- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.381
günaydın kızlarrr
didoşşşşş hoş geldin canımm. biz de seni özledik, bol bol kulaklarını çınlattık. e hadi az kalmış sayılır evine kavuşmaya..Selam kızzlarrrrrrrrrr naslsınızz beni özlediniz mi???
Biz bugün ankaraya geldikkk bir kaç gün buradayız sonraaa evimize döneceğiz inşallahhh..
Geçmişe biraz göz gezdirdimmm fatmişin oğlu olacakmışş fulyanın da yüzde 80 erkek demişlerr fitoşşşşş kızz senin neyin olacakk onu görmedimm..Aha şimdi çok merak ettimm
hülya ablam gelmişşşşş hoşgelmişşş inşallah seni de hep aramızda görürüzzz..
Ben evimi de sizleri de çok özledimm yaaa bebişim de arkdaşlarını özledii..
Bu arada benim eşşek sıpası baya büyüdü yaa karnım kocaman olduu bir ara fotoğraf da yollarım size
Benden şimdilik bu kadar vaktim oldukça yine aranızda olmaya çalışacağımm.. Hoşçakalınnn
güzel topiğimiin güzel anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
günaydın ali galip veya safiye sultanın annesiNasılsın?
günaydııııınnn
dün kesemi gördüm çoook mutluyummmAllaha çok şükür
haftaya tek mi ikiz mi onu söyleyecek
günaydın kızlarrr
günaydınnn topikimmm
günaydın fıstıklarrrr
Selam kızzlarrrrrrrrrr naslsınızz beni özlediniz mi???
Biz bugün ankaraya geldikkk bir kaç gün buradayız sonraaa evimize döneceğiz inşallahhh..
Geçmişe biraz göz gezdirdimmm fatmişin oğlu olacakmışş fulyanın da yüzde 80 erkek demişlerr fitoşşşşş kızz senin neyin olacakk onu görmedimm..Aha şimdi çok merak ettimm
Bu arada benim eşşek sıpası baya büyüdü yaa karnım kocaman olduu bir ara fotoğraf da yollarım size
Benden şimdilik bu kadar vaktim oldukça yine aranızda olmaya çalışacağımm.. Hoşçakalınnn
günaydın fatmam nasılsın diyim ama iyi olduğunu tahmin ediyorum. nasıl geçti hafta sonun
Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr hafta sonu kontrolümüz vardı gittik doktor amcamız bi şey demedi cinsiyetiyle ilgili ama her şey normal allah a şükür ama beni görseniz bir panik bir panik doktorun yüz ifadesi bile değişse ay bi şey mi var falan oluyorum allah korusun.......cinsiyet belirtilerini okudum kulüpte sağa batmalar var sağ göğsüm büyüdü ama belirtiler değişebiliyor sağlğklı olsunlar inşaallah.........
Günaydın hatınlar....ve bu hatınların minnak kuzuları...
biz yorgunuz teyzesi. hafta sonu bahar aktarımı yaptık evde, kışlıklar kalktı yıkanacaklar yıkandı, yazlıklar çıkartıldı, verilecekler ayrıldı, dolaplar silindi derken, c.tesi akşam perttim yani. bir yorgan ve battaniyeler kaldı. bi de halıları yıkamaya vericem o...,annemleri gördüm enerji topladım ama bence haftasonu bigün daha uzun olmalı uykumu alamadım sersem gibiyim haftasonum alışverişle geçti çok cici elbiseler aldım kendime biri düğünlük biri günlük hamişliğim ortaya çıktı
siz nasılsınız bebeğin ve sen
günaydın canım. ben de hala Dr.a gittiğimde acaba bu sefer bi şey olur mu diye panikliyom, heyecanlannıyom, ama bebişimi görünce her şeyi unutuveriyorum bi anda. annelik psikolojisi normal bunlar. sen içini ferah tut hep...Günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrr hafta sonu kontrolümüz vardı gittik doktor amcamız bi şey demedi cinsiyetiyle ilgili ama her şey normal allah a şükür ama beni görseniz bir panik bir panik doktorun yüz ifadesi bile değişse ay bi şey mi var falan oluyorum allah korusun.......cinsiyet belirtilerini okudum kulüpte sağa batmalar var sağ göğsüm büyüdü ama belirtiler değişebiliyor sağlğklı olsunlar inşaallah.........
Selam kızzlarrrrrrrrrr naslsınızz beni özlediniz mi???
günaydın kızlarrr
günaydınnn topikimmm
benim bebemm de ters dönmüüüüüşşşşşşş
günaydın fıstıklarrrr
didoşşşşş hoş geldin canımm. biz de seni özledik, bol bol kulaklarını çınlattık. e hadi az kalmış sayılır evine kavuşmaya..
ayyy senin göbişi topikçene merak ediyoz zaten, öyle ki ilginç benzetmelerimiz bile varsen gel bir an önce, resmini de koy merakla bekliyoz.
öptüm çokk
hülya ablaaaaaaaaaaaaaahoşgeldinnn, güzel anne ve anneanne senin de anneler günün kutlu olsun.
bak bi daha bu kadaaannn arayı uzatma bizi de yiğenlerini de üzmekızarım haaa hemşehri felan dinlemem, izmire gelince basarım dükkanı
günaydın kızçelerimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?