Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla cnm sakınılan göze çöp batarmış benım o hesap evde bile hala terlikle dolasıyorum soguk almaym diye soguk bişey tüketmiyorum ama geldi buldu işteolmazsa bol limonlu 1 fincan ıhlamur yaparım içerim terletir biraz..kızı da babasıyla babannesine göndercm dinlemedn gecmıck:2:
bence eşin boşuna pimpirikleniyor bence o ultrason görüntüsü bariz erkeğim ben diye bağırıyorama erkek milleti işte

canım kızım sabah 6da kalktı süt ısıtıp koydum biberonuna o ara mutfakta dolanırken acıktıgımı farkettim uyku tutar mı bir daha sonra benım kızce sütün etkisiyle hooop tekrar uyudu eşim zaten haftasonu diye öğleye kadar yatar bende böyle hastalıklı takılıyorum işte

en güzelini düşünmüşsün gönder mevişle eniştemi bü güzel dinlen terle kendimizi korumamız lazım sende güzel bak bu haftasonu kendine

ya ne bilim işte içime dert etti kendi seviniyo ama sabah sabah öyle söyleyince bende bi tuhaf oldum prensesimse üzülürmü meleğim kurban olduğum die

ayyy kıyamammm yarında o yanında olamıycak puufffffff ne zor su çalışan kadın olmak
aynen canım yaaaaaa... yarın da biraz temizlik yapayım yapabildiğim kadar,en azından kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım,evde hertaraf her taraftaaa..........

ay kıyamam yaaaaaa...
dikkat etmemiz lazım kendimize ama işte dikkat etsekte olcaksa oluyo..
ballı limonlu ılık su falan iç....

ya 1 ay sonra netleşir zaten sen yinede o zamana kadar temkinli olup bebişim diye sev bariama Allahın izniyle tosun paşa geliyor
bende dünkü olayların etkisiyle rüyamda doktora gitmişim bana bir sürü ultrason kagıdı veriyor eliyle gösteriyo surası kolu bacagı vs. diye sonunda bebeğin ''erkek''diyorahhh bilinçaltı sen neler yaptırıyorsn insana ne rüyalar gördürüyorsn

yavaştan yaparsın kendini çok yormadan kız fitoş bu 4 boyutlu ultrasona ne zman giricez 22. haftadamı?

evet en geç 8 haziranda netleşir zaten

belki dünün etkisi belkide gerçekten erkek olabilir yani %50 ihtimal var sonuçta

zaten içim yanıyor kalktığımdan beri o kadar cok su içtim kiii yürürken midemden su sesleri geliyorartık dogal yollarla daha da ilerlemmeden gecirmeye calıscmsizlerde dikkat edin kendinize özellikle iş yerlerinde klima insanı mahvediyor

bizde klima yokkiii bina komple cam klima çıkışı veremiyolar o yüzden yazın kavurma olup ısılık çıkartıyoruz

aynen ya kız olck ya da erkek baska ihtimal yok canım detaylı ultrasona 20 ile 24. hafta arasında bir zamanda giriliyor yani bana mervede tarih vermişti muayene esnasında doktorum o tarihte riskli gebeliklere bakan bir doçent yapmıstı 20 dk fln sürüyorama bebişin kalp odacıklarından tut kaburga sayısına böbreklerinden beyin kıvrımlarına kadar bakılıyor sende o arada bebişine doyuyorsn

ya ben hem bebişe doymak için hemde o 4 boyutluda yüzü net çıkıyo ya en çok onun için hevesleniyorummm herbi yerini yerim onunnnnnn

bebeğiiimmm nasıl dayanıyorsnz klimasız yaaaa hele bu yaz hamilelik sıkıntısıda eklenck Allah yardımcn olsn

sorma ya bu yaz ayağımın altına bi leğen elime dondurma öyle gecicek sanırım

evet canım vesikalık gibi bir foto. veriyorlar hatta istersen cd hazırlayıp verebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…