Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Deniz ve Fulya nöbetçimisiniz kızlar ya, niye bu kadar geç çıkıyorsunuz işten haksızlık bu...

Ablacım ( aslında çok gençsin ) yakın yaşlarımız ama kızlar abla diyor bozmıyım böyle bir şirkette çalışıyorum özellikle evlendikten sonra ve daha da özellikle evimi ayırdıktan sonra zorlandım çalışma saatlerim çok uzun ve c.tesi tüm gün çalışıyorum malesef pazar günü ne yapacağımı şaşırıyorum ister istemez ama Allah razı olsun eşim elim ayağım resmen

sorma ablam sorma özel sektör böyle işte iyi yanı varsa kötü yanıda afedersin hayvan saatinde çalışmak

fulii bu arada az önce geçmişe baktım ayyy bebikin ne minnakmış yaf balık demişsin koskocaman olmuş inş. benimkide öyle olsun bide dikkatimi çekti progestan almışsın ama 100 mg. dr. bana 200 verdi neden ki :44: devam ediyorum hala...
Bu arada bu kalplere neler oluyor böle bir eksiliyor bi çoğalıyor :44:

evet kuzum susam tanesiydiler kocaman oldular senin bebişinde öyle olucak bitanemmmmmm drum bana tedbir amaçlı vermişti yawrum bilmiyorum neden 100mg verdi ama sen hafif leke var dedin ya belki ondan daha tedbirli olsun die 200 mg vermiştir progestanın bi zararı yok zaten bebekle senin arandaki bağı güçlendiriyo
kalplerimde geri gelmiş yuıppppyyyyyy

oiyyyy rahatladımmmm sordum tekrar tekrar devam dedi devam ediyorum bende kalplere bişiler oluyor

ben de erken doğumu tetikler diye duymustum,ama benimkide duyum,gercekliği var mı bilmiyorum,....

günaydın cumartesi sabahı gözlerini işyerinde açmaya çalışanlar ve kocasının koynunda mışıl mışıl uyuyanlar......

günaydın cumartesi sabahı gözlerini işyerinde açmaya çalışanlar ve kocasının koynunda mışıl mışıl uyuyanlar......

gülücükümmmmmmm ben kocamla geliyom işe yoksa o son yazdığın çok koyucaktı bana

kız senin bebiş yine ters dönmüşşşş gıdısını yediğimmmmmmmmmmmmmmmm

boğazım berbat başım agrıyor sanırım grip oluyorum:2:havalar bir anda bozdu benim bünyede bozuldu

canım dikkat et kendine bende çok korkuyorum hasta olmaktan :18::18::18:

günaydın canım nasılsn oğluş nasıl

iyiyim şükür sanırım bebişim biraz yaramazlık yaptı zor attım kendmi ofise :120::120::120::120:

bide dr bize %80 dedi ya uyuz kocam ya erkek değilse die başladı bende vicdanen bebişim die seviyorum hala

günaydın kızlaareşim kızım uyuyor bende bıseyler atıstrdm yanınıza geldm
günaydın küboşşşşşşş... hoşgeldiiiinnnnn... neden uyuyamadın?

gülücükümmmmmmm ben kocamla geliyom işe yoksa o son yazdığın çok koyucaktı bana

kız senin bebiş yine ters dönmüşşşş gıdısını yediğimmmmmmmmmmmmmmmm

ah fulim ahhhhh... benim eşim bugün izinli evde yatıyodu bi zor geldi ki kalkmak sormaaaaa....
yarın da eşim çalışıyo ben evdeyim.....

ayyy kıyamammm yarında o yanında olamıycak puufffffff ne zor su çalışan kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…