Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yavrum amacım sizi üzmek değil peki anneleriniz gelmiyor mu arada

ben ilk çocuk olunca evde sorumlulukları bitmedi 2 kardeşim ve babam var , ilk senemde 3 kere ben gittim bir kere onlar gelmiştide bu sene bebiş bizi sekteye uğrattı onlarda doğuma gelecek ve ben onlara gidecek olunca kaldı , babam beni 1 sene vermedi razı etmeye çalışmıştı kastettiği uzaklığı yaşamayınca anlamıyomuşun atlasan uçağa 1 saat diyodumda öyle değilmiş herkes yuvasını kurunca hiç bişey ha deyince olmuyo hamileyim böyleyiz birde doğunca iyice seyrek bir hal alacak .....................

öyle haklısın ki evlenince burnunun dibinde bile olsa gidemiyosun :2::2::2:

şimdi dışarıdan çekimlere başladık..o gün eşimin göbeğini bile çektim...kuuzm baban bana özendi o da göbek büyütüyo diye de yazdım..Allahtan evde foto baskı makinesi var..

ahahahaah yoksa ne komik olurdu dısarıda bastırmak bende ofiste bastırıcam ama daha erken toparlıyorum şimdilik

günaydddddııııııııınnnn herkeslere analara danalara herkese günaydın...........

fuliiiimmmmmm... erkekin mi oluyo senin de kuzummmmm.... maşallahhhhhhh biz bu topiğin adını değiştirip oğlan anaları yazalım bari......

allah seni ne etmeye e mi? kız hiç gülesim yoktu kahkaha attırdın.

ben bazen diyom kocama alalım bi kadın evde yemek yapsın bize kuma olarak ama gece yine benle yatıcan diyorum hizmetci alalım diyor o zaman

öyle valla canım biz evlendiğimiz zaman ayda bir gidiyoduk çok ilginç bi şekilde ayağın kesiliyorrr kendi yuvan olunca çok farklı hele bide anne olalım insan kendi kuzeninden çok eşinin kuzenini görüyosun onlara alışıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…