Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

naber tubiş birincisi sana bir soru sordum özelden dön bana

ikincisi eski pantolanlarımdan tadilata verdiklerimi cuma aldım ama bir tanesi olmadı ben meğersem bacaktan almışım aldığım kilolarııı
cevapladım şeker
benim tam tersi canım. totelde hiç kilo almadım . zaten pantolanların bacak kısmı eskisi gibi geliyor. hatta hafiften bollaşma var. ama bel ve göbek kısmı kalınlaştı ve göbüşüm birazcık ortada toplandı gibi, bunu da eşim farketti dün
ben de belleri bol gelen pantolonlarımı yanlardan pili ile daraltmıştım, hafta sonu oturdum o pilileri açtım. hala giyilebilen 4 pantolonum var

hoşgeldin didoşummmmmmmmm...

günaydın canlarım......

kızlar büroyu azıcık toparlayıp az sonra gelicem.. bekleyin beni anacım...............
günaydın şekerrr

bugünün tıklanma rekoru bu resimdedir
maşallahh didoşummm çok tatlı olmuşş

benimki bu 3 haftada büyüdüü bir baktım resimlerde kendimee göbek kocaman olmuş

herkesin vücut yapısı farklı ya ama seninki de düşecek kadar olmazz bebişim

kaç kilo aldın şimdiye kadarr?

tam bir erkek göbüşü olmuş sadece göbeksin kız arkadan hamile demiyolardır

evet canım arkada ve bacaklarda bir şey yok sadece göbek var e tabi biraz üst kısmımda genişlemiş iç çamaşırlarım sıkmaya başladı

tubişim o pantolonlraı da en fazla bir kaç hafta giyebilirsin sonra gelmez hiç biri benimde öyle pantolonlarım vardı açtım pililerini ama 2-3 hafta giyemeden sıkmaya başladı hızlı büyüyor artık bebiş

benim karışık oldu kuzu ya...mide bulantılarından dolayı 5 e yakın kilo verdim...73.9 ile hamiş kaldım...69 küsürleri gördüm tartıda...şimdi ise bu sabah tartıldım 73.1 e düşmüşüm bu hafta accık rahatsızlandım astımım tuttu..kilo vermişim...geçen hafta73.5 dim..haftalık kilo takibindeyim

he he ben hayatımdan memnunum didoşum. hatta o bi kaç hafta geçsin ben kendime ufaktan hamiş pantolonları tshirtleri alayım istiyom. yaklaşık 3 aydır hiç alışveriş yapmıyom, alışverişe susadım be yaaa

ben de senin hesap haftalık takipteyim. 71,9 ile hamiş kaldım. şimdi 71,5 ile 71.9 arasında gidip geliyom.

senin bulantılar baya kilo verdirmişş ama bebiş geri aldırıyo onları desene 5 e yakın kilo almışsın yani (ama henüz artıya geçmemişsin)
bu arada geçmiş olsun canımm

ben 64 oldum yaa ve öyle bir iştah var ki bu boğazla ben 80 kiloya kadar çıkarım. Doktor ne diyecek kiloma merak ediyorum.

Geçen hafta gidecektik doktor izinliymiş bu hafta gideceğiz perşembe günü kısmetse

kızlar şuan bizim için erken ama unnadoda hamile destek minderi var 10 liraya satıyolar piyasanın en ucuzu almak isterseniz bugün son günü ship baby butiğinde

Al artık tabi tubişimm hamile pantolonu rahat oluıyor. Güzel güzel kıyafetler al elindekilerin hiçbiri gelmeyecek artık

ben demedin mi leblebi yutmuş diyeeee

kız leblebiden öte tosunpaşa olacak o

nerde hamurişi kızartma pasta börek var pek seviyo benim oğlan

doktorum verdiğim kiloyu saymıyo her ne kadar ben kilo verdim desem de..o inatla verdiğin kilo değil vücudunda ki su miktarı diyo..gerçi bulantılar kesildikten sonra suya ağırlık verdikten sonra şıp diye geldi o verdiğim kilolar...bende sınır 85 çizdim..bakalım kaçla kapatacağız..

doktorum zaten 6 aya kadar haftalık tartıl dedi..haftalık 500 gramı aşmamamız gerekiyormuş. bu aylarda....

haftalık 500 gr mii :26::26::26: ben baya üstündeyim sanırım bununn.. haftalık takip edemedimm ama biraz daha dikkatli takip edeyim kilomu ne alemdeyim bir göreyim

canım sen yokken arkadan bi benzetme yapmıştım leblebi yutmuş solucan diye sende başka biyerde kilo yok bi tek oğlan kilo alıyorr maşallahh

oyyyy maşallah çok şeker bişi olmuş bu yaaaa...

ama fatma demişti leblebi yutmuş solucan gibi olur didoş diye... hani zayıfsın ya o bakımdan

kaç kiloyla hamile kaldın ki cnm sen?zayıfsın nasılsa boşveeeerrrrrr.....

doktorum zaten 6 aya kadar haftalık tartıl dedi..haftalık 500 gramı aşmamamız gerekiyormuş. bu aylarda....

ben de her pazar tartılıyorum bu hafta yine baktım 2 haftada 800gr falan almışım,böyle gitse ne ala... geçen ay 3 kilo almıştım çok tabi... bu ayı 2 ile kapatırsam çok iyi olur.. allaha şükür bebişim almış güzel...

ben düşük belleri giyiyorum göbüşüm çok çıkmadığı için ama düğmeler zorlamaya başladı tabi düğmesiz oturuyordum geçen hafta , benim pantolanlar dar değildi hep boldur bende denemeden verdim terziye meğer denemeliymişim çok az giyebilcem birini bacaklar sıktı , göbüş benim biraz yayvan genişledi ama daha çok bacağa aldım gibi geliyo artık, haftasonu hep bacaklarıma baktım yawww

göğüs konusuna hiç değinmiyorum eskimeye başlamış atarım diye giymediğim sütyenler resmen imdadıma yetişti ama yakında yenileri şart olacak

haftalık 500 gr mii :26::26::26: ben baya üstündeyim sanırım bununn.. haftalık takip edemedimm ama biraz daha dikkatli takip edeyim kilomu ne alemdeyim bir göreyim

canım doktorum aldı karşısına açık açık konuştu..6 aya kadar bu şekilde alman lazım dedi..zaten 6 aydan sonra heleki son aylarda kilo alımı daha fazla olacakmış...sen istesende istemesende gelecek dedi kilolar..şimdi ne kadar az alırsan senin için daha iyi dedi..

kızlarr günaydınn b en bugün ttaildeyim hatta yeni uyandım bu dinlenme çok iyi geldi normalde benim paşayla 6 da kalkıyorum bu sabah eşim kalktı saolsun uykumu aldım çok mutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…