- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.421
bende ofiste uyuyorum ama derste uyumakta komikmiş çocuklar bişi demiyor mu güler kız onlarr
ne yapmış senin kocişinn
günaydın şeker..
beni o safra çıkartmalarım 6-9 haftalar arası oldu canım son 5-6 gündür hiç çıkartmıyom. senin üşütme de olabilir veya hamişlik dön dolaş tekerrür edebilir.
günaydınnnn ablam hoş geldin..
ağlama sakın ağlarsan da kızarım
ayyy ben de fulim. hamiş olduğumu bilen arkadaşlarım ve akrabalarım smslediler veya aradılar beni. çok mutlu oldum. bi anne adayı olarak. bi de doğursak anne olsak kimbilir nasıl olcaz, ayaklarımız yerden kesilecek
Kızlar cumartesi günü naptım biliyonuz mu?
Çıktım minnak kuzuma bir sürü şey aldım....
anası yesin kuzusunu..eşşek sıpasını...
kocanı tehdit et ya bu bebek olur yada seni furirimmm
Kızlar cumartesi günü naptım biliyonuz mu?
Çıktım minnak kuzuma bir sürü şey aldım....
anası yesin kuzusunu..eşşek sıpasını...
bilmiyorum ben ilk haftalardada yaşamadım bunu sanırım hasta olucam fenayım hala tek lokma yiyemedim
dayanamaycaüımı anladığım zaman hadi çocuklar resim defterilerimizi çıkartalım resim yapalım diyorum....5 dakika bana yetiyo...
önce gözümü acar acmaz koca bi öpücükle aldım kocamdan tebriğimiii kahvaltı falan derken ben pazara gittim geldiğimde salona kalpli balonlar asmış süslemiş anneler günün kutlu olsun anne seneye bizzat ben vereceğim hediyeni die not yazmış bana saat almış ben ne zamandır düşünüp vazgeçiyodum yeni bi saat almak içinçok hoşuma gitti nasıl gözlerim doldu
bilmiyorum ben ilk haftalardada yaşamadım bunu sanırım hasta olucam fenayım hala tek lokma yiyemedim
ben başka bi formül düşünüyom eğer önümüzdeki ayda boykot
yaparsa diycem nasılsa artık bi işe yaramıyo bari kes bi garibana ver sevinsin
kuzum o safrayı çıakrtmadıktan onra rahatlayamazsın imkanı yok...ben yaşadım sok elini çıkart
ay ne kadar iğrencim...
amin canım amin çok tadlular amma...oyy maşallah tosuna güle güle giysinnn güzel günlerdee
ayyy iyi yaptınn kuzummmmmmmm yerim o sıpayı bennnn
çıkarıyom kuzum el atmama gerek kalmıyo ama hala ayıyımmmm böhhhüüüüüüüü
iyi taktikmiş çocuklarda zaten ders olmasın sevinir
afferim eray enişteme benimki akşam evimize gelince sarıldı kutladı ama hediyemi cumartesiden almıştı hem elbise aldık ( onlar ihtiyaçtan) hemde çanta
iyi taktikmiş çocuklarda zaten ders olmasın sevinir
çıkarıyom kuzum el atmama gerek kalmıyo ama hala ayıyımmmm böhhhüüüüüüüü
canım kuru kuru safra çıkarmak çok zordur
boş boş öğürme yarım bardak süt içersen daha rahat olur
abla çok kötüyüm sabahtan beri yaaa
oy oy kurban olurum ben size bilirim çok zor bi dönemdesiniz
ama süt içemiyosanda meyve suyu iç öyle çıkar ben öyle yapardım
ben hiç böyle olmadım yaaaa bi c.tesi sabahı bide bugün c.tesi geçip gitmişti şimdi çok fenayım süt bana bakıyo ben süte içim bari
günaydın kızlar biz geldikkkkkk..
anaaaaa ne çene ya sabah sabah oku oku bitiremedim ne çok konuşmuşsunuz... kadın milleti işte
fulyacım sen muhtemelen üşüttün,havalr bi tuhaf dün çok sıcaktı burda bugün bildiğin soğuk aldanmamak lazım...
hülya ablacım hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim,hep burda kal gitmeeeeeee...
serapım sen de kesin soğuk bişeyler yedin içtindikkat et kendine,ılık limonlu ballı su iç...
ben de dün yazlıkları çıkardım kışlıkları kaldırdım,balkon yıka evi süpür sil,toz al derken çok yoruldum... kociş dün bütün gün çalıştı,saat 10da geldi eve... kociş te bana hediye bişeyler almak istedi,kıyafet baktık bişey beğenemedim,ayakkabı baktım yine beğenemedim elim boş döndüm,sonra aklıma geldi çamaşırlarım küçük gelmeye başladı,en iyisi gidip alt üst bi kaç hamiş çamaşırı alalım dedim ihtiyacım var nasılsa..
gittik aldım,hamiş kilodu pek bi rahat oluyo kızlar.......
kociş yazık çalışmaktan sürpriz yapamadı kısacası...canı sağolsun......
ama arkadaşlarım aradı anneler günü içn..
en güzeli de annemin,kayınvalidemin anneler gününü kutlarken,seninde kutlu olsun demeleri çok hoşuma gittiiiii
dün akşam dondurma istedi canım yine,eşim eve gelirken aldı,yatmadan önce yedim,yattım 3-4 defa oğluşumu hissetim... şımardı dondurma yiyince....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?