Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

87.339 aldıydım....gerçekten de öyle stres çok etkiliyo...

oh maşallah canımm... benim branş bilgisayar öğretmenliği malesefff..

hehehh topu bana attın dimiiii
ben kitapları filan aldımm bugün başladım canım.

aynennn öyleeeeeee

zaten hepimiz yeme diye boğazına dizdik

güzel puan almışsn cnm... senin branş neydi?
öğretmensin biliyom da.....

şimdi de fındık kırıp bi yandan da götürüyom...az sonra çıkcam dışarı 7 yıldır görüşmediğim arkadaşla buluşcaz....
canım ben sınıf öğretmeniyim...bıcırlarla uğraşıyom...

Sero bende tubiş gibi biliyorum doğumu kolaylaştırıyo hurma, sen başka bir alternatif bul bence

Bu arada tarifler uçuşuyo bende haftasonu çerkes sosu yaptım biliyomusunuz bilmiyorum ama ben bayıldım ben aklıma geldikçe 2 gündür ekmeğe sürüyorum ister kahvaltı olarak ister meze olarak tüketin

Işte tarifi :

Ben fırında közledim 3 patlıcan 3 kırmızı biber 5 domates , havuçları küçük küçük haşladım , közlenenler havuç 15 dal falan maydanoz bir baş sarımsak rondodan geçiriyorsun , tencerede yarım çay bardağı ben az attım eşimin mide rahatsızlığından isterseniz çok atın pul biber ekleyip kaynatıyon az suyunu çektiriyon sonrada istersen fatoş gibi kavanozla konserve edip uzun zaman sonra ye yada ben gibi hemen tüket Bu arada bu ölçülerle yarım kiloluk kavanoz oluyo

aaa bende kamu mezunuyum konuşmuşmuydukk hatırlamıyorumm ama biz bu sene a kadrodan giriyoruz ben a kadroya çalışmam zaten seneye b kadrodan girerizzz

kız kriz için dedik yawww:18::18::18::18:yemeyecem daha aklınıza gelen doğal tatlı bulun bana o zaman

verdiğin tarifi biliyorum ama midesi sağlam olanlar yapsın benim gibi yarım olanlar yemesin...kaç gündür midemdeki sızı da arttı..

işte bunu yapabilir miyim ben bilmiyorum ben...söz konusu kendi çocuğun olunca yapamazsın diyolar..

Canım ben de komşunun çocuğuna değil, kendi çocuklarıma yaptım. Ki yapmak zorundasın. Bunun vicdanla alakası yok, senin görevin onların sağlıklı beslenmesini sağlamak. Ve emin ol, çoook az çocuk sağlıklı besinleri sever:)) Bunu yapmazsan, elinde kaşık çocuk peşinden koşanlardan olursun demedi deme:))

niye kız kaynatınca asidi gidiyo, eşim acı yapmayınca yedi 2 gündür iyi valla sıkıntısı yok .....

ya tabiki sağlıklı beslenmesi önemli de bilmiyom hiç yaşamadım ya nasıl olurum birşey diyemeyeceğim o yüzden..sen tücrübelisin canım...bizde nasıl olur kestiremiyorum şimdilik..

güzel bi tarif ilk kez duydum ben bunu

evet canım az alınıyor okulundan da bilrisin seçmeli ders olarak veriliyodu onlarda kaldırıldı bir çok okulda böyle olunca gerisini de sen düşünn atanmak için 90 almak lazım.

sizi de geçirirler yan alana canım...ben artık herşey bekliyorum eğitim alanında...seni benim alana atarlar beni senin alana..

niye kız kaynatınca asidi gidiyo, eşim acı yapmayınca yedi 2 gündür iyi valla sıkıntısı yok .....

kuzu ülser olan mideye patlıcan iyi gelmez bu bir ve domates fazla tüketme derler bu iki...eşin ilaçlardan dolayı farketmemiştir kuzu..ben şimdi ilaçta içemiyorum...geçenlerde bir bardak çay içem dedim okulda...midemde hemen bi ekşime peşine sızı oldu...durum farklı anlayacağın..hamiş olduğumuz için ilaç kullanamıyoruz o yüzden dediydim..

ya tabiki sağlıklı beslenmesi önemli de bilmiyom hiç yaşamadım ya nasıl olurum birşey diyemeyeceğim o yüzden..sen tücrübelisin canım...bizde nasıl olur kestiremiyorum şimdilik..

Bence sen daha iyi yaparsın çünkü öğretmensin, çocuk psikolojisinden daha iyi anlarsın. Çok baskıcı olmadan, ikna ederek olmazsa cebren ve hile ile o ıspanak yenecek anam dedin miydi tamamdır:))

güzel bi tarif ilk kez duydum ben bunu

tadıda çok güzel inan, ben her sosu yemem, patlıcanıda yemekte tüketmem nadir ama bu pişince çok güzel oldu yaw ........

aaa kabızlık yaptığını bilmiyordum. Ama başka türlü içemiyorum ki. Biraz dışarda bekletip içeyim bari o zaman. Sağol uyarı için örtmenim

bende soğuk süt gaz yapar diye biliyorum hiç duymamıştım .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…