konu Sahibi antidepresif
-
- #24.921
evet canım... özelde o maşşaı iş yeri veriyo ozaman öyle mi?
hahhhhhh işte ben de öyle duymuştum... o zman geri vericeksem bana maaş vermesinler ben direk toplu devletten alayımmm....bunu iş yeriyle görüşmek lazım galiba...
kız kremin ismi aklıma geldi lasonil...bana bunun faydası oldu...
serap krem dedin de Dr.uma güneş kremini sordum ben. artık 2,5 aylıksın eski kullandığını kullanabilirsin dedi. ben yine de anne adayları için olan ürünlerden seçicem...
canım ben yasmini ilk evlendiğim dönemlerde doğum kontrol için kullandım. bende hiç adet gecikmesi yapmadı. ilacı kestiğim zaman gelmesi gerektiği günde gelirdi. ama yasminin şu tersliği olmuştu ben de ki bunu çok kişiden duydum. ay içinde sürekli lekelenme yapıyodu, kahverengi, kahve telvesi gibi. benim dr.um bıraktırdı ilacı, başka ilaca geçtim.
yasmin en doğal ama en ağrızalı ilaçtır. iç çamaşırı düşmanı denir kendilerinehep günlük ped kullandırtır.
tedavin için mutlaka bu ilaç mı gerekli yoksa, değiştirebiliyor musun. değiştirebiliyosan değiştir bence...
evet canım... özelde o maşşaı iş yeri veriyo ozaman öyle mi?
hahhhhhh işte ben de öyle duymuştum... o zman geri vericeksem bana maaş vermesinler ben direk toplu devletten alayımmm....bunu iş yeriyle görüşmek lazım galiba...
ütüde hızlıyımdır canım...10 tane gömlek vardı 4 tane pantolon vardı 2 tane de tsirt vardı. havlular falan vardı bitti şükür...nolcak ki bir makine de attım yıkandı yarında bunlar öper ellerimden...birde kendime artık olmayan etek, gömlek ve pantolonları boşlattım dolabımdan...
benim kremi önermedi mi kuzu senin doktorun şimdi...ama eczacıda önerdi..iki tane yazmıştı birinde kimyasal varmış bu aldığımda kimyasal hiç yok dedi...
oooo kusum benim.. yasmin in üstünden ne ilaçlar geçti bir bilsen ...
Hanginiz demişti bilmiyorum kızlarda , ayağımı çöp kutusunun üstüne karton koydum üstüne uzattım şimdi bayağı ağrım kesildi , serap canım sağolasın yarın devam ederse kurum doktoruna gidince sorarım onuda gerçi netten hamileler için sakıncası yok yazıyodu .............
Hanginiz demişti bilmiyorum kızlarda , ayağımı çöp kutusunun üstüne karton koydum üstüne uzattım şimdi bayağı ağrım kesildi , serap canım sağolasın yarın devam ederse kurum doktoruna gidince sorarım onuda gerçi netten hamileler için sakıncası yok yazıyodu .............
iyiyim kuzum ne olsun idare ediyoruz cerez tıkınıyorum bi yandanoğluşum iyi bazen hissediyorumm
senin bebiiş nasıl kontrol ne zaman senin
ikili testi yaptırdın mı
kuzu nasıl oldu ayağın..
dünkü burkulmadan dolayı mı canım, devam mı ediyo daha...
uzattım ya daha iyi geldi, ağrı azaldı ..............
evet canım biraz şiş ve ağrısı var ama basabiliyorumm ..............
Merhaba canikolarım. Dün sizden ayrı kaldım:) Özledim sizi. Var mı ilginç haberler
canım ben sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine baktırdm onlar normal çıktı çok şükür kan vermedim çünkü bebeğim her türlü kabulüm Allahın bana emaneti...kızımda yaptırmıstm o normal çıkmıstı Allahın izniyle buda sapasağlamdr ayrıca o kan testide yüzde yüz sonuç vermiyorvelhasılkelam takdir rabbimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?