Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

heytttt beeee bi oğlan daha geliyorrr

günaydın cici annişler ve kuzuları...

günaydın bebikommmmmmm

günaydın kızlar , hayırlı cumalarrrrr

Fulimmmmmm hayırlı olsun bebeğimmmm sevsinler şehzadeniiiii

günaydın iremiommmmmmmmmm teşekkürederiz teyzesiiiii annammm hiç beklemiyordummmm söyleyiverdi dr kendiliğinden

günaydın kızlarrrr nasılsınızzz?? Fulinin cinsiyet kesin miymişşş?? Erkek yılı desene kimi duyduysak erkekkkkk ne güzelll

canımmmm çıkıntısını gösterdi %80 erkek dedi zaten ikili testimizi yapan radyoloji druda erkeğe benziyo demişti

günaydın hatunlarrr sonunda haftasonu geldi ben anneme gidiyorum akşama

günaydın fatmikimmmmm bizim oğlanda annanesine süpriz yapıp ayırdı herhalde apışını

günaydın ballılokmammmm Valla oğlanlar bastı ama erkek senesi deniyo ya bilemiyorummm

Bulantısız sabahların olsun artık önümüzdeki haftadan sonra rahatlarsın zaten

harbi kızlar ya hep oğlan hep oğlan...

vallaaa futbol takımı kurucazzzzzz

silkeletme işlemini yaptıranların oğlu oluyor demekki serocummm

fuli yapmadı diye biliyorum

evet ben yapmadımmm hasta olsaydım ilk işim onu yapmaktı ama biz çalıştık bile denilemez iremioma demiştim yalap şalap bişidi die bizimki hepten fırlama çıktı

kız anlatsana doktorun detaylarını doktora sen mi sordun kendimi söyledi cinsiyetini

Annişlerimmm teyzoşlarım günaydınnnn hayırlı cumalarrrrr

testimizi aldık çok şükür temiz herşeyimiz annem olmasaydı bakmayacaktı ama annanemiz geldi diyince e annanemiz bebişi görmek ister dedi beni ultrason odasına aldı Biraz anneme gösterdi elini yüzünü ayaklarını bakarken dediki radyoloji dru bi tahminde bulundumu cinsiyet için dedik erkeğe benziyo dedi ama kesin kararı size bıraktı bıyık altından güldü drumuz bak dedi çıkıntısı %80 erkek ama yanılma payı herzaman bırakırız dedi Yüzden boydan foto vermedi bu alttan olnaıda ben istedim bi sürü resim vermiş radyoloji die basmadım diğer resimleri ama dedi dedim yok bunu istiyorum verebilirmisiniz güldü verdi onuda

kocamla konuşurken 3 haftadan çok oldu dedim o da 2 hafta olduğunu hatırlattı

sanırım bu yakınlıkla ilgili insan umudunu kesse çok uzak olsa bu kadar heveslenmez ben servisle eve gidene kadar anneme varıyorum

hala fütursuz açıklamalar geliyo oyyyy ben bir annemi arayım molaaaa

dicekki bu kızı çok sıkıştırıyolar heralde oğlan doğursun diyeeee

bizim doktorda erkek diyince ben çok sevindim sonra açıklama yaptım yani doktorcumm bizi geleneksel erkek isteyen ailelerden sanma dedim güldü bende öyle sanmıştım filan dedi

boş ver doğduğunda gösterirsin bu da pipinin resmi kuzum diye...

hahahahahaha zaten annem hemen atladı bence erkek die doktor nasıl gülüyo halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…