- Konu Sahibi antidepresif
-
- #2.461
zizag sana katılıyorum cnm.. keçiboynuzunu kaynatıp kaynatıp içirinnsnrada 9 ay sonrasını bekleyin
ben pekmez veriyodum bu dahamı etkili canım
benimki keçiboynuzunu direk yiyooo
onu yemez katur kutur pekmezi anca yediriyom ben
işin komiği biz eltimle aynı zamanlarda bebek istemeye başladık bi gün onlara gittim bi baktım tezgahta bizim keçiboynuzu pekmezinin aynısı var gülmekten öldüm abi kardeş pekmeze dayandılar :):)
günanaydın kızlaarr amma ck konusuyonuz yetişemiyorum hızınızabide bize kadınlar cok konusuyo dediklerinde kızıyoruz
:124::124::124:bende geldim bende bende :124::124::124:
yap bakalım yawriii
okumaya çalışıyodum fransız kalmayayım diyegünaydın bebişş sen de dal muhabbete ne duruosun öyle uzakta
Allahım bunlarda bana benzedii .. :124: yapa :124: yapa
ben pekmez veriyodum bu dahamı etkili canım
benimki keçiboynuzunu direk yiyooo
günanaydın kızlaarr amma ck konusuyonuz yetişemiyorum hızınızabide bize kadınlar cok konusuyo dediklerinde kızıyoruz
cnm biz önceden öylesini deniyodukta, öylesi pek ise yaramıyor bee
kızçeler bişi sorcam şimdi benim gıdaklama zamanım ya normalde atedin bitiminden beri gün asırı çalışıyoduk fakat pazar günü çalıştık çarşamba-perşembe çatlarım o zamana biriksin die p.tesi salı çalışmadık bugunde gülmedi test bana diyorum ki ben bu akşam çalışımmm yarın test gülerse yine çalışırım özledim kocamı ayoll olmamı ki öle
hehe bızde bu aksama saklıyoruz big bang'iAllahım sıyırdım iyicee
ahahahahahahahahaha desene istanbul kocaeli arası deprem var bu akşam zuhhahahahaha ayyy bildiğin sesli güldüm herkes bana bakıyo :)
hehe bızde bu aksama saklıyoruz big bang'iAllahım sıyırdım iyicee
ahahahahahahahahaha desene istanbul kocaeli arası deprem var bu akşam zuhhahahahaha ayyy bildiğin sesli güldüm herkes bana bakıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?