Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

evlenince tek bizde mi böyle oluyo diye kendime çok kızıyodum bazen ama demekki herkeste aynıymış... annem 15dk uzaklıkta ama 15-20 günde bir gidebiliyoz bazen ayı bile buluyo,ablamla yarım saat mesafedeyiz,en son 1 bucuk ay önce görmüştüm sanırım....

kayınvalidemle aynı yerdeyiz onlarla daha sık görüşüyoz... bazen çok üzülüyorum annemlerle görüşemiyorum diye ama iş güç ev derken olmuyo sanki....

benim annemle babam 5 haziranda 30 yıllık evli olacaklar ve annem o kadar çok benimsemişki babamın tarafını bazen sivasla ilgili bişey görünce heyecanlanıyor
halalarıma asla görümcem demez ablam der başkalarına bahsederken herkes kendi ablası sanır yaşadığımız cevrede biz hala yaşıyoruz demekki kız verme olayını

ahahahaah yoksa ne komik olurdu dısarıda bastırmak bende ofiste bastırıcam ama daha erken toparlıyorum şimdilik

ben arkadaşıma öyle bir albüm yapmıştım resimleride dışarda bastırdım valla güldülersede farketmiyosunuz no problemo

Hoşgeldin fitoşşş

Ama daha açılmamış gülleride erkek yaptınız topik adı değiştiriyonuz farketmedim sanmayın

açılmamış gül derken kuzu...

Son düzenleme:
aynısı bizde de var sanki bizi anlattın...
sanırım biz de annlerimiz gibi oluyoruz..
kuzum çok acıkmış ama...

hımmmmmm.. peki o zman bi daha olmaasın......

hoşbulduk iremimmm...

o zman oğlan anaları ve gelin anaları yapalım...

aynısı bizde de var sanki bizi anlattın...
sanırım biz de annlerimiz gibi oluyoruz..

hımmmmmm.. peki o zman bi daha olmaasın......

kızlar annelerinin kaderini çeyiz götürürmüş
benim annem babaları olmayan 3 erkek kardeşten ortacası ile evlenmiş çok yokluk çekmişler büyük amcamla bir olup ev yapmışlar ortak önce bi ev sonra bi ev daha yapmışlar
bende babaları olmayan 3 erkek kardeşten ortacası ile evliyim kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz kendi düğünümüzü kendimiz yaptık eşimin abisi ile ortak bi evimiz var ikinci ev için hazırlık yapıyolar yine ortak alınacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…