- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.021
benimde ilk zamanlar azdı şimdi daha çok gidiyorum
saolun kuzular daha 2 hafta önce gitmişiz ama bana daha uzun geldi
heytttt beeee bi oğlan daha geliyorrr
günaydın cici annişler ve kuzuları...
günaydın kızlar , hayırlı cumalarrrrr
Fulimmmmmm hayırlı olsun bebeğimmmm sevsinler şehzadeniiiii
günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?? Fulinin cinsiyet kesin miymişşş?? Erkek yılı desene kimi duyduysak erkekkkkk ne güzelll
günaydın hatunlarrr sonunda haftasonu geldi ben anneme gidiyorum akşama
günaydınnnnn hatunlar nasılsınızzzz..
Ben bulantısız bi sabah uyandım çoookkk mutluyum, kahvaltımı tam yaptım geldimm
Anaaaaaaaammmmmmm kaçılınnn oğlanlar bastı burayıııııı
Fulimmm hayırlı olsun oğluşunnnn, o apış arası foto varya, şap şap totosuna totosuna emi, butlarını yirim la ben onun
Gözün aydın şekerr, bir an önce akşam olsun o zaman, biz tatile sen annenin yanına
harbi kızlar ya hep oğlan hep oğlan...
silkeletme işlemini yaptıranların oğlu oluyor demekki serocummm
fuli yapmadı diye biliyorum
utanmıyon demi bu cümleyi kurarken
günaydın bebikommmmmmm
günaydın iremiommmmmmmmmm teşekkürederiz teyzesiiiii annammm hiç beklemiyordummmm söyleyiverdi dr kendiliğinden
canımmmm çıkıntısını gösterdi %80 erkek dedi zaten ikili testimizi yapan radyoloji druda erkeğe benziyo demişti
günaydın fatmikimmmmm bizim oğlanda annanesine süpriz yapıp ayırdı herhalde apışını
günaydın ballılokmammmmValla oğlanlar bastı ama erkek senesi deniyo ya bilemiyorummm
Bulantısız sabahların olsun artık önümüzdeki haftadan sonra rahatlarsın zaten
vallaaa futbol takımı kurucazzzzzz
evet ben yapmadımmm hasta olsaydım ilk işim onu yapmaktı ama biz çalıştık bile denilemez iremioma demiştim yalap şalap bişidi die bizimki hepten fırlama çıktı
bende en son kurban bayramında gitmiştim
ben kendim yapmıştım bir kere denemek için
günaydın bebikommmmmmm
vallaaa futbol takımı kurucazzzzzz
kocamla konuşurken 3 haftadan çok oldu dedim o da 2 hafta olduğunu hatırlattı
sanırım bu yakınlıkla ilgili insan umudunu kesse çok uzak olsa bu kadar heveslenmez ben servisle eve gidene kadar anneme varıyorum
bende en son kurban bayramında gitmiştim
Annişlerimmm teyzoşlarım günaydınnnn hayırlı cumalarrrrr
testimizi aldık çok şükür temiz herşeyimiz annem olmasaydı bakmayacaktı ama annanemiz geldi diyince e annanemiz bebişi görmek ister dedi beni ultrason odasına aldıBiraz anneme gösterdi elini yüzünü ayaklarını bakarken dediki radyoloji dru bi tahminde bulundumu cinsiyet için dedik erkeğe benziyo dedi ama kesin kararı size bıraktı bıyık altından güldü drumuz bak dedi çıkıntısı %80 erkek ama yanılma payı herzaman bırakırız dedi Yüzden boydan foto vermedi bu alttan olnaıda ben istedim bi sürü resim vermiş radyoloji die basmadım diğer resimleri ama dedi dedim yok bunu istiyorum verebilirmisiniz güldü verdi onuda
hoşgeldin kuzu...valla futbol takımı kurcaz yedekleri bile çıkartcaz...nan kız yok hiç bi sudenervenin kızı var di mi...
Annişlerimmm teyzoşlarım günaydınnnn hayırlı cumalarrrrr
testimizi aldık çok şükür temiz herşeyimiz annem olmasaydı bakmayacaktı ama annanemiz geldi diyince e annanemiz bebişi görmek ister dedi beni ultrason odasına aldıBiraz anneme gösterdi elini yüzünü ayaklarını bakarken dediki radyoloji dru bi tahminde bulundumu cinsiyet için dedik erkeğe benziyo dedi ama kesin kararı size bıraktı bıyık altından güldü drumuz bak dedi çıkıntısı %80 erkek ama yanılma payı herzaman bırakırız dedi Yüzden boydan foto vermedi bu alttan olnaıda ben istedim bi sürü resim vermiş radyoloji die basmadım diğer resimleri ama dedi dedim yok bunu istiyorum verebilirmisiniz güldü verdi onuda
dicekki bu kızı çok sıkıştırıyolar heralde oğlan doğursun diyeeee
Bizim doktorda erkek diyince ben çok sevindim sonra açıklama yaptım yani doktorcumm bizi geleneksel erkek isteyen ailelerden sanma dedim güldü bende öyle sanmıştım filan dedi
boş ver doğduğunda gösterirsin bu da pipinin resmi kuzum diye...
hala fütursuz açıklamalar geliyo oyyyy ben bir annemi arayım molaaaa
ben temmuzdan beri görmüyorum bebiş olmasa martta gidecektim kaldı temmuza yıl doldurcazzz ..................
ben temmuzdan beri görmüyorum bebiş olmasa martta gidecektim kaldı temmuza yıl doldurcazzz ..................
evet bi aynur ablamın sultanı var hepimiz kapısına dizilicezzzzz
hahahahahaha zaten annem hemen atladı bence erkek die doktor nasıl gülüyo halimize
demiii evrelerini gösteririz 13 haftalıkken bu kadardı die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?