- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.321
canım dikkat et kendine bende çok korkuyorum hasta olmaktan :18::18::18:
iyiyim şükür sanırım bebişim biraz yaramazlık yaptı zor attım kendmi ofise :120::120::120::120:
bide dr bize %80 dedi ya uyuz kocam ya erkek değilse die başladı bende vicdanen bebişim die seviyorum hala
günaydın küboşşşşşşş... hoşgeldiiiinnnnn... neden uyuyamadın?
ah fulim ahhhhh... benim eşim bugün izinli evde yatıyodu bi zor geldi ki kalkmak sormaaaaa....
yarın da eşim çalışıyo ben evdeyim.....
valla cnm sakınılan göze çöp batarmış benım o hesap evde bile hala terlikle dolasıyorum soguk almaym diye soguk bişey tüketmiyorum ama geldi buldu işteolmazsa bol limonlu 1 fincan ıhlamur yaparım içerim terletir biraz..kızı da babasıyla babannesine göndercm dinlemedn gecmıck:2:
bence eşin boşuna pimpirikleniyor bence o ultrason görüntüsü bariz erkeğim ben diye bağırıyorama erkek milleti işte
aynen canım yaaaaaa... yarın da biraz temizlik yapayım yapabildiğim kadar,en azından kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım,evde hertaraf her taraftaaa..........ayyy kıyamammm yarında o yanında olamıycak puufffffff ne zor su çalışan kadın olmak
canım kızım sabah 6da kalktı süt ısıtıp koydum biberonuna o ara mutfakta dolanırken acıktıgımı farkettim uyku tutar mı bir daha sonra benım kızce sütün etkisiyle hooop tekrar uyudu eşim zaten haftasonu diye öğleye kadar yatar bende böyle hastalıklı takılıyorum işte
en güzelini düşünmüşsün gönder mevişle eniştemi bü güzel dinlen terle kendimizi korumamız lazım sende güzel bak bu haftasonu kendine
ya ne bilim işte içime dert etti kendi seviniyo ama sabah sabah öyle söyleyince bende bi tuhaf oldum prensesimse üzülürmü meleğim kurban olduğum die
aynen canım yaaaaaa... yarın da biraz temizlik yapayım yapabildiğim kadar,en azından kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım,evde hertaraf her taraftaaa..........
ay kıyamam yaaaaaa...
dikkat etmemiz lazım kendimize ama işte dikkat etsekte olcaksa oluyo..
ballı limonlu ılık su falan iç....
ya 1 ay sonra netleşir zaten sen yinede o zamana kadar temkinli olup bebişim diye sev bariama Allahın izniyle tosun paşa geliyor
bende dünkü olayların etkisiyle rüyamda doktora gitmişim bana bir sürü ultrason kagıdı veriyor eliyle gösteriyo surası kolu bacagı vs. diye sonunda bebeğin ''erkek''diyorahhh bilinçaltı sen neler yaptırıyorsn insana ne rüyalar gördürüyorsn
aynen canım yaaaaaa... yarın da biraz temizlik yapayım yapabildiğim kadar,en azından kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartayım,evde hertaraf her taraftaaa..........
ay kıyamam yaaaaaa...
dikkat etmemiz lazım kendimize ama işte dikkat etsekte olcaksa oluyo..
ballı limonlu ılık su falan iç....
zaten içim yanıyor kalktığımdan beri o kadar cok su içtim kiii yürürken midemden su sesleri geliyorartık dogal yollarla daha da ilerlemmeden gecirmeye calıscm sizlerde dikkat edin kendinize özellikle iş yerlerinde klima insanı mahvediyor
yavaştan yaparsın kendini çok yormadankız fitoş bu 4 boyutlu ultrasona ne zman giricez 22. haftadamı?
evet en geç 8 haziranda netleşir zaten
belki dünün etkisi belkide gerçekten erkek olabilir yani %50 ihtimal var sonuçta
bizde klima yokkiii bina komple cam klima çıkışı veremiyolar o yüzden yazın kavurma olup ısılık çıkartıyoruz
aynen ya kız olck ya da erkek baska ihtimal yokcanım detaylı ultrasona 20 ile 24. hafta arasında bir zamanda giriliyor yani bana mervede tarih vermişti muayene esnasında doktorum o tarihte riskli gebeliklere bakan bir doçent yapmıstı 20 dk fln sürüyor ama bebişin kalp odacıklarından tut kaburga sayısına böbreklerinden beyin kıvrımlarına kadar bakılıyor sende o arada bebişine doyuyorsn
bebeğiiimmm nasıl dayanıyorsnz klimasız yaaaa hele bu yaz hamilelik sıkıntısıda eklenck Allah yardımcn olsn
ya ben hem bebişe doymak için hemde o 4 boyutluda yüzü net çıkıyo ya en çok onun için hevesleniyorummm herbi yerini yerim onunnnnnn
sorma ya bu yaz ayağımın altına bi leğen elime dondurma öyle gecicek sanırım
sizleri ne kadar özlediğimi söylesem
beni yine aranıza alırmısınız
sizleri ne kadar özlediğimi söylesem
beni yine aranıza alırmısınız
Fulyacım dr beni 4haziranda çağırdı 4boyutlu için.... 3hafta kaldıııııııı........
bizde seni özledik ablaaaaaa nerdesin sen neden hiç gelmiyorsn artık yanımıza muhabbetini özledik valla
almazmıyız ablammmmm çok özedik biz seniiiiii herzaman basımızın üstünde yerin var nasılsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?