- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.301
Deniz ve Fulya nöbetçimisiniz kızlar ya, niye bu kadar geç çıkıyorsunuz işten haksızlık bu...
Deniz ve Fulya nöbetçimisiniz kızlar ya, niye bu kadar geç çıkıyorsunuz işten haksızlık bu...
sorma ablam sorma özel sektör böyle işte iyi yanı varsa kötü yanıda afedersin hayvan saatinde çalışmak
fulii bu arada az önce geçmişe baktım ayyy bebikin ne minnakmış yaf balık demişsinkoskocaman olmuş inş. benimkide öyle olsun bide dikkatimi çekti progestan almışsın ama 100 mg. dr. bana 200 verdi neden ki :44: devam ediyorum hala...
Bu arada bu kalplere neler oluyor böle bir eksiliyor bi çoğalıyor :44:
evet kuzum susam tanesiydiler kocaman oldular senin bebişinde öyle olucak bitanemmmmmmdrum bana tedbir amaçlı vermişti yawrum bilmiyorum neden 100mg verdi ama sen hafif leke var dedin ya belki ondan daha tedbirli olsun die 200 mg vermiştir progestanın bi zararı yok zaten bebekle senin arandaki bağı güçlendiriyo
kalplerimde geri gelmiş yuıppppyyyyyy
oiyyyy rahatladımmmmsordum tekrar tekrar devam dedi devam ediyorum bende kalplere bişiler oluyor
Memişlerinizi sıkmayın dememin sebebi ilerleyen aylarda ve doğum sonrası sızıntı olmaması için. Doktordan duymadım ama annemler hep söyler. Eski kadınlar söyler yani. Çok bilimsel değil yani kızlar:))
herdaim içini ferah tut yawrummmmgitmesin galblerimiz yahuuuu biz onlarla mutluyuzzz
günaydın cumartesi sabahı gözlerini işyerinde açmaya çalışanlar ve kocasının koynunda mışıl mışıl uyuyanlar......
günaydın kızlaareşim kızım uyuyor bende bıseyler atıstrdm yanınıza geldm
boğazım berbat başım agrıyor sanırım grip oluyorum:2:havalar bir anda bozdu benim bünyede bozuldu
günaydın canım nasılsn oğluş nasıl
günaydın küboşşşşşşş... hoşgeldiiiinnnnn... neden uyuyamadın?günaydın kızlaareşim kızım uyuyor bende bıseyler atıstrdm yanınıza geldm
gülücükümmmmmmm ben kocamla geliyom işe yoksa o son yazdığın çok koyucaktı bana
kız senin bebiş yine ters dönmüşşşş gıdısını yediğimmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın küboşşşşşşş... hoşgeldiiiinnnnn... neden uyuyamadın?
ah fulim ahhhhh... benim eşim bugün izinli evde yatıyodu bi zor geldi ki kalkmak sormaaaaa....
yarın da eşim çalışıyo ben evdeyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?