- Konu Sahibi antidepresif
-
- #25.401
biz yorgunuz teyzesi. hafta sonu bahar aktarımı yaptık evde, kışlıklar kalktı yıkanacaklar yıkandı, yazlıklar çıkartıldı, verilecekler ayrıldı, dolaplar silindi derken, c.tesi akşam perttim yani. bir yorgan ve battaniyeler kaldı. bi de halıları yıkamaya vericem o...,
dün de akşam uzun bi aradan sonra dışarda yiyelim dedim eşime, yedik de ama yediğimden beri bulantım var, hala da kötü midem. ne çok yakındım di mi
öle böle alışveriş de yoruyor insanı, aldıklarını güle güle kullan canım iyi günlerde olsun hepsi.
hafta sonu yemek yediğimiz yere yakın bi iç çamaşır ve pijama satan bi yer var. orayı gezdik. çok güzel hamiş pijamaları vardı. çok tatlı pembe ve mavi renklerde. cinsiyet belli olsun hemen alıcam onlardan bi tane, gözüme kestirdim
günaydın canım. ben de hala Dr.a gittiğimde acaba bu sefer bi şey olur mu diye panikliyom, heyecanlannıyom, ama bebişimi görünce her şeyi unutuveriyorum bi anda. annelik psikolojisi normal bunlar. sen içini ferah tut hep...
günaydınnn şeker, nasılsın..
kızlar dün bi sürü anneler günü msjı aldım beni çok mutlu etti bir anne adayı olarak tebrik almak anne olmak için gün sayarken ne kadar mutluluk vericiymişşş seneye yawrularımız kucağımızda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim
günaydınn anne etipuff ve yavru etipufff
günaydınnn şeker, nasılsın..
günaydın bebikommmmm
günaydın ahaliiii
bizde yeni adet çıktı sabahları safra çıkarıyoruz neden oluyo yaaa perişan oldum gelene kadar ofise zor attım kendimi
didoşummm hoşgelmişsin gözlerimiz yollarda kalmıştı çok özledik seni ve oğluşunu biran önce yanımıza dönemeni bekliyoruz bitanemm
günaydın iremiommmm
günaydın ballı lokmammmm
yerim o bebeği benn yerr yerrrr anammmm minnaklıktanda çıktı öyleydi böyleydi derken büyüdüler ya laaaa
günaydın fatmikimmmmmm
günaydın bebikommmmm
günaydın ahaliiii
bizde yeni adet çıktı sabahları safra çıkarıyoruz neden oluyo yaaa perişan oldum gelene kadar ofise zor attım kendimi
günaydın kızçelerimmmmmm
kızlar dün bi sürü anneler günü msjı aldım beni çok mutlu etti bir anne adayı olarak tebrik almak anne olmak için gün sayarken ne kadar mutluluk vericiymişşş seneye yawrularımız kucağımızda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin rabbim
günaydın kuzalar..nasılsınız bakayım ben pazartesi sendromundayım herhalde...
günaydın kuzalar..nasılsınız bakayım ben pazartesi sendromundayım herhalde...
bilmiyorum kuzu üşüttümmü ayaklarım sıcak hep dikkat ediyorum ama hiç bişi yiyemiyorum şuangünaydın canımmmm üşütmüş olabilirsin canım havalar çok oynak bebeğimm ayaklarına dikkat et
ablacım günaydın hoşgeldin haftasonu gelmişsin aramıza dönmene çok sevindim
benide herkes tebrik etti kocişimde hediye aldı cici çantam oldu
bende öyleyim merak etme
kaldı 5 haftamız günleri sayıyom artıkın...
günaydın canımmmm üşütmüş olabilirsin canım havalar çok oynak bebeğimm ayaklarına dikkat et
ablacım günaydın hoşgeldin haftasonu gelmişsin aramıza dönmene çok sevindim
benide herkes tebrik etti kocişimde hediye aldı cici çantam oldu
bilmiyorum kuzu üşüttümmü ayaklarım sıcak hep dikkat ediyorum ama hiç bişi yiyemiyorum şuan
çok güzel kutlanmakbenimde kocişimin süprizi vardı
günaydın şeker..didoşummm hoşgelmişsin gözlerimiz yollarda kalmıştı çok özledik seni ve oğluşunu biran önce yanımıza dönemeni bekliyoruz bitanemm
günaydın iremiommmm
günaydın ballı lokmammmm
yerim o bebeği benn yerr yerrrr anammmm minnaklıktanda çıktı öyleydi böyleydi derken büyüdüler ya laaaa
günaydın fatmikimmmmmm
günaydın bebikommmmm
günaydın ahaliiii
günaydınnnn ablam hoş geldin..günaydın kızçelerimmmmmm
hoşbulduk ablam geldim artık hoşgörün beni
yaşlılık işte ara sıra triplere girebiliyom
menopozum yaklaştıya ondan
pazartesi sendromu başal belaa offf ya kafamı masaya koysam uyurum akşama kadarrr
tatile çıkmanıza değil mi bizde o da yok
günaydın şeker..
beni o safra çıkartmalarım 6-9 haftalar arası oldu canım son 5-6 gündür hiç çıkartmıyom. senin üşütme de olabilir veya hamişlik dön dolaş tekerrür edebilir.
günaydınnnn ablam hoş geldin..
ağlama sakın ağlarsan da kızarım
ayyy ben de fulim. hamiş olduğumu bilen arkadaşlarım ve akrabalarım smslediler veya aradılar beni. çok mutlu oldum. bi anne adayı olarak. bi de doğursak anne olsak kimbilir nasıl olcaz, ayaklarımız yerden kesilecek
aşk olsun abla ya ne menopozu biz seni doğurtcaz burda merak etme
bilirim o tatlı uykuyu kuzum...gülmeyin ama sınıfta derste uyuduğumu bilirim...
he valla bitiyo yaşasın...
Selam kızzlarrrrrrrrrr naslsınızz beni özlediniz mi???
Biz bugün ankaraya geldikkk bir kaç gün buradayız sonraaa evimize döneceğiz inşallahhh..
Geçmişe biraz göz gezdirdimmm fatmişin oğlu olacakmışş fulyanın da yüzde 80 erkek demişlerr fitoşşşşş kızz senin neyin olacakk onu görmedimm..Aha şimdi çok merak ettimm
hülya ablam gelmişşşşş hoşgelmişşş inşallah seni de hep aramızda görürüzzz..
Ben evimi de sizleri de çok özledimm yaaa bebişim de arkdaşlarını özledii..
Bu arada benim eşşek sıpası baya büyüdü yaa karnım kocaman olduu bir ara fotoğraf da yollarım size
Benden şimdilik bu kadar vaktim oldukça yine aranızda olmaya çalışacağımm.. Hoşçakalınnn
heyyt senin ağzını yerim valla inşallah ama
fatmam biliyosun biz boykottayız biraz zor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?