- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.681
oyy kurban olurum ben ona yaaaa
cevapladım şekernaber tubiş birincisi sana bir soru sordum özelden dön bana
ikincisi eski pantolanlarımdan tadilata verdiklerimi cuma aldım ama bir tanesi olmadıben meğersem bacaktan almışım aldığım kilolarııı
günaydın şekerrrhoşgeldin didoşummmmmmmmm...
günaydın canlarım......
kızlar büroyu azıcık toparlayıp az sonra gelicem.. bekleyin beni anacım...............
yerler kuzuyu yaaa....senin fazla çıkmamış ama canım ya...ortadan accık çıkmış...ben kendi halimi düşünemiyorum ...son zamanlarda yer çekimine dayanamayıp göbüş aşağı düşecek diye korkuyorum...
tam bir erkek göbüşü olmuş sadece göbeksin kız arkadan hamile demiyolardır
cevapladım şeker
benim tam tersi canım. totelde hiç kilo almadım . zaten pantolanların bacak kısmı eskisi gibi geliyor. hatta hafiften bollaşma var. ama bel ve göbek kısmı kalınlaştı ve göbüşüm birazcık ortada toplandı gibi, bunu da eşim farketti dün
ben de belleri bol gelen pantolonlarımı yanlardan pili ile daraltmıştım, hafta sonu oturdum o pilileri açtım. hala giyilebilen 4 pantolonum var
günaydın şekerrr
bugünün tıklanma rekoru bu resimdedir
maşallahh didoşummm çok tatlı olmuşş
benimki bu 3 haftada büyüdüü bir baktım resimlerde kendimee göbek kocaman olmuş
herkesin vücut yapısı farklı ya ama seninki de düşecek kadar olmazz bebişim
kaç kilo aldın şimdiye kadarr?
evet canım arkada ve bacaklarda bir şey yok sadece göbek var e tabi biraz üst kısmımda genişlemiş iç çamaşırlarım sıkmaya başladı
tubişim o pantolonlraı da en fazla bir kaç hafta giyebilirsin sonra gelmez hiç biribenimde öyle pantolonlarım vardı açtım pililerini ama 2-3 hafta giyemeden sıkmaya başladı hızlı büyüyor artık bebiş
benim karışık oldu kuzu ya...mide bulantılarından dolayı 5 e yakın kilo verdim...73.9 ile hamiş kaldım...69 küsürleri gördüm tartıda...şimdi ise bu sabah tartıldım 73.1 e düşmüşüm bu hafta accık rahatsızlandım astımım tuttu..kilo vermişim...geçen hafta73.5 dim..haftalık kilo takibindeyim
benim karışık oldu kuzu ya...mide bulantılarından dolayı 5 e yakın kilo verdim...73.9 ile hamiş kaldım...69 küsürleri gördüm tartıda...şimdi ise bu sabah tartıldım 73.1 e düşmüşüm bu hafta accık rahatsızlandım astımım tuttu..kilo vermişim...geçen hafta73.5 dim..haftalık kilo takibindeyim
he he ben hayatımdan memnunum didoşum. hatta o bi kaç hafta geçsin ben kendime ufaktan hamiş pantolonları tshirtleri alayım istiyom. yaklaşık 3 aydır hiç alışveriş yapmıyom, alışverişe susadım be yaaa
ben demedin mi leblebi yutmuş diyeeee
ben de senin hesap haftalık takipteyim. 71,9 ile hamiş kaldım. şimdi 71,5 ile 71.9 arasında gidip geliyom.
kızlar şuan bizim için erken ama unnadoda hamile destek minderi var 10 liraya satıyolar piyasanın en ucuzu almak isterseniz bugün son günü ship baby butiğinde
senin bulantılar baya kilo verdirmişş ama bebiş geri aldırıyo onları desene5 e yakın kilo almışsın yani (ama henüz artıya geçmemişsin)
bu arada geçmiş olsun canımm
ben 64 oldum yaa ve öyle bir iştah var ki bu boğazla ben 80 kiloya kadar çıkarım. Doktor ne diyecek kiloma merak ediyorum.
Geçen hafta gidecektik doktor izinliymiş bu hafta gideceğiz perşembe günü kısmetse
doktorum zaten 6 aya kadar haftalık tartıl dedi..haftalık 500 gramı aşmamamız gerekiyormuş. bu aylarda....
Al artık tabi tubişimm hamile pantolonu rahat oluıyor. Güzel güzel kıyafetler al elindekilerin hiçbiri gelmeyecek artık
kız leblebiden öte tosunpaşa olacak o
nerde hamurişi kızartma pasta börek var pek seviyo benim oğlan
oyyyy maşallah çok şeker bişi olmuş bu yaaaa...
kaç kiloyla hamile kaldın ki cnm sen?zayıfsın nasılsa boşveeeerrrrrr.....senin bulantılar baya kilo verdirmişş ama bebiş geri aldırıyo onları desene5 e yakın kilo almışsın yani (ama henüz artıya geçmemişsin)
bu arada geçmiş olsun canımm
ben 64 oldum yaa ve öyle bir iştah var ki bu boğazla ben 80 kiloya kadar çıkarım. Doktor ne diyecek kiloma merak ediyorum.
Geçen hafta gidecektik doktor izinliymiş bu hafta gideceğiz perşembe günü kısmetse
doktorum zaten 6 aya kadar haftalık tartıl dedi..haftalık 500 gramı aşmamamız gerekiyormuş. bu aylarda....
cevapladım şeker
Benim tam tersi canım. Totelde hiç kilo almadım . Zaten pantolanların bacak kısmı eskisi gibi geliyor. Hatta hafiften bollaşma var. Ama bel ve göbek kısmı kalınlaştı ve göbüşüm birazcık ortada toplandı gibi, bunu da eşim farketti dün
Ben de belleri bol gelen pantolonlarımı yanlardan pili ile daraltmıştım, hafta sonu oturdum o pilileri açtım. Hala giyilebilen 4 pantolonum var
benimki bu 3 haftada büyüdüü bir baktım resimlerde kendimee göbek kocaman olmuş
Herkesin vücut yapısı farklı ya ama seninki de düşecek kadar olmazz bebişim
Kaç kilo aldın şimdiye kadarr?
Evet canım arkada ve bacaklarda bir şey yok sadece göbek var e tabi biraz üst kısmımda genişlemiş iç çamaşırlarım sıkmaya başladı
haftalık 500 gr mii :26::26::26: ben baya üstündeyim sanırım bununn.. haftalık takip edemedimm ama biraz daha dikkatli takip edeyim kilomu ne alemdeyim bir göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?