Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anam turstımmmm:18::18::18::18:

Tırsılacak kadar varım ki:)) Bacım bu çocuk mileltinin nazının önünü tee bebekken keseceksin. Ne bulursan sokacaksın ağzına altı aydan sonra. Az az ama. Yemek seçmeyecek asla. Öyle bir hakkı olayacak sizin evdeki "ana yasasında." Ailenin dirliği sağlığı ve sükunu için, askeri yönetim geçici olarak demokrasiyi askıya almalı:) Onlara diyorum ki 15 yaşına kadar benim istediğimi yiyeceksiniz, ondan sonra kendiniz pişirip yersiniz bana da verirsiniz:))

et kavurma,makarna,taze fasulye,BEZELYE,köfte,dürüm, ben kendi sevdiklerimi yazdım hep meyve erik kiraz çilek kavun karpuz,artık piyasada hepsi mevcut o yüzden söyleyebiliyorum...

fitoşşş cadısııı çorbayı bırakda sen ders çalışıyon mu ondan haber verr. sınava 7 hafta kaldııı
ben bu sene sınava girmicektim kiiiiii

ne sınavı kız..fitoşşş ne sınavına hazırlanıyon..

kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım... ama 2014 te gircem bu sene değil..

bende hurmayı aldım önüme götürüyom...
serabım çok yime canım, rahim kasılmalarına sebeb oluyomuş. özellikle son aylarda yiyin süt de yapar diyolar.

Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş günde Şokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var

yalnız deilsin ablacım ben de anormalim o hatuna göre
sabah ara öğün olarak içtiğim 200 ml süt o kadar

ben çekmedim blenderle senin tarifte güzelmiş ben ilk kez yaptım o da netten bulduğum tarihle allahtan koçiş sevdi

işte bunu yapabilir miyim ben bilmiyorum ben...söz konusu kendi çocuğun olunca yapamazsın diyolar..

ben çekmedim blenderle senin tarifte güzelmiş ben ilk kez yaptım o da netten bulduğum tarihle allahtan koçiş sevdi

benimkini de dene canım, benimki normal lokantalarda yapılan gibi oluyo. bi de üzerine boool booolll limon (ağzım sulandı)
ben pirinç koymuyom kocam sevmiyor diye ama normalde konuyo.

kpss hazırlanıyodum cnm ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi havalara girdim çalışmadım... ama 2014 te gircem bu sene değil..

allah kurtarsın kuzu alanın ne? benim de 4 kere girmişliğim var 1inde sözleşmeli olarak atandım sonra ki ikinci girişte kadrolu içinde...son girişim de kadrolu atanmıştım ama başvuruda yapmıştım gırgırına girdim..

kız fazla yemiyorum kriz tutunca göürüyorum incirle hurma karışımı bişi..

bende hurmayı aldım önüme götürüyom...
çok yeme kısssssssss......

Topiğin tekinde okudum, kadının biri 3 kutu süt içiyormuş günde Şokalrdayım. Bende kesin bir anormallik var
yok artıkkkkkkkk... o 3 küçük kutudur inşallah. 1 lt. içeni duydum ama 3 duymadım...

ben bu tarifleri denerim arkadaşşşşşşşşşş....

amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..

aminnnnnnnn kuzum aminnnnnnnnn.......

çok sıcak yaaaa çokkkkk

aynenn yanıyommmm yanıyommm sormaaa

şurda 20 hafta sonra çalışamıycan ne de olsaa sen 2014 deyip durr

amannnnn mevlam kurtarsın o zaman fitoşu..

bende giriyom bu senee önce ben bi kurtulayımm burda herkes hamile haa herkes dua etse kesin atanırım bu sene

bende 2014e hazırlanıcam tabi ne kadar hazırlanırsam bebekle

atandıktan sonra gırgırına girmek de zevkli olsa gerekk.. gırgırına girdiğinde diğerlerine göre daha yüksek puan aldın mıı hani stres filan yok yaa?

bu sene 4. ye girecem bende

ben kamu yönetim mezunuyum cnm.... düz memurluk için çalışıyodum...

yaaaa offfffffffff strese soktun beni yine...... haklısın da bişey de diyemiyom.........

sen çalıştınmı bari? senin daha yakın sınav...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…