Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ohh ne güzel ya yazlık kışlık yapmışsınız yorulmuşsun ama değmiş rahat edersin artık
benim hala hevesim yok ya korkuyorum bazen kendimden duygularım öldü mü diyee

anneler gününün en güzel tarafı yavrunun sana
bi çiçekle gelip kutlaması ağlamamak için kendini
zor tutuyo insan

günaydın canımmmm üşütmüş olabilirsin canım havalar çok oynak bebeğimm ayaklarına dikkat et

günaydın kızçelerimmmmmm

ablacım günaydın hoşgeldin haftasonu gelmişsin aramıza dönmene çok sevindim

benide herkes tebrik etti kocişimde hediye aldı cici çantam oldu

bilmiyorum kuzu üşüttümmü ayaklarım sıcak hep dikkat ediyorum ama hiç bişi yiyemiyorum şuan

çok güzel kutlanmak benimde kocişimin süprizi vardı

hoşbulduk ablam geldim artık hoşgörün beni
yaşlılık işte ara sıra triplere girebiliyom
menopozum yaklaştıya ondan

günaydın şeker..
beni o safra çıkartmalarım 6-9 haftalar arası oldu canım son 5-6 gündür hiç çıkartmıyom. senin üşütme de olabilir veya hamişlik dön dolaş tekerrür edebilir.

günaydın kızçelerimmmmmm
günaydınnnn ablam hoş geldin..
ağlama sakın ağlarsan da kızarım

ayyy ben de fulim. hamiş olduğumu bilen arkadaşlarım ve akrabalarım smslediler veya aradılar beni. çok mutlu oldum. bi anne adayı olarak. bi de doğursak anne olsak kimbilir nasıl olcaz, ayaklarımız yerden kesilecek

tamam tamam ağlamıyomda
sustum valla sustum

Kızlar cumartesi günü naptım biliyonuz mu?
Çıktım minnak kuzuma bir sürü şey aldım....
anası yesin kuzusunu..eşşek sıpasını...

didoşummmmm hoşgeldinnnnn.. özlemezmiyiz kız seni hiç özledik tabi.... sen gidince manisa hep ağladı... bugün de yağmur var burda....
çok andık seni,özellikle göbüşünü çok merak ediyoruzzzz.... en kısa zamanda foto bekliyoruz,biz bi gün göbüş yarıştırdık burda gördünmü bilmiyorum.. çok tatlıydı herkes,senle beraber yine yaparız..
bu arada benim de paşam geliyo kısmetse.... teorileri altüst ettim... kız söylentileri yalanmış....... futbol takımı kuruyoz hep erkek var topikte.... aynur ablanın kapısını aşındırcaz yaniiiii...

işte böle kuzucum... öpüyoruz seni ve oğluşunu.........
bu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…