- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.741
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhh... duyacaksın sen de pıt pıtları...eğer emzirme döneminde öyle bi sorun yaşarsan yani çok acıkma gibi o zaman diyetisyen kontrolünde bi beslenme uygularsın canım kilaları kontrol altına alırsın. o çok acıkma belki ilk zamanlarda olur ama ben de öyle çok fazla olmamıştı. benim kayınvalidem çok ısrarcıdır saolsun e ben de öyle yemek konusunda nefsime çok haim değilim malesef o yüzden fazlalaıklarım kaldı. önceden göbeğimi saklardım şimdi saldım gitti nasıl olsa bi kaç ay sonra kendiliğinden şişecek inşaalllahhhhhhhhhhhşu test sonuçlarımı alıp pıtpıtlarınmı duyayım da hayırlısıyla
ben de nerdeyse hergün yiyorum cnm.. evde tatlı yapmıyorum yaparsam ucunu tutamıcam.. en iyisi yapmamak...benim annemde ve rahmetli anneannemde de şeker var o yüzden bende korkuyorum
dediğin gibi bende tek dondurma yiyorum ama her akşam yiyorum mutlaka cuamrtesi canım sütlü tatlı çekti kalktım yaptım ama çok hafif allahtann
Benim bebiş uslu çok tekmelemiyor kımıldanışlarını hissediyorum. tekmeyi arada bir yapıyor ama attı mı kıvrandırıyor resmenİçerden bir şey zonkluyor gibi oluyorr .. Tarifi pek mümkün değil ancak bu kelimeyi bulabildim idare et artık
Teşekkür ederim kuzucum:) Allah senin yavrucukalrına da hayırlı ömürler nasip etsin inşallah. Ve hepiciğimizinkine tabi. Bakalım o çok istediğin kızı bu sefer yakalayabilecek misin tatlım. Allah gönlüne göre versin de kızıma bir arkadaş gelsin artık:))
hoşbulduk Aynur ablaa sende hoşgeldinn. Teşekkür ederimm
En son memlekete giderken gitmiştim doktora bir daha gidemedim gittiğimde merak ediyorum zaten ne kadar büyümüşş.
Senin bebiş nasıl? Yemek yiyebiliyor musun artık?
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhh... duyacaksın sen de pıt pıtları...
bakalım bizde durum ne olacak irade meselesi sanırım bu... normal şartlarda irademe güvenirim ama ... görcez bakalım gerçekten kuvvetlimiymiş iradem
ben de nerdeyse hergün yiyorum cnm.. evde tatlı yapmıyorum yaparsam ucunu tutamıcam.. en iyisi yapmamak...
oyyyyy yerim ben onun o bacaklarını... güçlenmiş senin erkekin desene....maşallah.... bizimki tekemelri savurcak gibime geliyo,dondurma,et yedik mi duramıyo maşallah...
selam kızlar napıyonuz var mı yeni haberler
köyde kaynanam ankarada annem sağolsun hamurişi yaptılar yedirdiler ondan kiloları aldım. E bi de bebek seviyoo hamurişiniii size anlatmışımdır belki daha böreğin kokusunu alınca bir tekmeliyorr sanki açlıktan çıktı yavrucak
evde yeşillik ve meyvee mümkün olduğunca hamur işi kızartma yapmıyorum (hem kim uğraşacak )
fatmişş bu minder yatarken kullanmak için mi?? Ben yatarken çok zorluk çekiyorum artık sağa yatamıyorum sırt üstü yatamıyorum sola yat yatt yoruluyorumm..
bi ara hülya abla vardıı nereye kaybolduu? aynur ablanın bebişi nasıllll en son gelişimi gerilemişti sonra gitti mi doktora??
Bebiş en son gördüğümde gayet iyiydi. Bulantılarım bir üç haftaya yakın azalmıştı. Bir haftadır yeniden başladı. Sabah ekmek arası domatesi bile zorla yedim. Yoksa düşüp bayılabilirim. Zorlamayla yiyorum işte. Bütün hamileliğim boyunca o da verdiğim altı kilonun yanında adı okunmayacak şekilde 1,5 kilo almışım. Onu da son bir ayda aldım sanırım. Ben de bel ağrısı başladı. Adet olacakmış gibi. Sende de var mı bu durum. Normalmiş ama bazen korkutucu olabiliyor.
Günaydın kızlar. Hayırlı bir hafata geçirmenizi diliyoruz Zeynep Narin'imle
Didemcim, tekrar hoşgeldin canım. Valla gözlerim yollarda kaldıydı resmen:)) Göbeğine 40 bin kere maşallah. Çoook şirin olmuşsun. Dolu dolu bebek göbeği buSanırım sen de doktora gitmedin o süre içinde. Maşallah kocaman olmuştur bebişler:))
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhh... duyacaksın sen de pıt pıtları...
bakalım bizde durum ne olacak irade meselesi sanırım bu... normal şartlarda irademe güvenirim ama ... görcez bakalım gerçekten kuvvetlimiymiş iradem
ben de nerdeyse hergün yiyorum cnm.. evde tatlı yapmıyorum yaparsam ucunu tutamıcam.. en iyisi yapmamak...
oyyyyy yerim ben onun o bacaklarını... güçlenmiş senin erkekin desene....maşallah.... bizimki tekemelri savurcak gibime geliyo,dondurma,et yedik mi duramıyo maşallah...
günaydınn ablacımmm
Hoşgeldin canım. Bildiğim kadarıyla yeni bir gelişme yok:) Sen ne yaptın?
Günaydın mavişim:)
canlarım hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum annem çok rahatsız onunla ilgileniyorum
zaten hep hastanelerdeyiz işe yada eve bile gidemiyorum daha yeni dükkana geldim ama yarın yine hastanedeyiz ve büyük olasılıkla
yatış yapılıcak artık kaç gün sonra gelirim bilmiyorum hepiniz kendinize ama önce minik yeğenlerime çok iyi bakın
sizleri kocaman öpüyorum
didemim hoşgeldin canım
canlarım hepinizi çok özledim ama malesef giremiyorum annem çok rahatsız onunla ilgileniyorum
zaten hep hastanelerdeyiz işe yada eve bile gidemiyorum daha yeni dükkana geldim ama yarın yine hastanedeyiz ve büyük olasılıkla
yatış yapılıcak artık kaç gün sonra gelirim bilmiyorum hepiniz kendinize ama önce minik yeğenlerime çok iyi bakın
sizleri kocaman öpüyorum
didemim hoşgeldin canım
selam yawrularrrrrrrr ve yawrularıııı bugün çok yoğunum anca geldim maşşallah bi çene bi çeneee
didoşummm hoşgeldinnnnnn oğluşun ne güzel büyümüş göbüşünü sevsinler senin
hülya ablacımmm çok geçmiş olsunnn rabbim şifa versin ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?