- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.041
kız olsaydı kocalarımız üstümüze kuma alacaktı deseydim keşke doktoruma
yavrum amacım sizi üzmek değil peki anneleriniz gelmiyor mu arada
ben albüm oluşturdum altına da duygularımı yazdım erkek çocuk ne kaddar anlarsa duygudan tabi...
ben ilk çocuk olunca evde sorumlulukları bitmedi 2 kardeşim ve babam var , ilk senemde 3 kere ben gittim bir kere onlar gelmiştide bu sene bebiş bizi sekteye uğrattı onlarda doğuma gelecek ve ben onlara gidecek olunca kaldı , babam beni 1 sene vermedi razı etmeye çalışmıştı kastettiği uzaklığı yaşamayınca anlamıyomuşun atlasan uçağa 1 saat diyodumda öyle değilmiş herkes yuvasını kurunca hiç bişey ha deyince olmuyo hamileyim böyleyiz birde doğunca iyice seyrek bir hal alacak .....................
Leeennnn kalplerimiz nereye gittiiiiii 5 ten 3 e düşmüş hepimizin ki
bende albüm yaptım da daha duygu evresine geçemedim
mesaj sayım aynı kalbim 5 den üçe düşmüş...
yazdım napim doktora giderken ki heyecanımdan tut babasının doktorun veridği tepkilere kadar hepsini okudukça bol bol gülecek kuuzm...
evet bende onu diyom işte ben galblerimi istiyom yaaaaa :84::84::84::84::84::84:
ayyyy ne gzel yapmışsınnnnn yaaaa çok özendimm
çaktırmadan yarım ekmeği götürmüşüm mideme...
şimdi dışarıdan çekimlere başladık..o gün eşimin göbeğini bile çektim...kuuzm baban bana özendi o da göbek büyütüyo diye de yazdım..Allahtan evde foto baskı makinesi var..
ooohhh kuzuya yarasınnnnn
ahahahaah yoksa ne komik olurdu dısarıda bastırmak bende ofiste bastırıcam ama daha erken toparlıyorum şimdilik
allah seni ne etmeye e mi? kız hiç gülesim yoktu kahkaha attırdın.
ben ilk çocuk olunca evde sorumlulukları bitmedi 2 kardeşim ve babam var , ilk senemde 3 kere ben gittim bir kere onlar gelmiştide bu sene bebiş bizi sekteye uğrattı onlarda doğuma gelecek ve ben onlara gidecek olunca kaldı , babam beni 1 sene vermedi razı etmeye çalışmıştı kastettiği uzaklığı yaşamayınca anlamıyomuşun atlasan uçağa 1 saat diyodumda öyle değilmiş herkes yuvasını kurunca hiç bişey ha deyince olmuyo hamileyim böyleyiz birde doğunca iyice seyrek bir hal alacak .....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?