Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızlar bende çıkıyorun potansiyel annelerimmmmm anneler gününüz mübarek osssunnn sürprizli osssunnnn emiii bende gidip pantolonlarımı teriziye vercem eczaneye gitcem sonrası tatil tatilll ayyy ne güzelll

kızlar bende çıkıyorun potansiyel annelerimmmmm anneler gününüz mübarek osssunnn sürprizli osssunnnn emiii bende gidip pantolonlarımı teriziye vercem eczaneye gitcem sonrası tatil tatilll ayyy ne güzelll

görüşürüz iremiommm seninde annişler günün kultu bol süprizli olsun canım benimmm dikkat et kendine ayağına çok yüklenme

akşama ne yemek yapcaz şmdi biz yaaaaaaaaa.... menemenle geçiştirsemmi?:44::44::44:
ayy menemen iyi fikir de ben sabah da yumurta yedim, dokunur mu kii...
benim gönlüm makarnaya kaydı sankimmm...

güle güle şekerr, iyi tatillerr

güle güle şker... seninde anneler günün kutlu ve mutlu olsun....

ayy menemen iyi fikir de ben sabah da yumurta yedim, dokunur mu kii...
benim gönlüm makarnaya kaydı sankimmm...

güle güle şekerr, iyi tatillerr

hımmmm ben de sabah yumurta yemiştim evet şimdi hatırladım,makarna da olabilir aslında yada fulya usülü kahvaltı...

eeeeeeee sonuç????????
süt müt yok daş gibi daş...
akşama ne yemek yapcaz şmdi biz yaaaaaaaaa.... menemenle geçiştirsemmi?:44::44::44:
ben gayganamdayım bezelye pilav varmış

sende gaybol..benim sadece cumartesim var..anneler gününde sınav var gözetmenlik çıkmış orda olcam...

ben artık ver kurtul politikası izliyom midemle ilgili... kendimi kasmadan wc ye koşuyom, nitekim az önce de öle yaptım
benim de ay başları, ay sonları ve cuma günleri öle bi kazanlık oluyo kafamda

sorma benimde aynı terane ay bası ay sonu ve her cuma öyle yoruldum ki burnumun ununu göremiyorum artık

kızlar benim de mesaim bitiyo, çıkıyorummm..
hepiciğinize iyi hafta sonları...
her şeyden önce kendi annelerimiz başta olmak üzere, bizim gibi anne adaylarının ve şu an hamiş olmasa bile kalbinde annelik hissini taşıyan tüm bacılarımın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
DÜNYADA İSTEYEN TÜM KADINLARA ALLAHIM BU GÜZEL ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATSIN
çooooookkkk öpüyorum hepiciğiniziiii

görüşürüz ballı lokmammmmmmm seninde annişler günün kutlu olsun bitanemmmmmmmm

oiyyy yine tenhalaşmış buralar

c.tesi çalışmaktan nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttt ediyoruuuuuuuuuuuuuuummm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Memişlerinizi sıkmayın dememin sebebi ilerleyen aylarda ve doğum sonrası sızıntı olmaması için. Doktordan duymadım ama annemler hep söyler. Eski kadınlar söyler yani. Çok bilimsel değil yani kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…