Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

inşallah cnm inşallahhhhhhhhhh... duyacaksın sen de pıt pıtları...

bakalım bizde durum ne olacak irade meselesi sanırım bu... normal şartlarda irademe güvenirim ama ... görcez bakalım gerçekten kuvvetlimiymiş iradem

ben de nerdeyse hergün yiyorum cnm.. evde tatlı yapmıyorum yaparsam ucunu tutamıcam.. en iyisi yapmamak...

oyyyyy yerim ben onun o bacaklarını... güçlenmiş senin erkekin desene....maşallah.... bizimki tekemelri savurcak gibime geliyo,dondurma,et yedik mi duramıyo maşallah...

inşaallah aynur ablacım hamile kaldıktan sonra o takıntım biraz geçer gibi oldu tabi yine kız olsa sevincim ayrı olur ikisinin de tadını yaşamak isterim o ayrı ama sağlıklı olsun oğluşumun kardeşi başka bişey istemiyorum. ilk öğrendiğimde aptal gibiydim nedense ilkinde bu kadar şaşırmamıştım Allah sağlıkla kucağımda görmeyi nasip etsin de gerisi önemli değil.. hepimizinkileri inşaşşahhh

Bebiş en son gördüğümde gayet iyiydi. Bulantılarım bir üç haftaya yakın azalmıştı. Bir haftadır yeniden başladı. Sabah ekmek arası domatesi bile zorla yedim. Yoksa düşüp bayılabilirim. Zorlamayla yiyorum işte. Bütün hamileliğim boyunca o da verdiğim altı kilonun yanında adı okunmayacak şekilde 1,5 kilo almışım. Onu da son bir ayda aldım sanırım. Ben de bel ağrısı başladı. Adet olacakmış gibi. Sende de var mı bu durum. Normalmiş ama bazen korkutucu olabiliyor.

güçlü olacak tosunpaşam.. Seninki de ağzının tadını biliyor maşallahh. Az daha büyüsün gör bak nasıl tekmeliyo

evet kuzum bu yastık yatarken kullanmak için bi arkadaşım kullanıyor çok memnun kalmış bana tavsiye etti erken ama ben aldım siz daha ilerki haftalardasınız size daha çok lazım olur

ZOrlamayla da olsa ye ablacımm zeynep narin bebek aç kalmasın ismi de pek güzel olmuş.
Bel ağrım benim hep var çok ayakta kalınca oluyor ama farklı bir ağrı değil adet ağrısı gibi değil.
Sende belini destekle ve yormamaya çalış ablacım ince bacaklıysan onun da etksi vardır bel ağrısında

günaydınn ablacımmm

Fitoş tekmeyi merak etmişsin:) İlk başlarda gayet enteresan ve heyecan verici geliyor insana da son aylara doğru illallah diyorsun:)) Hele de ayağını kaburgalarına dayadığı zaman:)) Bence böyleyken tadını çıkarmalı. Benim kızım da çok usluydu ama şimdi kendini aştı. Gerçi artık saatleri belli. Ne zaman tekmeleyeceğini ya da uyandığını az çok biliyorum. Sabah 9 dan sonra 2-3 saat hareketli, akşam üzeri bir de akşam 10 dan yatana kadar. Galiba gececi olacak benimki.

valla bende yapmazdım ama cumartesi pek bi hamarattım bugünün yemeğini bile hazırladım o arada bi tatlı tamamdırrr

canlarım hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum annem çok rahatsız onunla ilgileniyorum
zaten hep hastanelerdeyiz işe yada eve bile gidemiyorum daha yeni dükkana geldim ama yarın yine hastanedeyiz ve büyük olasılıkla
yatış yapılıcak artık kaç gün sonra gelirim bilmiyorum hepiniz kendinize ama önce minik yeğenlerime çok iyi bakın
sizleri kocaman öpüyorum

didemim hoşgeldin canım

ablacım çok geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur annen biran önce iyileşirr

kızlarr bana müsade öpüyorum hepinizi hafif bulantım oluyo sanki pek bişey yememeiştim gideyim de güzel bi kahvaltı yapayım görüşmek üzere uğrarım yinee

geçmiş olsun abla rabbim şifa versin inşallah önemli bişey değildir ....................

selam yawrularrrrrrrr ve yawrularıııı bugün çok yoğunum anca geldim maşşallah bi çene bi çeneee

didoşummm hoşgeldinnnnnn oğluşun ne güzel büyümüş göbüşünü sevsinler senin

hülya ablacımmm çok geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ablacım

hoşgeldinnn bebeğimmmmm merak ettik seni ama tahmin ettikk işinin yoğun olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…