Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günanaydın kızlaarr amma ck konusuyonuz yetişemiyorum hızınıza bide bize kadınlar cok konusuyo dediklerinde kızıyoruz

bizimde annem mutfakta dolabın içinde posettekı kecıboynuzlarını görmüştü ne kadar utanmıstm o zaman yaa

ben pekmez veriyodum bu dahamı etkili canım

valla pekmezi de çok etkili olduğunu söylüyora, suan bizde keçiboyzunun kendisi olduğu için. onu kaynatıryoruz..
birde keçiboynuzu özü var bizde ..onu da bir tatlı kasığı suda eritip içiyor.. bunu da iyi dediler..
artık yapıyoruz, bakalım neler olucak görüceğizzz hep beraberr

zizag cnm sen bizim gibi simey yapamıyon mu, sende de mi çıkmıyo ?

eğer yokas sende de, şunları aynen yap cnm...smileylerin gelicek.

KULLANICI KONTROL PANELİ
SEÇENEKLEİR DÜZENLE
ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER ' DE
GELİŞMİŞ DÜZENLEYİĞİCİ
DEĞİSİKLİKLERİ KAYDET

İSLEM TAMAM

kızçeler bişi sorcam şimdi benim gıdaklama zamanım ya normalde atedin bitiminden beri gün asırı çalışıyoduk fakat pazar günü çalıştık çarşamba-perşembe çatlarım o zamana biriksin die p.tesi salı çalışmadık bugunde gülmedi test bana diyorum ki ben bu akşam çalışımmm yarın test gülerse yine çalışırım özledim kocamı ayoll olmamı ki öle

günanaydın kızlaarr amma ck konusuyonuz yetişemiyorum hızınıza bide bize kadınlar cok konusuyo dediklerinde kızıyoruz

çipçilek hsgledin cnmm
öle vallahi.. bide bize dedikodu yapar derlerr.. ama erkeklerde yapıyomus.. bi anket yaptılar.. aldılar boylarının ölçüsünü

çilekim bak üsenmedim seni kırmızı yaptımm

hehe bızde bu aksama saklıyoruz big bang'i Allahım sıyırdım iyicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…