Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne yapmış senin kocişinn

önce gözümü acar acmaz koca bi öpücükle aldım kocamdan tebriğimiii kahvaltı falan derken ben pazara gittim geldiğimde salona kalpli balonlar asmış süslemiş anneler günün kutlu olsun anne seneye bizzat ben vereceğim hediyeni die not yazmış bana saat almış ben ne zamandır düşünüp vazgeçiyodum yeni bi saat almak için çok hoşuma gitti nasıl gözlerim doldu

bilmiyorum ben ilk haftalardada yaşamadım bunu sanırım hasta olucam fenayım hala tek lokma yiyemedim

dayanamaycaüımı anladığım zaman hadi çocuklar resim defterilerimizi çıkartalım resim yapalım diyorum....5 dakika bana yetiyo...

iyi taktikmiş çocuklarda zaten ders olmasın sevinir

afferim eray enişteme benimki akşam evimize gelince sarıldı kutladı ama hediyemi cumartesiden almıştı hem elbise aldık ( onlar ihtiyaçtan) hemde çanta

valla bende beklemiyodum hani bi kutlar geçer die bekliyodum şimdi benimde babalar gününe hazırlanmam lazımmm

bende son zamanalrda çanta çok bakıyodum ama bebek doğunca onu değil daha büyük bi çanta kullanmamız gerekeceği için frenliyorum kendimi
sen nasıl çanta aldın yawrummmm

günaydın kızlar biz geldikkkkkk..
anaaaaa ne çene ya sabah sabah oku oku bitiremedim ne çok konuşmuşsunuz... kadın milleti işte

fulyacım sen muhtemelen üşüttün,havalr bi tuhaf dün çok sıcaktı burda bugün bildiğin soğuk aldanmamak lazım...

hülya ablacım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim,hep burda kal gitmeeeeeee...

serapım sen de kesin soğuk bişeyler yedin içtindikkat et kendine,ılık limonlu ballı su iç...

ben de dün yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım,balkon yıka evi süpür sil,toz al derken çok yoruldum... kociş dün bütün gün çalıştı,saat 10da geldi eve... kociş te bana hediye bişeyler almak istedi,kıyafet baktık bişey beğenemedim,ayakkabı baktım yine beğenemedim elim boş döndüm,sonra aklıma geldi çamaşırlarım küçük gelmeye başladı, en iyisi gidip alt üst bi kaç hamiş çamaşırı alalım dedim ihtiyacım var nasılsa..
gittik aldım,hamiş kilodu pek bi rahat oluyo kızlar.......

kociş yazık çalışmaktan sürpriz yapamadı kısacası... canı sağolsun......
ama arkadaşlarım aradı anneler günü içn..
en güzeli de annemin,kayınvalidemin anneler gününü kutlarken,seninde kutlu olsun demeleri çok hoşuma gittiiiii

dün akşam dondurma istedi canım yine,eşim eve gelirken aldı,yatmadan önce yedim,yattım 3-4 defa oğluşumu hissetim... şımardı dondurma yiyince....

ben senin oğluşunun totosunu yerim dondurmayı çok sevcek annesi
buralardayım artık ablam dahada gitmem biyerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…