Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

didoşşşşş hoş geldin canımm. biz de seni özledik, bol bol kulaklarını çınlattık. e hadi az kalmış sayılır evine kavuşmaya..
ayyy senin göbişi topikçene merak ediyoz zaten, öyle ki ilginç benzetmelerimiz bile var sen gel bir an önce, resmini de koy merakla bekliyoz.
öptüm çokk

güzel topiğimiin güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

hülya ablaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldinnn, güzel anne ve anneanne senin de anneler günün kutlu olsun.
bak bi daha bu kadaaannn arayı uzatma bizi de yiğenlerini de üzme kızarım haaa hemşehri felan dinlemem, izmire gelince basarım dükkanı

didoş biz seni çok özledik bebeğimmm benimde oğlum olacak okumuşsun bugün annemden dönerken otobüste hesap yapıyordum didemin 3 hafta olmadı mı daha derken sen yazmışsın 4 gözle gelmeni bekliyorum öpüldün kuzum

günaydın fatmam nasılsın diyim ama iyi olduğunu tahmin ediyorum. nasıl geçti hafta sonun

annemleri gördüm enerji topladım ama bence haftasonu bigün daha uzun olmalı uykumu alamadım sersem gibiyim haftasonum alışverişle geçti çok cici elbiseler aldım kendime biri düğünlük biri günlük hamişliğim ortaya çıktı

siz nasılsınız bebeğin ve sen

Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr hafta sonu kontrolümüz vardı gittik doktor amcamız bi şey demedi cinsiyetiyle ilgili ama her şey normal allah a şükür ama beni görseniz bir panik bir panik doktorun yüz ifadesi bile değişse ay bi şey mi var falan oluyorum allah korusun.......cinsiyet belirtilerini okudum kulüpte sağa batmalar var sağ göğsüm büyüdü ama belirtiler değişebiliyor sağlğklı olsunlar inşaallah.........

günaydın canım hayırlı olsun bebişinde sağlıklıymış gerisi boş 3 hafta sonra gider öğrenirsin cinsiyetini

biz yorgunuz teyzesi. hafta sonu bahar aktarımı yaptık evde, kışlıklar kalktı yıkanacaklar yıkandı, yazlıklar çıkartıldı, verilecekler ayrıldı, dolaplar silindi derken, c.tesi akşam perttim yani. bir yorgan ve battaniyeler kaldı. bi de halıları yıkamaya vericem o...,
dün de akşam uzun bi aradan sonra dışarda yiyelim dedim eşime, yedik de ama yediğimden beri bulantım var, hala da kötü midem. ne çok yakındım di mi
öle böle alışveriş de yoruyor insanı, aldıklarını güle güle kullan canım iyi günlerde olsun hepsi.
hafta sonu yemek yediğimiz yere yakın bi iç çamaşır ve pijama satan bi yer var. orayı gezdik. çok güzel hamiş pijamaları vardı. çok tatlı pembe ve mavi renklerde. cinsiyet belli olsun hemen alıcam onlardan bi tane, gözüme kestirdim
günaydın canım. ben de hala Dr.a gittiğimde acaba bu sefer bi şey olur mu diye panikliyom, heyecanlannıyom, ama bebişimi görünce her şeyi unutuveriyorum bi anda. annelik psikolojisi normal bunlar. sen içini ferah tut hep...

Günaydın hatınlar....ve bu hatınların minnak kuzuları...

günaydınnn şeker, nasılsın..

didoşummm hoşgelmişsin gözlerimiz yollarda kalmıştı çok özledik seni ve oğluşunu biran önce yanımıza dönemeni bekliyoruz bitanemm

günaydın kızlarrr

günaydın iremiommmm

günaydınnn topikimmm

günaydın ballı lokmammmm

benim bebemm de ters dönmüüüüüşşşşşşş

yerim o bebeği benn yerr yerrrr anammmm minnaklıktanda çıktı öyleydi böyleydi derken büyüdüler ya laaaa

günaydın fıstıklarrrr

günaydın fatmikimmmmmm

Günaydın hatınlar....ve bu hatınların minnak kuzuları...

günaydın bebikommmmm

günaydın ahaliiii

bizde yeni adet çıktı sabahları safra çıkarıyoruz neden oluyo yaaa perişan oldum gelene kadar ofise zor attım kendimi

kızlar dün bi sürü anneler günü msjı aldım beni çok mutlu etti bir anne adayı olarak tebrik almak anne olmak için gün sayarken ne kadar mutluluk vericiymişşş seneye yawrularımız kucağımızda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim

gitmiycem artıkın biyerlere kızma bana ağlarım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…