- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.281
yavrular ben gidiyorum otobüse yetişmemizlazım öptüm sizi görüşürüzzz
kızlar bende çıkıyorun potansiyel annelerimmmmmanneler gününüz mübarek osssunnn sürprizli osssunnnn emiii bende gidip pantolonlarımı teriziye vercem eczaneye gitcem sonrası tatil tatilll ayyy ne güzelll
ayy menemen iyi fikir de ben sabah da yumurta yedim, dokunur mu kii...akşama ne yemek yapcaz şmdi biz yaaaaaaaaa.... menemenle geçiştirsemmi?:44::44::44:
kızlar bende çıkıyorun potansiyel annelerimmmmmanneler gününüz mübarek osssunnn sürprizli osssunnnn emiii bende gidip pantolonlarımı teriziye vercem eczaneye gitcem sonrası tatil tatilll ayyy ne güzelll
güle güle şker... seninde anneler günün kutlu ve mutlu olsun....kızlar bende çıkıyorun potansiyel annelerimmmmmanneler gününüz mübarek osssunnn sürprizli osssunnnn emiii bende gidip pantolonlarımı teriziye vercem eczaneye gitcem sonrası tatil tatilll ayyy ne güzelll
ayy menemen iyi fikir de ben sabah da yumurta yedim, dokunur mu kii...
benim gönlüm makarnaya kaydı sankimmm...
güle güle şekerr, iyi tatillerr
süt müt yok daş gibi daş...eeeeeeee sonuç????????
ben gayganamdayım bezelye pilav varmışakşama ne yemek yapcaz şmdi biz yaaaaaaaaa.... menemenle geçiştirsemmi?:44::44::44:
midem bulanmaya başladı beniimmm
kafam kazan gibi oldu yaaaaa
sen,in mi benim mi canım anneler günü programı var müzik dinliyom...
kafam kazan gibi oldu yaaaaa
sorma benim öğlenden beri öyle
ayy kııyamam zornlu dinliyosan ne zordur misal şimdi gelip biri tepemde bişi çalsa cinnette beş kala modu olurum ben
ben artık ver kurtul politikası izliyom midemle ilgili... kendimi kasmadan wc ye koşuyom, nitekim az önce de öle yaptım
benim de ay başları, ay sonları ve cuma günleri öle bi kazanlık oluyo kafamda
kızlar benim de mesaim bitiyo, çıkıyorummm..
hepiciğinize iyi hafta sonları...
her şeyden önce kendi annelerimiz başta olmak üzere, bizim gibi anne adaylarının ve şu an hamiş olmasa bile kalbinde annelik hissini taşıyan tüm bacılarımın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
DÜNYADA İSTEYEN TÜM KADINLARA ALLAHIM BU GÜZEL ANNELİK DUYGUSUNU YAŞATSIN
çooooookkkk öpüyorum hepiciğiniziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?