Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende kendime 90 verdimmm limit sabah tartıldım 78 kiloyumm kaldı 12 kiloooo

benim de kaldı 13 kiloooooooooooooo......

yapabilirmiyiz sence??????

hani diyolar ya son ayda çok alınıyo diye,geçen arkadaşım geldi ilk 4 ayda tam 10 kilo almış...

ve son ayda ben hiç almadım sadece bebek aldı dedi,diyetsiz hemde.... demekki herkeste farklı oluyomuş...

saolasın canım tavsiye ederim hpinize yan yatarken çok rahat oluyomuşş

10 lira dediğin bu mu?

ben de dün eşim yokken uyudum biraz öğleden sonra... eşimin yastığına dayadım karnımı,o büle rahat geldi.. ki bu hamile için tasarlanmı daha rahat olur... edinmek lazım bi tane...:44::44::44:

az kaldı gösterir elbet senin junior cinsiyetini...

ben suan 4-5 kilo gibi bişey aldım ve tam 4 ayım bitti şimdilik iyi gidiyorum inşallah diyet yapmak zorunda kalmayızz fitoş en çok şekerden korkuyorum ben

evet kuzum 10 lira kargo ile 15e geliyor kaç zamandır takipteyim en uygunu bu şuanda eğer almayı düşünüyorsan son günü bugün tabi umarım ii çıkarrr

ben de 80 i aşmazam iyi diyorum da.. pek umudum yok

58 hamile kaldım oğlum 11 aylık olduğunda 61 e kadar düşmüştüm. ben şimdi batmandayım ya memelekete gidince kayınvalide de annem de bizi burda aç yaşıyo zannettiği için yedirdikçe yedirdi 65 e çıktım. ama inşaallah çok kilo almazsın canım alsan da dikkat edince çabuk gidiyo hiç merak etme.

hele son aylarda o kiloların nasıl geldiğini anlayamıyosun bile. ama canım emzirme döneminde dikkat ederseniz kilo verme çok hızlı oluyo yani süt olsun diye abartmamak gerekiyo ve süt üretümi için de kalori harcıyosun böyleleikle hızla kilo verebiliyosun. bu arada teşekkür ederim canım bugün bat günüm testi tekrarlıcam inşaallah güzel artışlar olmuştur.

ben suan 4-5 kilo gibi bişey aldım ve tam 4 ayım bitti şimdilik iyi gidiyorum inşallah diyet yapmak zorunda kalmayızz fitoş en çok şekerden korkuyorum ben

aynen cnm yaaaa ben de....
bir de şeker ırsidir ya ..benim annem şeker hastası,Allah korusun çıkmaz inşallah, oyüzden hamur işinden tatlıdan uzak duruyorum..

tatlı olarak tek dondurma yiyorum desem yeridir... allahtan canım da pek istemiyo... olsa yerim ama aklıma getirmiyorum..
dr. meyve deyip geçme onlardan da sakın dedi... mesela karpuz,kavun çilek şeker oranı çok yüksekmiş.. erik ve daha pembe olan çok aşırı olgunlaşmamış kirazda çok şeker yok onları yiyebilirsin ama diğerlerini tüketirken dikkatli ol dedi...

köyde kaynanam ankarada annem sağolsun hamurişi yaptılar yedirdiler ondan kiloları aldım. E bi de bebek seviyoo hamurişiniii size anlatmışımdır belki daha böreğin kokusunu alınca bir tekmeliyorr sanki açlıktan çıktı yavrucak
evde yeşillik ve meyvee mümkün olduğunca hamur işi kızartma yapmıyorum (hem kim uğraşacak )

fatmişş bu minder yatarken kullanmak için mi?? Ben yatarken çok zorluk çekiyorum artık sağa yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum sola yat yatt yoruluyorumm..

bi ara hülya abla vardıı nereye kaybolduu? aynur ablanın bebişi nasıllll en son gelişimi gerilemişti sonra gitti mi doktora??

annem de yakın olmamıza rağmen gidince dolduruyo önümüze,ama çok şükür annem de kayınvalidem de çok ısrarcı değiller,yemicem dedim mi üzerime gelmezler....ben veririm herhalde ya inşallah,çünkü beslenmeme normlade bile baya dikkat ederim ben,çok yemem ama emzirirken çok acıkıyosun diyolar ya ondan tırsıyorum işte...

aynur abla kendi geldi zaten.... anlatır şimdi kızçemizi.....

ya didoş sen artık baya baya tekmeleniyosundur....nasıl oluyo ya anlatsana...... ben de seyirmeler,pıt pıtlar kaymalar var,çok şükür hissediyorum da,tekmeyi merak ediyorum...

eğer emzirme döneminde öyle bi sorun yaşarsan yani çok acıkma gibi o zaman diyetisyen kontrolünde bi beslenme uygularsın canım kilaları kontrol altına alırsın. o çok acıkma belki ilk zamanlarda olur ama ben de öyle çok fazla olmamıştı. benim kayınvalidem çok ısrarcıdır saolsun e ben de öyle yemek konusunda nefsime çok haim değilim malesef o yüzden fazlalaıklarım kaldı. önceden göbeğimi saklardım şimdi saldım gitti nasıl olsa bi kaç ay sonra kendiliğinden şişecek inşaalllahhhhhhhhhhh şu test sonuçlarımı alıp pıtpıtlarınmı duyayım da hayırlısıyla

benim annemde ve rahmetli anneannemde de şeker var o yüzden bende korkuyorum
dediğin gibi bende tek dondurma yiyorum ama her akşam yiyorum mutlaka cuamrtesi canım sütlü tatlı çekti kalktım yaptım ama çok hafif allahtann

Benim bebiş uslu çok tekmelemiyor kımıldanışlarını hissediyorum. tekmeyi arada bir yapıyor ama attı mı kıvrandırıyor resmen İçerden bir şey zonkluyor gibi oluyorr .. Tarifi pek mümkün değil ancak bu kelimeyi bulabildim idare et artık

Günaydın kızlar. Hayırlı bir hafata geçirmenizi diliyoruz Zeynep Narin'imle

Didemcim, tekrar hoşgeldin canım. Valla gözlerim yollarda kaldıydı resmen:)) Göbeğine 40 bin kere maşallah. Çoook şirin olmuşsun. Dolu dolu bebek göbeği bu Sanırım sen de doktora gitmedin o süre içinde. Maşallah kocaman olmuştur bebişler:))

zeynep narin çok çok güzel bi isim olmuş ablacım.. zeynep ismine bayılırım zaten çok hoş olmuş narin le birlikte.. sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun inşaallahhhh

zeynep narin çok çok güzel bi isim olmuş ablacım.. zeynep ismine bayılırım zaten çok hoş olmuş narin le birlikte.. sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun inşaallahhhh

Teşekkür ederim kuzucum:) Allah senin yavrucukalrına da hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Ve hepiciğimizinkine tabi. Bakalım o çok istediğin kızı bu sefer yakalayabilecek misin tatlım. Allah gönlüne göre versin de kızıma bir arkadaş gelsin artık:))

hoşbulduk Aynur ablaa sende hoşgeldinn. Teşekkür ederimm
En son memlekete giderken gitmiştim doktora bir daha gidemedim gittiğimde merak ediyorum zaten ne kadar büyümüşş.

Senin bebiş nasıl? Yemek yiyebiliyor musun artık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…