- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.721
hımmmmmm anca gelir o zaman....
yastığın iyi günlerde olsun cnmmmmmmm.....
bende kendime 90 verdimmm limit sabah tartıldım 78 kiloyumm kaldı 12 kiloooo
saolasın canım tavsiye ederim hpinize yan yatarken çok rahat oluyomuşş
daha size yazarken biri geldi yanıma, nasıl gidiyo dedi sonrada hemen senin ki erkek galiba çok kilo almadın sadece göbek var dedi
canım ben ilk doktora gittiğim zaman doktor aşırı canın istemedikçe hamur işi yeme demişti ne sana ne bebişe faydası olur dedi, onu kessen rahatlarsın bence yeşilliğe ver kendini şimdi ne güzel taze taze hepsi
benim de kaldı 13 kiloooooooooooooo......
yapabilirmiyiz sence??????
hani diyolar ya son ayda çok alınıyo diye,geçen arkadaşım geldi ilk 4 ayda tam 10 kilo almış...
ve son ayda ben hiç almadım sadece bebek aldı dedi,diyetsiz hemde.... demekki herkeste farklı oluyomuş...
10 lira dediğin bu mu?
ben de dün eşim yokken uyudum biraz öğleden sonra... eşimin yastığına dayadım karnımı,o büle rahat geldi.. ki bu hamile için tasarlanmı daha rahat olur... edinmek lazım bi tane...:44::44::44:
ben de 80 i aşmazam iyi diyorum da.. pek umudum yok
oh maşallahhh 24 kiloooAma aldım mı alınıyoo yani bende 20 lere çıkarsam hiç şaşırmayacam. Doğumdan sonra gitsin de o kilolarr başka bir şey istemem. ARkasından hemen ikinci çocuğu düşüneceğimizi varsayarsak kiloların çabuk gitmesi gerekiyor..
Bu arada senin hamileliğin de hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
ben suan 4-5 kilo gibi bişey aldım ve tam 4 ayım bitti şimdilik iyi gidiyorum inşallah diyet yapmak zorunda kalmayızz fitoş en çok şekerden korkuyorum ben
daha size yazarken biri geldi yanıma, nasıl gidiyo dedi sonrada hemen senin ki erkek galiba çok kilo almadın sadece göbek var dedi
canım ben ilk doktora gittiğim zaman doktor aşırı canın istemedikçe hamur işi yeme demişti ne sana ne bebişe faydası olur dedi, onu kessen rahatlarsın bence yeşilliğe ver kendini şimdi ne güzel taze taze hepsi
az kaldı gösterir elbet senin junior cinsiyetini...
58 hamile kaldım oğlum 11 aylık olduğunda 61 e kadar düşmüştüm. ben şimdi batmandayım ya memelekete gidince kayınvalide de annem de bizi burda aç yaşıyo zannettiği için yedirdikçe yedirdi 65 e çıktım. ama inşaallah çok kilo almazsın canım alsan da dikkat edince çabuk gidiyo hiç merak etme.
hele son aylarda o kiloların nasıl geldiğini anlayamıyosun bile. ama canım emzirme döneminde dikkat ederseniz kilo verme çok hızlı oluyo yani süt olsun diye abartmamak gerekiyo ve süt üretümi için de kalori harcıyosun böyleleikle hızla kilo verebiliyosun. bu arada teşekkür ederim canım bugün bat günüm testi tekrarlıcam inşaallah güzel artışlar olmuştur.
köyde kaynanam ankarada annem sağolsun hamurişi yaptılar yedirdiler ondan kiloları aldım. E bi de bebek seviyoo hamurişiniii size anlatmışımdır belki daha böreğin kokusunu alınca bir tekmeliyorr sanki açlıktan çıktı yavrucak
evde yeşillik ve meyvee mümkün olduğunca hamur işi kızartma yapmıyorum (hem kim uğraşacak )
fatmişş bu minder yatarken kullanmak için mi?? Ben yatarken çok zorluk çekiyorum artık sağa yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum sola yat yatt yoruluyorumm..
bi ara hülya abla vardıı nereye kaybolduu? aynur ablanın bebişi nasıllll en son gelişimi gerilemişti sonra gitti mi doktora??
annem de yakın olmamıza rağmen gidince dolduruyo önümüze,ama çok şükür annem de kayınvalidem de çok ısrarcı değiller,yemicem dedim mi üzerime gelmezler....ben veririm herhalde ya inşallah,çünkü beslenmeme normlade bile baya dikkat ederim ben,çok yemem ama emzirirken çok acıkıyosun diyolar ya ondan tırsıyorum işte...
gösterir inşallah yoksa kapısına dayancam doktorun
aynen cnm yaaaa ben de....
bir de şeker ırsidir ya ..benim annem şeker hastası,Allah korusun çıkmaz inşallah, oyüzden hamur işinden tatlıdan uzak duruyorum..
tatlı olarak tek dondurma yiyorum desem yeridir... allahtan canım da pek istemiyo... olsa yerim ama aklıma getirmiyorum..
dr. meyve deyip geçme onlardan da sakın dedi... mesela karpuz,kavun çilek şeker oranı çok yüksekmiş.. erik ve daha pembe olan çok aşırı olgunlaşmamış kirazda çok şeker yok onları yiyebilirsin ama diğerlerini tüketirken dikkatli ol dedi...
aynur abla kendi geldi zaten.... anlatır şimdi kızçemizi.....
ya didoş sen artık baya baya tekmeleniyosundur....nasıl oluyo ya anlatsana...... ben de seyirmeler,pıt pıtlar kaymalar var,çok şükür hissediyorum da,tekmeyi merak ediyorum...
Günaydın kızlar. Hayırlı bir hafata geçirmenizi diliyoruz Zeynep Narin'imle
Didemcim, tekrar hoşgeldin canım. Valla gözlerim yollarda kaldıydı resmen:)) Göbeğine 40 bin kere maşallah. Çoook şirin olmuşsun. Dolu dolu bebek göbeği buSanırım sen de doktora gitmedin o süre içinde. Maşallah kocaman olmuştur bebişler:))
zeynep narin çok çok güzel bi isim olmuş ablacım.. zeynep ismine bayılırım zaten çok hoş olmuş narin le birlikte.. sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun inşaallahhhh
Günaydın kızlar. Hayırlı bir hafata geçirmenizi diliyoruz Zeynep Narin'imle
Didemcim, tekrar hoşgeldin canım. Valla gözlerim yollarda kaldıydı resmen:)) Göbeğine 40 bin kere maşallah. Çoook şirin olmuşsun. Dolu dolu bebek göbeği buSanırım sen de doktora gitmedin o süre içinde. Maşallah kocaman olmuştur bebişler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?